Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Puella wrote:Karolcia ja też ma dwie bramki rozporowe, chyba większość na Allegro takich jest. Do bramek można dokupić moduł poszerzający, więc na każdą szerokość się nadadzą.
http://allegro.pl/zabezpieczenia-bramki-na-schody-82698
Dwie godziny na zakupach (biegania za synkiem miedzy regałami w markecie) i paaaadam. Teraz zwykłe czynności stały się wyzwaniem.
Czeka mnie taki zakup jak mała zacznie raczkowac bo mamy dom piętrowy. -
Ach.... Dziewczyny ale się cieszę! Tak podczytuje Was i się stresuje że nic nie mam ale dziś zakupiliśmy wózek! Jest mega!! Tako monologista Carbon eco w biało-beżowej skórze. Uff... Jeden trudny zakup z głowy
gosia86, katalina, czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
Ewelinkie, Twój lekarz mówił o 5 godzinach a moja JEŻELI pokopała to o 8 i do północy ani pół kopniaka, a że brzuchol boli to głównie przesiaduje/przeleżę dzień na kanapie więc to raczej nie kwestia nie poczucia tylko albo jej lenistwa albo delikatność..
Gratuluję udanych zakupówpochwalcie się zdjęciami w wolnej chwili
Eklerka lubi tę wiadomość
-
Lepszy przewrażliwiony który dmucha na zimne niż olewający. Takie jest moje zdanie
Peulla bardzo dziękuję!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 16:40
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wanienka w środku , bez boków 67 cm na długość i w środku na dnie są takie zygzaki antypoślizgowe. Jak mała podrośnie to w naszej wannie będzie się już pluskać. Byłam z mamą w auchan i kupiłam sobie tą koszulkę do karmienia z sercem za 30 zł ( tyle samo albo mniej niż na Allegro z przesyłką) . No i cieszę się że mogłam przymierzyć bo jednak zdecydowałam się na S i to z brzuchem w nią weszłam. A miałam zdecydować się na M przez neta i dobrze że nie kupiłam bo bym się utopiła. Byłyśmy jeszcze w rosmannie i kupiłam szczoteczkę do włosków z grzebykiem, dla siebie piankę do mycia buźki i psu nakupilam na tydzień puszek bo w promocji były. Wzięłam teź małą paczkę 30 szt tych chusteczek do pupy rosmannowskich do torebki i muszę przyznać że dla mnie ok. Zobaczymy czy Wiki będzie pasować. A no i małe sprostowanie koszulę zasponsorowała mi mama na jajeczko.
-
http://allegro.pl/4-el-posciel-dziecieca-120x90-ochraniacz-360-cm-i5097943015.html
A ja na taką pościel chyba się zdecydujęi z tej firmy rożek i pościel z wkładem do wózka bo jest w przystępnej cenie.
A rożek lepiej zwykły czy usztywniany bo jako pierworódka nie widzę różnicy. -
Ja odpoczywam, bo po takiej krótkiej nocce padam. Trochę patrzyłam jak maz skręca szafe, ale od obiadu juz leżę. Nie chce znowu mieć jakiś skurczy i twardnien
a z pokoju obok same wulgaryzmy, bo maz próbuje zamontować drzwi przesuwne
i tak muszę go pochwalić, wczoraj pojechał po ta szafe i łóżeczko, nie było go 7 godz po czym wrócił, zjedliśmy obiad, poszliśmy na zakupy a po powrocie skręcił łóżeczko. A dziś od rana walczy z szafa, bo jak to w blokach podłoga krzywa, ściana krzywa, listwę przy podłodze trzeba było obciąć, zrobic otwór na gniazdko wiec same przygody. Sprzątać tez mi nie pozwala, wiec mam wyrzuty sumienia
-
Witajcie dziewczynki
My dzisiaj dlugi dzien mielismy,najpierw SR a potem usg 3trymestru. Nasze pierwsze w 3d i poplakalam sie jak zobaczylam mojego malucha jak ssie kciuka,ziewa i drapie sie po glowie,na koniec ciagnal pepowine
Ulozony glowkowo,wiec juz wiem,ze to co mi sie wypina pos lewa piersia to jego pupa!
Slash to moja pierwsza ciaza,dlugo sie staralismy,kilka lat,wiec maly wielki cud
Aniol mozesz podac linka do sprzedawcy przewijaka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 17:35
czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.
My dzis po maratonie objazdowym u Rodzin i na dwoch cmentarzach. Milenka dostala w spadku po kuzynie lozeczko i materac, ktory byl uzywany niecaly rok. I do tego ochraniacz na szczebelki taki edukacyjny oraz dwa nowe przescieradla z Ikea - nie rozpakowane
Kupilismy smoczki Lovi - Emilka wybierala kolor smoczkow dla siostrzyczki
A Emilce tatus kupil maskotke czulala w torebce - masakra tatus ulega corusiCiekawe jak poradzi sobie z dwiema corami
gosia86, czarna panda lubią tę wiadomość