MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
1kg!!! Wow!!! Ja ide w czwartek w przyszłym tygodniu i tez wtedy bede miała 26t5d ciekawe ile będzie miał mój rozbójnik. Az się wierzyc nie chce.. Jeszcze niedawno liczyłyśmy milimetry a teraz zaczynamy kilogramy.
natalia1354, ag194, sylwucha89, Arwi, Uszczesliwiona, MEGI81, Camilia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
natalia1354 wrote:Dziewczyny, super wieści z wizyt
już zaczynamy luty :o teraz to mi tak szybko leci.. muszę kupić koszulę do szpitala, szlafrok i kapcie xd
Dziewczyny gratuluję wizyt :* duże te nasze dzieciaki już
Apap zawiera substancję czynną paracetamol i podobno można nawet do 4g.czyli około 8 tabsów. ale ja bym nie ryzykowała aż tyle, tylko max 4tabl, jak pisze JulitaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 20:54
natalia1354, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 13:22
bbee, ag194, Kamilutek, marie_marie22, blubka, sylwucha89, Arwi, Kleopatra, Espera, Uszczesliwiona, Mabelle, Anstice, daisy123, MEGI81, Forbidden, Camilia, Maniuś, Breezee, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Hope_ wrote:taka posciel dla chłopaka:
http://www.sklep.mariall.pl/images/POSCIEL/SB3/watermark/wpx_2e43443e6d980b68b77f7f3430d67ded.jpg
?ładna
Hope, nie przejmuj się każda matka miewa taki dzień. Mi się też wstyd przyznać ile razy mnie poniosło, ale zawsze wtedy idę do córki i ją przepraszam, nawet jeśli ona zawiniła, ale jeśli mnie poniesie, to wiem, że jej się należą przeprosiny. Wtedy jakoś nam obu się robi lżej i ona też się zaczyna nad sobą zastanawiać.
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt!
mon!ta^, Camilia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!
Maluszki już nie takie Maluszki
Hope mnie się pościel podoba i uważam,że dla chłopca ok:)sylwucha89, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Ale super wiesci z wizyt! Rewelka!
sylwucha89, mon!ta^, GoNia1979 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha, GoNia, Qasha, Monita - gratulacje!
Oby tak dalej!
Chorujące dziewczyny, bardzo mi przykro, że musicie tak cierpieć! Anstice, mi na ból ucha zawsze pomagało rozgrzewanie solą kuchenną wsypaną do woreczka i rozgrzaną na patelni.
Hope, pościel superI narzekaj sobie, ile wlezie, jak człowiek się wygada, to robi się od razu lżej na duszy. A jutro na pewno będzie lepiej!
Dzisiaj po raz pierwszy od dawna kupiłam coś dla siebie, a nie Matyldy - dwie pary getrów, bo już się w żadne spodnie nie mieszczę, a nie wyobrażam sobie wciągnięcia takich gumowanych na tyłek. A przed sklepem czekało na mnie na chodniku 20 EuroNa takie zakupy to mogę częściej jeździć
sylwucha89, Martchen, ag194, GoNia1979, Espera, mon!ta^, Uszczesliwiona, Hope_, Leirion, marie_marie22, MEGI81 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
No to super wieści dziewczyny!
Nie macie żadnych zdjęć z ust?? Bo uwielbiam je oglądać
Hope, hormony robią swoje. Musisz zdać sobie więcej gwiazdek, bo jesteś mamą na 5!
Proszę mamuśki, trzymajcie za mnie kciuki jutro o 15, bo mam w pracy wielki dzień od którego zależy mój awans. Nawet rodzinie nie mówiłam w razie W, jakby się nie udało.
Dziękuję z góryag194, Kleopatra, Kamilutek, mon!ta^, Uszczesliwiona, sylwucha89, marie_marie22, MEGI81, aneta.be, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Super dziewczyny, gratuluje wizyt
Olis juz 12 tydzień, zobaczysz jak zleciCieszę się że ok.
Mój mąż jutro jedzie na wyjazd integracyjny, na narty więc zostanę sama z dwójką i jak tu teraz ogarnąć przedszkola ;p Jutro jeszcze na szkolenia do Gdańska jadę.
Ja niestety też czasami krzyczę na dzieci, kurcze w ciąży jestem masakrycznie nerwowa. Mój mąz tłumaczy starszemu że to przez hormony ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 22:01
GoNia1979, mon!ta^, Uszczesliwiona, sylwucha89, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Haha a ja wygrałam 20 zł w zdrapce, a Paweł 6
i miałam mały dodatkowy przypływ gotówki i zamówiłam w gemini kilka rzeczy m.in. tę maść na brodawki maltan bo na liście widziałam, że polecałyście.
Czy to prawda, że dobrze brodawki smarować już 2 miesiące przed porodem??
Bo jak słucham historii, że krew z piersi leciała to stanę na głowie, żeby tego uniknąć. Nie boję się żadnej krwi z racji zawodu, ale z piersi to bym chyba zemdlała..
Hope trzymaj się, każdy ma prawo do gorszego dnia a tym bardziej w ciąży i jak jesteś chora :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 22:04
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Ja niestety też czasami krzyczę na dzieci, kurcze w ciąży jestem masakrycznie nerwowa. Mój mąz tłumaczy starszemu że to przez hormony ;p
Ha! Ciekawe, czy starszy myśli, że hormony to jakieś potworyMEGI81 lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Dziewczyny super wieści z wizyt
zaczynamy dobra passę mam nadzieję :*
Czy któraś miała problemy z jelitami po glukozie? Że tak powiem ciężko z kibelka mi zejść
Darmowa kasa? Super! Tylko pozazdrościć
Chorujace dziewczyny trzymajcie się dzielniesylwucha89, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
mon!ta^ wrote:Ja mam samego pisiora xD mąż sobie zazyczyl hahaha to mu przynioslam aż dwa
:p wiec nie ma ci pokazywać
Ag ja nie używałam wcześniej. Jedynie co możesz robić to wyciąganie sutkow takue ćwiczenie ale wiesz jeśli mają bolec czy pojawić się jakieś ranki to one będą nie unikniesz tego. Zależy kto jakie ma i jak wrażliwe.
Jak się wyciąga sutki? :o -
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
! Mamy dzisiaj kumulację dobrych wiadomości!!
Hope rozumiem Cię bardzo dobrze, nie mniej do siebie pretensji bo każda z nas czasami traci cierpliwość a w szczególności w ciąży gdy mamy rozbujane hormony.. Życzę Jasiowi i Tobie dużo zdrowia aby jutrzejszy dzień przyniósł zdecydowaną poprawę!
GoNia1979 lubi tę wiadomość