MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia 69 wrote:Dzięki dziewczyny
Do rozwodu się wstrzymał aż mały sie urodzi. I zobaczę czy to moje hormony czy Żnin jest coś nie tak. Zaznaczam że i 2 dziecko staraliśmy się 3 lata.
Pójdę do psychiatry i poproszę to o takie zaświadczenie. Najgorsze jest to ze niebede rodziła w moim mieście bo mam cukrzycę i jestem na insulinie i muszę rodzic w Bydgoszczy. A tam Mam kontakt tylko z diabetologiem.
Misia a to nie jest tak ze cukrzyca jest wskazaniem do cc? Tak mi się wydaje że widziałam to na wskazaniach do cc. Pogadaj z diabo -
Klaudia0727 wrote:Zyrcia i martchen trzymam kciuki żeby było okej wszystko . Jeśli jesteście w lodzi to odradzam matkę polke bo sama lezalam w 7 tyg tam i nie polecam ... Super za to się zajmują w szpitalu Rydygiera na sterlinga od razu robią badania i się zajmują .
A ja witam się w 25 tyg !!!ale leci ten czas
Klauda ja Madurowicz
Nika calkiem mozliwe.
Po badaniu wiem tylke ze spasmolina do brania i wg lemarza wszstko ok.. usgNo moze dzis a moze w poniedziałek.. szyjka dluga twardamalgorzatka199, monika_89, Mabelle, sylwucha89, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do hormonów to one robią dużo . Mam wspaniałego faceta , kocha mnie szanuje i wgl aa ja czasami tak okropnie się zachowuje bo teraz zaczęły mnie denerwować rzeczy których wcześniej nie widzialam
ale to chodzi raczej o to że facetowi nie trzeba przypominać co pół roku żeby w domu coś zrobił haha :p wiecie ja siedzę w domu hormony szaleją , dużo myślę , przeżywam i sama się nakręcam a on nie ma na takie rzeczy w pracy czasu . On sam mówi że zrobiłam się w ciąży straszna panikara i wszystko przeżywam bardziej a on tak na luzie podchodzi :p a ja co chwile mu coś wymyślam :p ale ja i tak pogniewam się 10 min na niego a potem już zapominam i chodzę i się tule do niego
haha
Dużo małżeństw przechodziło w moim gronie kryzys w ciazy ale potem dochodzili do porozumieniawięc może wam się jeszcze ułoży :p
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Martchen, Żyrcia, dalej trzymam kciuki! Mam nadzieję, że się szybko wyjaśni.
Rudzik, współczujęNiedługo się uspokoisz, jak tylko przyjdą wyniki, będzie dobrze!
Misia, nie ma co przesądzać teraz pod wpływem emocji. Porozmawiaj z mężem na spokojnie jak już emocje przejdą, niech on też sprawę przemyśli na spokojnie. Wydaje mi się, że większość małżeństw przechodzi czasem ciężkie chwile.
Aha i ja miałam podobną sytuację przy pierwszym porodzie. Rozumiem, że się boisz, też się boję, że to się powtórzy ale jednak mam nadzieję, że uda się urodzić sn, w końcu każdy poród jest inny.
Aga, nie uduś mężaja się strasznie wkurzam za takie sytuacje
Wstałam po 5.00, zjadam śniadanie i poszłam spać dalej, przed chwilą wstałam i zjadłam drugie śniadanie
Znowu mam od rana delikatne skurcze nad pachwiną z lewej strony.
-
Hejka
Dawno nie pisałam, nadrobić też mi Was ciężko, ale staram się. Jestem na 1027 stronie. Zajęłam się mocno wyprawką i zajmuje mi to dużo czasu. Zamówiłam wózek, ale odpisali mi że niestety nie mają adapterów. Obdzwoniłam całą Polskę i niestety nic. Wózek będę mieć Bumbleride Indie 4. Znalazłam adapter ale na zagranicznej stronie. Nie wiem ile kosztowałaby taka wysyłka i czy w ogóle przesyłają do Polski. Mój angielski jest w stopniu niekomunikatywnym i nie potrafilabym się z nimi dogadać. Czy któraś bardziej obyta w temacie zamówień zagranicznych mogłaby mi pomóc? Proszę. I czy to ma być płatność kartą z tego co widzę? I jak zapłacić w USD jak na koncie mam złotówki? Bardzo zależy mi na tym adapterze. Wózek to model z roku 2014/2015.
A tu link do tego adaptera https://www.bumbleride.com/indie-indie-4-maxi-cosi-cybex-car-seat-adapter
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
hej ja sie dziś rzucam w wir przygotowań. Faktycznie spora impreza ale co ja poradzę że mój chłop taki rodzinny
Dziekuję za życzenia ale Paulina ma urodziny jutro, w dzień babci dziś tylko gotujemy i pieczemy
uszczesliwiona u mnie tez przeźroczysto żółte. Cukrzyca nie jest wskazanem do cc tylko podczas porodu trzeba monitorować stan cukru we krwi
ag ja mam pełno plam na piżamie, nawet mąż zauwazył "o ciekniesz już"
Kamilutek to że teraz nic nie produkują to nie ma znaczenia, mleko będzie/jest tylko po prostu nie cieknie
misia aż tak źle? ściskam i tulę z całych sił! Co do porodu jeśli jesteś po cc nie mogą Cię zmusić do SN, jak chcesz mam na kompie pismo rzecznika praw pacjenta gdzie to jest jasno okreslone. Na poród SN musisz wyrazic zgodę
Rudzik maskara, dobrze ze tak to wszystko się skończyło ale masz rację badania warto zrobić
Martchen dobre wiadomości, może faktycznie za dużo nerwów. Odpoczwaj!
zyrcia mam nadzieję, że konsultacja coś wyjaśniUszczesliwiona lubi tę wiadomość
-
Blubka zdradz sekret na hemoroidy, przy pierwszym mialam okropne, ale juz po porodzie.
Dziewczyny, ale lecicie z wyprawkaWszystkie ubranka sliczne. Ja poki co mam kilka bodziakow (rozmiary niestetu za duze) i ubranka po synku - mam nadzieje ze choc częsc z nich sie przyda. Po wozek mielismy jechac w tym tygodniu, ale z racji mojej choroby musimy przelozyc. Podoba mi sie kilka modeli ale nie mam pojecia czy na zywo tez sprostaja oczekiwaniom. Moze ktoras z Was ma jakies informacje o np taco maxone?
-
Hej dziewczyny, a ja sie niezle wystraszylam, zjadłam wczoraj pol tabliczki czekolady taka mleczna z orzechami, cynamonem i suszona czarną poczeczką, alkoholu nie było czuć, chciałam ja polecic kolezance i mowie skład przeczytam, a tam napisane jest emulgator wanilia bourbon. czy to znaczy, że tam był alkohol? Wariuje juz od tego. Najgorsze jest to, że dzisiaj zjadłam tez dwie kostki w niewiedzy.
Żyrcia i Martchen trzymam mocno kciuki musi być dobrze!!!!Marta 267 -
Zyrcia wiadomo cos???
Misia hormony robią swoja ja meza kocham ponad życie ale potrafi wkurzyc mnie tak, ze mam ochote wyjść i wrócić za tydzien
Rudzik omg okropienstwo. Rob badania zebys byla spokojna. Kurka kot odrobaczony obroza założona i to nie pomoglo
Breezee nie moge otworzyc linka
Co do wiadomości bez problemu moge sie z nimi skontaktować w jezyku angieslkim jak potrzebujesz pomocy ew mozesz mi pisac po polsku co chcesz do nich napisac a ja będę Ci to tlumaczyc na angielski
Platnosc mozesz dokonac poprzez tranfer wiz my wplacamy do usa co 2 tyg pieniadze wlasnie przez tranfer. Pobieraja od nas 1£ czyli jakieś 5zl i kurs $ jest spoko
Popatrz na stronach angielskich ew napisz mi dokladnie jak to sie nazyws. Moze uds sie znslezc w uk to by w ogole nie bylo problemu z kupnem
Mam nadzieje dziewczyny, ze dzis bedzie lepszy dzień
U mnie tez troche nerwowo i moze wybuchnac wojna. Wczoraj z mezem miałam maly zgrzyt dosłownie o pierdole a zakończyło sie bezsensownym qygarnoeciu. Teraz maz próbuje zslagodzic sytuacje i namawia mnie zebym poszla z nim do knajpy na spotkanie kolegow z zespolu bo beda rozmawiac o nowej plycie
Po.pierwsze nie chce mi sie jechać godzine drogi i sluchac tematu na ktory ja nie mam wplywu to zespół musi sie dogadac
Po drugie trzyma mnie złość na mezaja to z tych bab co nie umiem w 5 min zapomniec jak ktos mnie mocno wkurzy i w takich sytuacjsch lubie cisze i samej powoli odpuszczenie czepialstwa meza ( czasem mam wrazenie ze to on jest w ciazy nie ja )
Breezee lubi tę wiadomość
-
Marta spokojnie nic sie nie stanie
nie jestes pierwsza ktora zjadla słodkości z alko ha ha
Ja ostatnio pozarlam tez cukierki ktora mialy alkohol
Nic sie nie stanie od takiej ilosci alkoholu -
Heja heja,
Zyrcia, Martchen kciuki zaciskam, oby skończyło się na strachu..
Rudzik, nie zazdroszczę... Ja tasiemca przeżyłam z moim psiskiem poprzednim, groza była... Potem jak Stas miał roczek to okazalo się za alergia psa to wcale nie alergia tylko świerzb... Plus pałeczka ropy błękitnej... Koszmar.. Na szczęście świerzb to była odmiana ktora na ludzi nie przechodzi...
Ja ostatnio tez mam gorsze dni. Moja firma po raz kolejny udowodniła ze nie doceniają tych z wiedza, doświadczeniem i wynikami, a tych co wleźć w dupe potrafią i co mówią to co dyrekcja chce usłyszeć ... Awansowali laske na stanowisko kiedyś mi obiecane... Ja z kierunkowym wyksztalceniem kilkoma językami obcymi, doświadczeniem w tym dziale... Ona... Koleżanka dyrektorki HR.. . Maz mi tłumaczy ze nie warto, ze ten dział jest dobdupy (pracujemy w jednej firmie) no ale ciągle czuje taki cierń.... Wrócę to im dam ... Do tej pory zawsze tak samo wybierano szefów tego działu ... Przez znajomości i każdy kończył degradacja... Wiec za 3 lata może znów beda szukać... A ona się przejedzie na własnej wazelinie.... Niemniej jednak zawsze mnie razi taka niesprawiedliwość. Dobrze ze mój bezpośredni szef mnie docenia i daje podwyżki przy każdej możliwości .. Nip w zeszłym roku dwie bo wyniki zawsze mam najlepsze...
-
Dziewczyny właśnie czytałam że jak pierwsze rodzila m przez cc to mogę zadecydować o drugim porodzie. Tylko chciałabym uniknąć stresu i się kłócić. Dlatego myślę że zapłacę 100 zł psychiatrze i pokaże wskazanie do cc. Umowie się na cesarke i obędzie się bez problemu. Tak myślę. Porozmawiam jeszcze z gin i diabetologiem. Właśnie cukrzyca nie jest wskazaniem do cc
Tak wyczytałam. Nawet przy insulinie.
Kobietki dziękuję naprawde za mile słowa. Kocham męża i nie chce rozwodu. Ale powiedział coś co zabolało bardziej niż bym w twarz dostała
I wogole ostatnio kupił sobie xboxa a wiadomo że mamy teraz wydatki i wg. Dużo by tu gadać. Nie chce was zadreczac problemami. Lepiej poczytać o czymś miłym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 10:31
-
Nika33 wrote:Qasha, Toska dziekuje za rady w sprawie kaszlu.
Poki co pije domowe mikstury, liczac ze cos pomoze.
Ostatnio Pani w aptece radzila zrobic samemu Prenalen - glowka czosnku, 1 cytryna, miod. Podobno dziala tak samo, a przynajmniej naturalne.
A i z serii prenalen odkrylam jeszcze krople do nosa - sa dobre, lagodza katar, oczyszczaja nos, latwiej sie oddycha.na odkarzenie
Nika33, rybka33 lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Oj mam ochotę go udusic. Teraz w łazience wymiotuje. Jak gowniarz, co nie znał umiaru. Mam nadzieje, ze tak się pochorowal, ze następnym razem nauczy się kiedy przestać. Poza tym nie cierpią takich sytuacji, ze jesteśmy u kogoś i mu robimy kłopot bo przyszły tatuś nie umie pić.
Ale mnie chwalił pijany do wujkow- jaka jestem cudowna, mądra i ze ja i Ala jestesmy najlepszym co go w życiu spotkało :p
A ta siara na bluzce jestem i tak szczerze zaskoczona.
Marta tam jest taka śladowa ilość alko, ze nic się nie stanie. Ja jadlam 7daysy i tez jak doczytalam skład miałam stracha ale bez przesady jakby to była dużą ilość alko to nawet dla dzieci by tego nie sprzedawało chociażbymon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Hej, ja już po wypiciu glukozy. Oczywiscie pani robiła problem, że za późno przyjechałam (9:30). Chyba specjalnie zrobiła mi ciepła glukozę. Powiedziała ze rano jest zimna
. Blee musiałam się powstrzymac żeby nie zwymiotowac. W pierwszej ciąży poszło gładko.
Zyrcia, Martchen mam nadzieje ze szybko się wyjaśni co Wam jest.