MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilutek robie tak jak ty z depilacją strzyżenie plus depilacja okolic bikini. Mam straszne uczulenie na maszynki kremy czy wosk... zawsze zastanawiałam się czy to głupio nie wygląda ale z biegiem lat nabrałam dystans do tego i lepiej tak niž uczulenie które przeszywało mnie bólem i swiądem. Poza tym tak jak Kamilutek pisała to tež chroni przed infekcjami....
-
nick nieaktualnyHahaha uwielbiam te historie o tych lamagach
To ja tez Wam opowiem.
Tu nalezy zaczac od tego ze mialam duza wade zgryzu i skonczylo sie na 3 dosc ciezkich operacjach, lamaniem kosci, noszeniem szyn, plynnej diecie przez 6 tygodni itp itd.
No i teraz do rzeczy. Byly swieta wielkanocne. Babcia Radka zrobila mazurka, oczywiscie wzial sobie na wynos i w nocy musial go zrec. Jak slonczyl uczte przetarl oko i kawalek doslownie tako paproszek milimetrowy orzeszka wbil mu sie w oko
Panika, pogotowie najlepiej chcial wzywac, tracil wzrok juz prawie. Sam nie mogl prowadzic, ja wtedy bez prawka wiec jego ojciec nas wiozl na IP do okulisty. Kobita psiknela mu czyms znieczulajacym, wyjela paproch, zakleila mu to oko i przepisala antybiotyk no bo wiadomo ze tak trzeba.
No i minelo sporo czasu od tego WYPADKU gadamy sobie tam wlasnie o jakis urazach, na co on: A pamietasz jak ja mialem OPERACJE na oko ?!?! ....
Rece mi opadly bo sobie mysle ze jak to jego to operacja to moje to juz chyba pod sekcje zwlok podchodzily
Po porodzie znowu mi mowi: wiesz ten porod to teoche byl straszny, to tak jakby cegle przeciskac przez dziurke od klucza... dobrze ze rodzilismy razem...
Tak wiec mam w domu bohatera narodowegoKamilutek, GoNia1979, MEGI81, sylwucha89, Toska88, dewa, Mabelle, Rudzik, Hope_, marie_marie22, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Kamilutek wrote:Kleopatra, siedzenie przy wodzie mineralnej, podczas gdy większość raczy się procentami,brzmi jakoś znajomo
Ostatnio na takiej imprezie szybko straciłam z większością kontakt, bo za cholerę nie rozumiałam, z czego tak zacieszająJa już chciałam do domu, a oni chcieli kolejne piwo/whisky/wino.
-
Kamilutek wrote:Zwłaszcza ten kaftanik w gwiazdeczki jest boski
Super ciuszki
Nad smokami usilnie się zastanawiam, najpierw przeczytałam, ze nie wolno dawać w ogóle, bo przeszkadzają w rozwoju aparatu mowy. Potem znalazłam opinię logopedy, że w pierwszym okresie smoczki nie szkodzą, a dzieci, które nie dostają smoczków, często zaczynają ssać swoje paluszki, i to szkodzi bardzo, do tego smoka kiedyś się zabiera i dziec się odzwyczaja, a palców przeciez nie zabierzesz, chyba ze utniesz.
Hope, chyba Ty polecałaś butelkę Mam baby czy jakoś tak. Nie cieknie mleko przez ten odkręcany spód?
Dobre opinie w necie maja butle Dr Brown, może ktoś z.Was słyszał albo używał? -
Dziewczyny w 5.10.15 był a może jeszcze jest jeśli ktoś posiada kartę ich to od cen jeszcze 10% nawet od tych z wyprzedaży. Tylko nie powiem do kiedy to jest czy do dzisiaj czy dłużej
ja dzisiaj kupowałam u nich a kartę juz mam jakiś czas.
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:dziewuszki mam pytanie czy zawsze golicie sie ,, tam,, przed wizytą u gina?
zauważyłam że coraz gorzej widzę - niedługo będę musiała chyba uzywać lusterkaJuż po ostatniej wizycie Mój stwierdzil, że coś jest nie tak, bo ominęłam trzy kępki o powierzchni Puszczy Kempinowskiej. Coraz trudniej
GoNia1979, MEGI81, Moniqaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM moze sprobuj recznie wejsc w ta strone.
Z lulalove mam dwie plaskie poduszki muslinowe, taka pieluche zwiazana ze to niby pierwsza zabawka i taka zabawke tego potworka czerwono czarnego. Fajne rzeczy ale teoche drogie. Ja wyrwalam wszysyko na promocjach a jedna poduszke wygralam na instagramie, czaje sie na te ich gryzaki ale poczekam na promocje. Aaa jeszcze mam od nich torbe bawelniana na takiej szerokiej bawelnianej raczce i fajna jest -
Już weszłam i przepadłam, moja decyzyjność w ciąży jest równa 0
moja mam dała maly pieniążek dla wnuczki z okazji dnia babci i kazała kupić coś w żywym kolorze więc postanowiłam że dołożę również mały pieniążek i wyjdzie z tego ładny kocyk
jak pokazałam jej colorstories zamglony róż to kręcila nosem że mdły a ten z lullalove bardzo się jej spodobał
http://napiki.pl/glowna/963-kocyk-bambusowy-tkany-candy-pink-80x100.html
i stąd moja rozterka -
Hej dziewczyny my mamy weekend u teściów
te które już używają lusterka a nie koniecznie chcą używać męża do golenia to perfekcyjna pani domu poleca niewielka ilość pianki do golenia nanieść na lusterko i ręcznikiem papierowym wytrzeć tak żeby nie tylko smug
potem nie paruje, sprawdziłam działa
Śliczne zakupy i super ze wyniki ok
Kamilutek podejrzewam że mój by zrobił to samo z tymi majtami
Szpitalne trzymajcie się :*Breezee, GoNia1979, MEGI81, Rudzik lubią tę wiadomość
-
sylwucha89 wrote:Hej! Czytam Was ale miałam spadek formy więc się nie odzywałam.. właśnie wróciłam od moich rodziców i humor +100 bo wreszczie widziałam innych ludzi
Breezee co u Ciebie? Trzymam mocno kciuki za Twoją szyjke i córeczkę!! spróbuj może zasięgnąć opinii innego ginekologa? Jesteś w domu czy w szpitalu? Odnośnie wagi dzieci u mam z cukrzycą to jeżeli trzymasz dietę nie masz się czym martwićmój Nikos ważył 3310 i miał 58 cm.
Dziewczyny super zakupy i szaleństwa kulinarne. Ja od dwóch dni piekę pizzę
Zyrcia ja uwielbiam domową chalkę i piekę obowiązkowo raz w tygodniu
A i spodobał mi się kocyk z firmy lullalove czy któraś z was ma lub własnoręcznie macała? Bo nie wiem czy ryzykować..mon!ta^ lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
nick nieaktualnySylwia bedziesz zadowolona
te kocyki wszystkie tkane ttch firm to sa mniej wiecej takie same
no ten z colorstories to jest moj hit
ale ja juz na kocyki nie patrze bo mam za duzo :p
Ja musze kupic tylko przescieradlo do gondoli i kosza a widzialam sporo w dwupakach ale tez poczekam na promo. Oprocz tego komoda i szumis ale szumisia mi pewnie kupia dziewuchy na baby shower chyba ze jak wplynie dolar z zusu nie bede mogla wytrzymac :d
No i mysle kiedy zaczac prac
A no i musze obczaic jakas torbe do szpitala bo mam jedna a nie chce tachac walizek, ale zamowilam sobie troche szmat na lato z odbiorem w galerii to od razu sie przejde i cos obczaje. Tak sie ze wszystkim wyrobilam ze chyba bede mogla reszte zusu poodkladac i co bedzie potrzebne to sobie potem kupie bez sepie ia od chlopa :dsylwucha89, Arwi, GoNia1979 lubią tę wiadomość
-
zyrcia zamówiłam, chociaż jedna decyzja z głowy
z colorstories planuję i tak wziąć średni jasno szary więc będę miała porównanie obym była jednakowo zadowolona
brezee dobrze, że jesteś spokojna a malutka bezpieczna to najważniejszepewnie po wyleczeniu infekcji będziesz miała założony szew?
sylwia, ja jeszcze cokolwiek widzę ale już niedługona męża nie mogę w tej kwestii liczyć dlatego pozostaje metoda na macankę haha w tamtej ciąży dawałam radę więc teraz pewnie też jakoś pójdzie
a na wizytę zawsze jestem ogarnięta inaczej bym nie poszła
chociaż zdaję sobie sprawę, że moja gin ma to głęboko gdzieś ale ja przynajmniej mam jakikolwiek komfort psychiczny
-
sylwucha89 wrote:zyrcia zamówiłam, chociaż jedna decyzja z głowy
z colorstories planuję i tak wziąć średni jasno szary więc będę miała porównanie obym była jednakowo zadowolona
brezee dobrze, że jesteś spokojna a malutka bezpieczna to najważniejszepewnie po wyleczeniu infekcji będziesz miała założony szew?
sylwia, ja jeszcze cokolwiek widzę ale już niedługona męża nie mogę w tej kwestii liczyć dlatego pozostaje metoda na macankę haha w tamtej ciąży dawałam radę więc teraz pewnie też jakoś pójdzie
a na wizytę zawsze jestem ogarnięta inaczej bym nie poszła
chociaż zdaję sobie sprawę, że moja gin ma to głęboko gdzieś ale ja przynajmniej mam jakikolwiek komfort psychiczny
sylwucha89, Toska88 lubią tę wiadomość
Ja tez gole sie na dotyk. Czasami M mi pomoże jak poproszę. Teraz w szpitalu będzie tragedia bo nie wolno mi nic, nawet na badania do mnie przychodzą. Siedziec też nie mogę, tylko leżeć na prawym lub lewym boku. Cale biodra mnie bolą. Ale dam radę.
Po szwie często pozwalają na minimalną aktywność więc bądź dobrej myśli
mąż będzie miał okazję się wykazać, może akurat bardziej wczuje się w rolę i później będziesz miała łatwiej
córeczka już naprawdę duża! Wierzę że wszystko skończy się dobrze i jeszcze będziesz prosiła córeczkę aby wyszła
Breezee lubi tę wiadomość
-
Patrzcie co dzisiaj kupiliśmy. Jestem mwga zadowolona i podoba mi się 100 razy bardziej niż szumiś, te same opcje, a cena o wieeeele mniejsza
bbee, Ju14, gonia13, sylwucha89, blubka, MEGI81, Rudzik, Uszczesliwiona, ag194, Toska88, Martchen, Hope_, Breezee, sylwia1985, marie_marie22, Maniuś lubią tę wiadomość