MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Napewno przed glukoza dzień wcześniej i w nocy polecam dużo pić wody, mi tak zgestniala krew że lecieć nie chciała w ogóle przy 3 pobieraniu
rano jak wstałam wypilam tyle wody żeby "najeść" się chociaż na chwilę i po wypiciu jej pielęgniarka mówiła żeby wypila sobie tak pół kubka wody(nie wiecej) żeby spłukać posmak.
MEGI81, Rudzik lubią tę wiadomość
-
gaja_1 - nie bedzie CI sie chciało wyciągać odkurzacza? to ja powiem w drugą stronę - odkąd młody zaczął się turlać po całej chacie to mi się odkurzacza nie chce chować hihi!
Mabelle, Uszczesliwiona, MEGI81, Espera, Camilia, Rudzik, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Kamilutek, dzięki za diagnozę
Może i coś w tym być. Mój tata mówi, że w jego rodzinie to genetycznie w linii kobiet jest jakiś problem właśnie z nerwicą w kontaktach społecznych itd, a i moja siostra ma podobne problemy do mnie. Babcia na starość teraz się w domu zamknęła i kontakty ogranicza ze wszystkimi bardzo. Może kiedyś przyjdzie chociaż trochę to przełamać... W końcu sama będę miała już dwie córki i wolałabym by nie miały takich problemów.
Najbardziej przykre jest to, że nie każdy przecież to rozumie, że są tacy ludzie i myślą, że jak ich na ulicy wyminę, to specjalnie, a co innego by mogli pomyśleć? A ja zwyczajnie nie skojarzę człowieka.
WreszcieMama, witaj w klubiei tak podziwiam, że potrafisz gdzieś zadzwonić, zgadnij kto to robi za mnie
mój mąż już się przyzwyczaił, że praktycznie wszystko telefonicznie musi za mnie załatwiać. Po dzisiejszym stresie z tym telefonem i po tym, że musiałam sama do nich oddzwonić, to dwie godziny mi w uszach dzwoniło...
gaja, po godzinie chyba powinno być do 120, a potem spadać. Więc chyba coś nie takWreszcieMama lubi tę wiadomość
-
JA WAS TAK CZYTAM i myślę sobie, że właśnie zjadłam naleśnika z cukrem pudrem, a jutro idę na tą glukoze....
Bbee, ja też tak mam. Zawsze sobie zapisuje tak jak WreszcieMama co mam powiedzieć bo inaczej się jąkam i wychodzą dosyć nieskładne zdania
Nitta, ja byłam w 21+4 dni i było spoko
Znalazłam taką piękną pościel, moją wymarzoną do łóżeczka:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74a2e73eb695.png
Z tym że razem z prześcieradłem i ochraniaczem koszt to ok. 500zł...
Znalazłam drugą:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e3108047749.jpg
Też mi się podoba i cały komplet na promocji za 100zł
ALE TE PINGWINKI, EHHWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 20:00
Mabelle, bbee, Kamilutek, Uszczesliwiona, MEGI81, ag194, Kleopatra, Hope_, marie_marie22, rybka33 lubią tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
natalia1354 wrote:JA WAS TAK CZYTAM i myślę sobie, że właśnie zjadłam naleśnika z cukrem pudrem, a jutro idę na tą glukoze....
Bbee, ja też tak mam. Zawsze sobie zapisuje tak jak WreszcieMama co mam powiedzieć bo inaczej się jąkam i wychodzą dosyć nieskładne zdania
Nitta, ja byłam w 21+4 dni i było spoko
Znalazłam taką piękną pościel, moją wymarzoną do łóżeczka:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74a2e73eb695.png
Z tym, że razem z prześcieradłem i ochraniaczem koszt to ok. 500zł...
Znalazłam drugą:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e3108047749.jpg
Też mi się podoba i cały komplet na promocji za 100zł
ALE TE PINGWINKI, EHHale ponoć warte swojej ceny. Też poluje na pościel ale ta miętowa z królikiem
natalia1354 lubi tę wiadomość
-
Hope ja podawałam przepis na ciasteczka. Ja je piekłam na pergaminie i od razu po wyjęciu z piekarnika przekładałam taką szeroką szpatułką na talerz żeby tam zastygły i nic się nie rozwaliło. Możliwe też że za krótko piekłaś bo spody powinny z pergaminu odejść praktycznie bez śladu. Ja zamiast 10 minut dawałam im tak 13-1528.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
monika_89 wrote:Hej
mąż próbował mnie przekupić batonem bounty i madnarynkami za wczorajszego kebaba. nie ze mną te numery, ja chcę mięsa!
Widzę, że pisałyście o facetach. Ja poznałam mojego męża jak miałam niecałe 16 lat i kończyłam gimnazjum, on był w maturalnej klasie. Zaiskrzyło, po 4mc zostalismy parą i od tego czasu od 12 lat jesteśmy razem, bez żadnej przerwy. Jasne czasem jest malo kolorowo ale na dłuższą metę chyba do siebie pasujemy
Ansticejak tam? jak badania?
Monika badania u mnie bardzo dobrze ostatnio miałam tą przerazajacą glukozę co ledwo przezyłam ale dałam radę i wynik wzorowy. 79 naczczo 120 po 1h i po 2h 103.
Cała morfologia od początku ciązy tez wzorowo i mocz takze.
9.02 mam wizytę u gina. Dzidzia tez po usg dobrze a z tego co czuje po mocnych kopach i wiertach rośnie mi babka w siłę
Męczy mnie tylko ucho 2 miesiace ciagle zapalenia teraz antybiotyk już lepiej ale muszę znów iść na kontrolę.
Marzą mi się słoneczne dni i basen !
Monika 12 lat to kawał czasu jesteście razem! Super! Gratuluję i oby tak dalej. Ja jestem ze swoim 8 lat w tym 5 lat w zwiazuku małzenskim. Tez czasami mam ochotę go 'zabić'ale poprzez rozmowy i te czasami klutnie najlepiej czlowiek dochodzi do porozumienia. Kiedy jest cisza i zwiazek milczy to wedlug mnie juz umarl i nie ma szans ratunku.
Wszyscy jestesmy rozni nasz temperament to niepowtarzalny kod genetyczny wiec to normalne miec sprzeczne zdanie grunt to własnie mieć szacunek zrozumienie no i doslownie i w przenosni się nie pozabijać tylko dojsc do kompromisu.
-
Natalia, ta z la millou jest piękna! Ona jest od razu z wypełnieniem, więc wychodzi trochę taniej, niż na pierwszy rzut oka się wydaje.
Ta z jelonkami też jest ok, tylko po co ta wstążka?Bez niej byłoby zdecydowanie lepiej.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Antice, mamy termin na ten sam dzien. i dwie dziewczynki
a u mnie hit roku: gin moja mi nie chce dac zwolnienia, zebym na tej dyskotece nie musiala pilnowac porzadku tzn. moze mi dac zaswiadczenie, ze jestem w ciazy i nie powinnam z tego wzgledu brac udzialu. podziekowalam, bo wole sie dogadac niz z zaswiadczeniem wyskoczyc.
ide w srode do rodzinnego i nie wychodze bez zwolnieniachce przysymulowac przeziebienie
na dwa dni (czwartek, piatek) powinna mi dac...
trzymajcie kciuki!!
MEGI81, Anstice, aneta.be lubią tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
Anstice wrote:monika_89 wrote:Hej
mąż próbował mnie przekupić batonem bounty i madnarynkami za wczorajszego kebaba. nie ze mną te numery, ja chcę mięsa!
Widzę, że pisałyście o facetach. Ja poznałam mojego męża jak miałam niecałe 16 lat i kończyłam gimnazjum, on był w maturalnej klasie. Zaiskrzyło, po 4mc zostalismy parą i od tego czasu od 12 lat jesteśmy razem, bez żadnej przerwy. Jasne czasem jest malo kolorowo ale na dłuższą metę chyba do siebie pasujemy
AnsticeMęczy mnie tylko ucho 2 miesiace ciagle zapalenia teraz antybiotyk już lepiej ale muszę znów iść na kontrolę.
Marzą mi się słoneczne dni i basen !
A może Ty.nie masz zapalenia ucha, bo to nie możliwe ze tak długo.Ja bym obstawiala raczej jakiś stan zapalny zęba.A czasem daje takie objawy jak bol ucha.Sprawdałaś u stomatologa? ?? -
Ja liczyłam kiedyś zapalenie ucha 3 miechy ale to dlatego że miałam peknieta błonę słuchowa i straciłam słuch na 3tyg (swoją drogą nie polecam
) ale wiem że ucho może się cholernie długo leczyć
współczuję strasznie
-
nick nieaktualnyMy mamy dla Leona posciel z wypenieniem z bolo.pl w kaktusy
dla dziewczynek tez sa ladne
A dla Borysa nie kupuje bo Leon nawet teraz uzywa koldry sporadycznie, spi glownie pod kocykiem od poczatku. Ochraniaczy tez nie kupuje bo sie naczytalam ze zabirzaja przeplyw powietrza :d zakupilam tylko przescieradla i plaskie poduszki no i oczywiscie kocyki
Ide jutro zbadac szczochy i w czwartek wizyta. Mam stresssssnatalia1354 lubi tę wiadomość
-
Ja też, jak Monika jestem ze swoim od 3 klasy gimnazjum, on 3 lata starszy
i 8 rok nam leci razem. Jak się kłócimy to mam ochotę go zabić, ale nie wyobrażam sobie życia bez tego durnia
ale w pierwszym tygodniu znajomości z nim zerwałam na tydzień bo mnie wkurzał, wtedy mu mówiłam, że jest za mało spontaniczny hahaha i później mi zostawiał róże na parapecie w klasie, gdzie miałam lekcje
takie wspomnienia są najlepsze
Te pościele są prześliczne
Marie cieszę się, że guzki się nie powiększyły
jutro Was nadrobię bo już nie ogarniam xDmarie_marie22 lubi tę wiadomość
-
Co do związków to uważam że puki się ludzie kłócą to jest dobrze, bo jak przestają się kłócić to znaczy ze im nie zależy (no bo po co się wysilać skoro mamy wywalone?).
A co tam, i ja dołożę swoje "madrosci" na wieczórmarie_marie22 lubi tę wiadomość