X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • sylwucha89 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tośka to musisz wreszcie trochę zwolnić i się oszczędzać. A fotki wrzuć w wolnej chwili :)

usczesliwiona moja panna też już mocno dokazuje i łożysko na przedniej ścianie jej nie przeszkadza :)

010igox17g6i1nvn.png

74dij44j5nh33zfj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uszczesliwiona wysłałam zaproszenie przyjmij to na priv ci podam adres bo pyszna milka zawsze mile widziana ... ALE ostrzegam iz każda nadesłana czekolada zostanie spożyta w ciągu godziny od dostarczenia a więc reklamacji nie uwzględniamy jak plec się zmieni:-)
    Już nie zniknę -obiecuję i dzięki za cieple przyjęcie Do rodziny p9nownie ciotki:-)

MEGI81, sylwucha89, Uszczesliwiona, marie_marie22, Kleopatra, ag194, rybka33, Breezee lubią tę wiadomość

• gaja_1 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 24 tygodniu :)

Hope nareszcie synuś dał znać o sobie :) Gratuluje!

Amilka mam nadzieje, że to fałszywy alarm i to wcale nie ospa, a nawet gdyby to, że się nie zarazisz.

Gonia ja mam rożek z motherhood, nie wiem czy w maju się przyda albo czy mała będzie chciała w nim leżeć ale w razie czego można rozłożyć i używać jako kołderkę, czy matę do leżenia

Tośka witamy z powrotem :)

Hope_, bbee, Toska88 lubią tę wiadomość

uwo9yx8db7dsv504.png
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 09:16

bbee, Toska88 lubią tę wiadomość

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny rozko w smyku teraz nawet po 29 zl, ja kupilam stanik po taniosci do karmienia i w ogole teraz wyprawka -40%

MEGI81, Hope_ lubią tę wiadomość

• MEGI81 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwa rożki Feretti jeszcze po starszym synku i więcej kupować nie będę :)

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
    Aniołek 17.03.2016 (10 tc )
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 09:13

WreszcieMama, Toska88, Maniuś, MEGI81, mon!ta^, ag194 lubią tę wiadomość

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • amilka87 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne macie te kocyki, u nas chyba fałszywy alarm żadne kropki nie wychodzą ale podobno to może do trzech dni wyjść.

Uszczesliwiona, Mabelle, MEGI81 lubią tę wiadomość

p19ucsqv9hbi49uu.png
    wersja z OM
    oar8skjoa5uwfzmc.png
    dqprj44j0rp9buta.png

• Klaudia0727 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope_ wrote:
    dziewcyzny piekne kocyki Wam mamy zrobiły! JA TEZ CHCE :P

Toska cudnie że jestes :)

Klaudia a Wy robicie sobie kuchnie?

Kuchnie jeszcze nie :p na razie malowanie , gładzie , panele i nowe meble :p jak na razie z teściowa się dogadujemy w wspólnej kuchni a ona i tak ma plany wyprowadzić się do chłopaka więc na razie nie szaleje z kuchnią :)

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • Carolina Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo Toska witaj i więcej takich numerów nie urządzaj :)
    Asia Poli gratulacje i trzymam kciuki

Dziewczyny piękne kocyki
    Moja córka zaczęła też robić. To będzie jej pierwsza zrobiona rzecz więc ciekawe jak wyjdzie :)

Mnie w następnym tygodniu czeka napój bogów ;) Podobno angielski jest lepszy ha ha :P

bbee, Toska88, Mabelle, MEGI81, AsiaPoli lubią tę wiadomość

relgx1hpfcnqer7q.png
    Alessandro Paul <3 <3 <3

27 tydzień 800g szczęścia <3
    34 tydzien i 4 dni 2kg szczęścia <3
    35 tydzien i 4 dni 2072g szczęścia <3
    36 tydzien i 4 dni 2477g szczescia <3
  • Martchen Ekspertka

Wysłany: 19 stycznia 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny śliczne kocyki ;))

zdradzicie tajemnice jak są zrobione? druty?

w57vugpj9s4o3sn9.png

07/01/2017- 364 g Dziewczynki:)
    24/01/2017-548 g, 20/02/2017-1018g
    31/03/2017-2225g, 25/04/2017- 3400 g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://m.pinkorblue.pl/wyprzedaz/wozki/ a tu wyprzedaz wozkow fotelikow i innych.
    Pamietam ze tu kupowalismy Leonowi nastepny fotelik duzo taniej niz w sklepie i na innych stronach, nie wiem jak teraz ale mozecie zajrzec ;)

Kleopatra lubi tę wiadomość

• dewa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toska, piąteczka za powrót! :D

Czekamy na gościa z administracji, może coś się ruszy. Napisałam dramatycznego maila o skandalicznych warunkach w domu, o ciąży, potrzebie spokoju i czystego powietrza w mieszkaniu i o tym, ze do kwietnia mają się wyrobić, bo nie ręczę za siebie :/

Wczoraj zaliczyłam całe 2 km na rowerze, musiałam sie jakoś do domu dostac. Moja kondycja leży skopana na ziemi. Dupa boli, plecy bolą, brzuchol zaczyna mi przeszkadzać troszkę. W ogóle skora na nim zrobila sie napieta, widać wszystkie żyłki.

W ogóle, to nie jest mój dzień. O.

Toska88, Kleopatra, MEGI81 lubią tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • Anstice Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toska88 wrote:
    Zyrcia w ciaxy większość z nas ma reset umyslu - lekarza raczej to nie zdziwi a wyniki doniesiesz zresztą ty zrobiłaś za p9zno a ja wcale i jutro muszę się fatygowac. :-)
    Klaudia Uważaj... remont+ fachowcy partacze +presją czasu+kasa +CIĄŻA =BOMBA!!! Ha ha ja już się przekonałam. Teraz jest super ale tyle nerwów co było to aż mi rodziny żal.
    Sylwucha kolano z biegiem ciaxy coraz gorzej. Waga bezlitośnie idzie w górę a jednej nodze ciężko to unieść. Muszę ciągle nosić stabilizator a teraz już naprawdę zaprzyjaźnić się z kula bo już miałam 2 ryzykowne sytuację że mi noga umknela i ból... od Walentynek zaczynam rehabilitacje i idę do ortopedy żeby mi wydał skierowanie na cito po porodzie na ten cholerny rezonans Bo do końca roku chciałabym mieć operacje za sobą póki dziecko będzie małe a Natan od września do przedszkola.
    Fotki zakupowe wrzucę później bo mam przyjemność od 7:30 siedzieć w przychodni u jeszxze jedno pobronie przede mną o 10 .

Toska... mnie też czeka operacja na kolano w grudniu byłam przesunąć termin z kwietnia. Wstępnie jestem umówiona grudzień 2017 na operację. Ale lekarz powiedział że dopuki decyduję się na karmienie do tej chwili nie mogą zrobić operacji. Więc jak coś ponownie przekładka terminu. Z kolanem czekam od początku 2015 na operacje w enel med mnie wych**** bo ciągle termin się obsówał miesiàc i rok i aż doszło do 2018 to było dla mnie aż nie możliwe. Zmieniłam miasto dostałam stały termin i okazało się że jestem w ciąży .... z jednej strony martwie siè kolanem z drugiej strony cieszę się że będę mamą....
    W moim przypadku będzie całkowita rekonstrukcja więzadeł i naprawa rzepki i łąkotki tak ogólnikowo - ruina lewe kolano, prawe będą ratować sterydami jak nie to też całkowita operacja.

Super że jesteś tu z powrotem! Życzę zdrowia i wytrzymałych kolan ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 10:49

Czekamy na Ciebie Córeczko! Moje 2700 g szczęścia <3
    Kolejna wizyta 04.05.2017
    201705157147.png
  • bbee Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martchen wrote:
    Dziewczyny śliczne kocyki ;))

zdradzicie tajemnice jak są zrobione? druty?
    Druty :)moja teściowa ciągle coś dzierga więc wykorzystałam, trochę może przymusiłam :P

Myszka przy laptopie nawaliła, a pad już nie działa"od zawsze"... Muszę się męczyć z telefonu :P

MEGI81 lubi tę wiadomość

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia :( ja nie mam pieniędzy no, a ten stanik z canpol jest naprawdę w dobrej cenie... hymm... warto go kupić czy nie jest taki fajny? Macie jakieś doświadczenia z nimi?

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po ostatnim pobraniu i wsuwam śniadanie. To normalne, że mi się tak kręci w głowie? Nigdy więcej krzywej cukrowej, oj nie. Tzn. aż do następnej ciąży :)

Uszczesliwiona, Anstice, MEGI81, rybka33 lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Kamilutek Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chcę taki kocyk! Cudo jeden i drugi, i nikt nie będzie miał takiego samego, i prezent od babć :) Super sprawa!

Dewa, mój lekarz by mnie utłukł za jazdę na rowerze - po pierwsze ciąża (a to wstrząsy, a to ktoś mnie rozjedzie), do drugie zima i oblodzenie. Dobrze, że nic poza ujawnieniem kiepskiej kondycji Ci się nie stało.

bbee, Mabelle, MEGI81 lubią tę wiadomość

3jgxhqvktwt5w6mq.png
    Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie czekam jeszcze na przesylke ale ogolnie takie staniki sa dosc drogie. No szkoda mi na taki cyckonosz 70zl to juz te 30 lepiej brzmi. Tu nie ma zadnych drutow to raczej nie dobry byc nie moze :p w koncu to kawalek szmatki :d

• Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2017, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciocie zamówienie z txm24.pl przyszło :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29d117278a9f.jpg

Gatunek super, mięciutkie wszystko i cena jak najbardziej super :) coś czuję że będzie jakieś wielkie zamówienie u nich za jakiś czas :D

Sukieneczka to bodziak jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 11:06

monika_89, bbee, Anstice, WreszcieMama, marie_marie22, Kamilutek, Arwi, blubka, Toska88, Hope_, sylwucha89, Mabelle, Maniuś, MEGI81, ag194, rybka33 lubią tę wiadomość

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
‹‹ 1013 1014 1015 1016 1017 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ