MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUszczesliwiona wysłałam zaproszenie przyjmij to na priv ci podam adres bo pyszna milka zawsze mile widziana ... ALE ostrzegam iz każda nadesłana czekolada zostanie spożyta w ciągu godziny od dostarczenia a więc reklamacji nie uwzględniamy jak plec się zmieni:-)
Już nie zniknę -obiecuję i dzięki za cieple przyjęcie Do rodziny p9nownie ciotki:-)MEGI81, sylwucha89, Uszczesliwiona, marie_marie22, Kleopatra, ag194, rybka33, Breezee lubią tę wiadomość
-
Witam się w 24 tygodniu
Hope nareszcie synuś dał znać o sobieGratuluje!
Amilka mam nadzieje, że to fałszywy alarm i to wcale nie ospa, a nawet gdyby to, że się nie zarazisz.
Gonia ja mam rożek z motherhood, nie wiem czy w maju się przyda albo czy mała będzie chciała w nim leżeć ale w razie czego można rozłożyć i używać jako kołderkę, czy matę do leżenia
Tośka witamy z powrotem
Hope_, bbee, Toska88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hope_ wrote:dziewcyzny piekne kocyki Wam mamy zrobiły! JA TEZ CHCE
Toska cudnie że jestes
Klaudia a Wy robicie sobie kuchnie?
Kuchnie jeszcze nie :p na razie malowanie , gładzie , panele i nowe meble :p jak na razie z teściowa się dogadujemy w wspólnej kuchni a ona i tak ma plany wyprowadzić się do chłopaka więc na razie nie szaleje z kuchnią
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Oooo Toska witaj i więcej takich numerów nie urządzaj
Asia Poli gratulacje i trzymam kciuki
Dziewczyny piękne kocyki
Moja córka zaczęła też robić. To będzie jej pierwsza zrobiona rzecz więc ciekawe jak wyjdzie
Mnie w następnym tygodniu czeka napój bogówPodobno angielski jest lepszy ha ha
bbee, Toska88, Mabelle, MEGI81, AsiaPoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://m.pinkorblue.pl/wyprzedaz/wozki/ a tu wyprzedaz wozkow fotelikow i innych.
Pamietam ze tu kupowalismy Leonowi nastepny fotelik duzo taniej niz w sklepie i na innych stronach, nie wiem jak teraz ale mozecie zajrzecKleopatra lubi tę wiadomość
-
Toska, piąteczka za powrót!
Czekamy na gościa z administracji, może coś się ruszy. Napisałam dramatycznego maila o skandalicznych warunkach w domu, o ciąży, potrzebie spokoju i czystego powietrza w mieszkaniu i o tym, ze do kwietnia mają się wyrobić, bo nie ręczę za siebie
Wczoraj zaliczyłam całe 2 km na rowerze, musiałam sie jakoś do domu dostac. Moja kondycja leży skopana na ziemi. Dupa boli, plecy bolą, brzuchol zaczyna mi przeszkadzać troszkę. W ogóle skora na nim zrobila sie napieta, widać wszystkie żyłki.
W ogóle, to nie jest mój dzień. O.Toska88, Kleopatra, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Toska88 wrote:Zyrcia w ciaxy większość z nas ma reset umyslu - lekarza raczej to nie zdziwi a wyniki doniesiesz zresztą ty zrobiłaś za p9zno a ja wcale i jutro muszę się fatygowac.
Klaudia Uważaj... remont+ fachowcy partacze +presją czasu+kasa +CIĄŻA =BOMBA!!! Ha ha ja już się przekonałam. Teraz jest super ale tyle nerwów co było to aż mi rodziny żal.
Sylwucha kolano z biegiem ciaxy coraz gorzej. Waga bezlitośnie idzie w górę a jednej nodze ciężko to unieść. Muszę ciągle nosić stabilizator a teraz już naprawdę zaprzyjaźnić się z kula bo już miałam 2 ryzykowne sytuację że mi noga umknela i ból... od Walentynek zaczynam rehabilitacje i idę do ortopedy żeby mi wydał skierowanie na cito po porodzie na ten cholerny rezonans Bo do końca roku chciałabym mieć operacje za sobą póki dziecko będzie małe a Natan od września do przedszkola.
Fotki zakupowe wrzucę później bo mam przyjemność od 7:30 siedzieć w przychodni u jeszxze jedno pobronie przede mną o 10 .
Toska... mnie też czeka operacja na kolano w grudniu byłam przesunąć termin z kwietnia. Wstępnie jestem umówiona grudzień 2017 na operację. Ale lekarz powiedział że dopuki decyduję się na karmienie do tej chwili nie mogą zrobić operacji. Więc jak coś ponownie przekładka terminu. Z kolanem czekam od początku 2015 na operacje w enel med mnie wych**** bo ciągle termin się obsówał miesiàc i rok i aż doszło do 2018 to było dla mnie aż nie możliwe. Zmieniłam miasto dostałam stały termin i okazało się że jestem w ciąży .... z jednej strony martwie siè kolanem z drugiej strony cieszę się że będę mamą....
W moim przypadku będzie całkowita rekonstrukcja więzadeł i naprawa rzepki i łąkotki tak ogólnikowo - ruina lewe kolano, prawe będą ratować sterydami jak nie to też całkowita operacja.
Super że jesteś tu z powrotem! Życzę zdrowia i wytrzymałych kolan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 10:49
-
Martchen wrote:Dziewczyny śliczne kocyki
)
zdradzicie tajemnice jak są zrobione? druty?
Myszka przy laptopie nawaliła, a pad już nie działa"od zawsze"... Muszę się męczyć z telefonu
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Ja też chcę taki kocyk! Cudo jeden i drugi, i nikt nie będzie miał takiego samego, i prezent od babć
Super sprawa!
Dewa, mój lekarz by mnie utłukł za jazdę na rowerze - po pierwsze ciąża (a to wstrząsy, a to ktoś mnie rozjedzie), do drugie zima i oblodzenie. Dobrze, że nic poza ujawnieniem kiepskiej kondycji Ci się nie stało.bbee, Mabelle, MEGI81 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
nick nieaktualny
-
Ciocie zamówienie z txm24.pl przyszło
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29d117278a9f.jpg
Gatunek super, mięciutkie wszystko i cena jak najbardziej supercoś czuję że będzie jakieś wielkie zamówienie u nich za jakiś czas
Sukieneczka to bodziak jestWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 11:06
monika_89, bbee, Anstice, WreszcieMama, marie_marie22, Kamilutek, Arwi, blubka, Toska88, Hope_, sylwucha89, Mabelle, Maniuś, MEGI81, ag194, rybka33 lubią tę wiadomość