Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
alma wrote:Ofelaine jeśli lekarz mówi, że jest ok, to na pewno tak jest, nie denerwuj się kochana. To, że siedzi w samym rogu, to nic złego, przecież lekarz w końcu go znalazł. Wymair zarodka jak najbardziej prawidłowy Ważne, że seduszko już bije a powiedział Ci ile uderzeń na minutę?
Ofelaine i czarna panda gratulacje!
Nie nic nie mówił a ja z tego stresu zapomniałam zapytać. Następna wizyta 7.10 więc muszę się uzbroić w cierpliwość i czekać. Dzięki za wsparcie.
Ale mam już kartę ciąży założoną, zostałam zważona i zmierzono mi ciśnienie.
Panie w kolejce się uśmiechały jak położna kartę mi wypisywała ale fajne uczucie.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Czasem się chowają, wydaje mi się, że wszystko jest ok :* Nie ok było jak mój pęcherzyk miał prawie tyle samo,a nic się nie chowało Jak jest i pika to super A ja też nie widziałam pięknego zarodeczka, tylko dużą czarną plamę, w której siedziały dwie szare, jedna lekko większa i pikała
Ja miałam takie brudzenia na samym początku, później już nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 19:23
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ofelaine Czarna panda gratuluję serduszek :*
Ofelaine bobas bawi się w chowanego
Czarna Panda spokojnie ja też plamię na zmianę na brązowego i na czerwono
Bolą mnie plecy ale to pewnie od leżenia, jak lekarz mówi żeby się nie martwić to się nie martw
Ja ufam moje gin i czuję że jestem w dobrych rękach -
No właśnie mam bardzo niskie. Śle już taka moja uroda. Podejrzewam że moj bol glowy spowodowany jest wysokim ciśnieniem atmosferycznym. Co nie zmienia faktu że powoli mam dość wzięłam już 1 apap ale żadnej różnicy. Jutro idę do lekarza to hej o tym powiem. Ale skoro cukier i cisnienie prawidłowe to widać taka moja uroda oczywiście nadal czekam na domowe sposoby na bol glowy
-
Madziorek leżę ile tylko się da wyleżeć w ciagu dnia
Jutro czeka mnie bardzo emocjonalne wyzwanie
Pewnie część z was wie ze poroniłam w maju, robiłam badania genetyczzne określające plec dziecka i jutro jadę załatwić akt martwo urodzonego dziecka
Myślę że najtrudniejsze mam już za sobą jeszcze tylko jutro i zamykam ten rozdział
Oczywiście nie zapominam ale zamykam i żyję na nowo -
nick nieaktualny
-
Hej kochane :*
Dziękuję za wsparcie :*
Witaj Ankara ja na wizycie bylam zaraz po pozytywnym teście po skierowanie na betę i po wskazówki co robić
Ale to wszystko zależy od tego jakąś masz przeszłość ginekologiczną
Ale jesli wszystko jest u Ciebie ok i wytrzymasz do 7 tygodnia to najlepiej tak w 7 bo wtedy juz cos widac :* -
Ankara wrote:Hej dziewczyny mogę do Was dołaczyć?
W któym tygodniu poszłyście do lekarza potiwerdzic ciaze?
Witamy ja poszłam od razu po teście sprawdzić tylko czy jest pęcherzyk w macicy bo obawiałam się pozamacicznej ( choruje na endometriozę a przy tej chorobie często lubią być zapchane jajowody) Był to 4 tydzień i pare dni i drugi raz byłam wczoraj 6t5d i był już zarodek z serduszkiem choć się ukrył bardzo, na szczęście dr w końcu go znalazł..
Spokojnej ciąży życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 09:00
gosia86, Magic lubią tę wiadomość
-
nojaniewiem wrote:Dzień dobry! Witam się z mdlosciami .
hej ja rano o mało żołądka nie wyplułam ale tylko ślina słona poszła...
Takie mam zrywy że czuje jakby mi chciało żołądek wyrwać ale jak już zjem śniadanie przechodziMagic, Karolcia88 lubią tę wiadomość