Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofelaine wrote:hej ja rano o mało żołądka nie wyplułam ale tylko ślina słona poszła...
Takie mam zrywy że czuje jakby mi chciało żołądek wyrwać ale jak już zjem śniadanie przechodzi
miałam identycznie.
narazie przeszło, po śniadańku. ale bywa i tak , że po zjedzeniu też mam mdłości.
głodna- źle, najedzona -też źle.. i jak tu dogodzić Kropce?Magic lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja.
Ankara jak miłe Cię tu widzieć ja kochana idę w 8tc wcześniej się bałam idź najlepiej po 2 tygodniach od terminu @, żeby nie było stresu albo stwierdzeń, że jest puste jajo płodowe albo nie ma serduszka. Wydaję mi się, że 7-8 tydzień ciąży to odpowiedni czas ale to zależy kto ile ma cierpliwości.inessa lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
No to moje wizyty podobnie jak Ofelaine
I dodatkowo 2 No tak wyszło ale teraz jestem spokojna
Jutro idę robić badania krwi itp wiec w kolejnym tyg znowu będę na wizycie z wynikami i moze znowu bedzie krótki podglad
Na dzidzię
marzenia się spełnią -
hej kobietki podczytuje was na bieżąco, ale nic nie pisze, bo u mnie nic się nie dzieje.
3 dzień leżenia czuje jakbym miała siniaki na głowie-już ciężko znaleźć nową pozycję. Od poniedziałku ani śladu plamienia- zastanawiam się nad zmniejszeniem dawki luteiny.
Gosiu śledze twoją sytuację na bieżąco-teraz tylko leżenie nam może pomóc.
Gratuluje nowych serduszek oby ich coraz więcej było!!!gosia86 lubi tę wiadomość
-
marlencia lepiej nie zmnieja dawki leku sama spokojnie, bez stresu.
Jeśli macie duże mdłości mi bardzo pomaga przegryzanie kromki chleba i woda niegazowana cola....po niej jeszcze gorzej, mag+B6 nie pomagaLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Witam się dzisiaj i ja Gratulacje dla nowych Mam U mnie dzisiaj lepiej, ale muszę pilnować żeby nie być głodna, bo źle się to kończy. Jestem ciekawa jak tam się ma ta moja Dzidziulka. Za 1,5 tyg muszę zrobić krew na badania ale nie wiem jak ja na czczo do 9-10 rano wytrzymam. Chyba wstanę o północy jeszcze coś przekąsić ale rano i tak pewnie będę głodna.
-
Witam się ale naskrobałyście stron u mnie dalej mdłości ,nawet jak się obudzę w nocy...
Ankara ja też ide w 7t2d bodajze żeby mieć już całkowitą pewność..
Gratuluję nowych serduszek no i gratulacje dla nowych mamusiek! ;*
-
Dokładnie dziewczyny, jestem zapisana na 9 pażdziernika to bedzie 8 tc. Takze uzbroje sie w cierpliwosc i poczekam. Narazie jedna beta i w sobote pojde na druga. A te mdlosci to od którego tygodnia macie?
gosia86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - nawiazujac do becikowego - znalazlam informacje ze oprocz becikowe panstwowego ktore przysluguje na kazde nowo narodzone dziecko (1922zl na osobe nie mozna przekroczyc wg 2014r) jest jeszcze becikowe dodatkowe - samorzadowe:) tylko zalezy czy w danej gminie w ktorej mieszkamy daja takie becikowe...
jest jeszcze socjalne ktore przysluguje do zasilku rodzinnego:) z tego wynika ze jesli przysluguje to becikowe mozna wziac 2 albo 3 razy nawet:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 10:57
-
Dorota - zobazcysz na pewno:)) ja mam wizyte w pon i mimo ze juz pierwsza zaliczylam z serduszkiem to tez sie denerwuje czy w pon dalej bedzie wszystko ok:)) a o ktorej masz ta wizyte:) bede trzymac kciuki:)))
o jestesmy na tym samym etapie ciazy:)) tylko ja wg usg i tak mam prawdopodobnie 3 dni mlodsza ciaze niz na suwaczku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 10:51