MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia ja wczoraj miałam usg III trymestru.
A co do wagi... Ja zaczynałam z 74 kg, teraz mam 80,5 kg więc +6,5kg.
W poprzedniej ciąży przytyłam tylko 2 kg. Tak 2 kgA przez ostrą dietę przy KP (Jula na wszystko była uczulona) i nieprzespane przez 9 miesięcy noce schudłąm prawie 20 kg. Ale później zaczęłam sobie pozwalać i wróciły ech.
-
Natalia ja miałam w poniedziałek czyli 26+5, trochę się pośpieszyłam ale lekarka która robiła badanie powiedziała że pomiary są wszystkie w normie i jak lekarz prowadzący stwierdzi że trzeba powtórzyć to zrobię jeszcze raz po 30 tygodniu
dla mnie to będzie dodatkowa przyjemność
-
My mamy wizytę u naszego lekarza w środę, to będzie równo skończone 30tc wiec na usg 3trym w Medicover umówiłam sie na 6.03, zeby nie mieć jednego usg po drugim
już nie mogę doczekać sie środy! umieram z ciekawości ile Tomus wazy!!!:p
natalia1354, sylwucha89, rybka33 lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
Kofeina, a nie możesz iść do szpitala, żeby Cię zostawili i dokladnie przebadali? Przecież nie mogą Cię wypisać z bólami. Zrobili Ci CRP, nie masz jakiegoś zapalenia? Od czegoś musi Cię boleć. Trzymam kciuki za szybką diagnozę.
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Ja super. Nic mnie nie boli, nic się nie napina. Jakby nie wykryto na usg, że z szyjką coś nie tak, to śmigałabym na spacerach z psem, prasowałabym ubranka Małej. Psychicznie i fizycznie czuję się bardzo dobrze. Może dobrze że trzymają mnie w szpitalu, bo już wiosnę czuję i ciężko byłoby mi w domu cały czas leżeć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 15:02
Rudzik, Mabelle, sylwucha89, Camilia, MEGI81, ag194, Hope_, monika_89, marie_marie22, mon!ta^ lubią tę wiadomość
Moja kruszyna jest ciut poniżej średniej jeżeli chodzi o wagę i caly czas utrzymuje się na tym samym poziomie od samego początku sprawdzania wagi.
Breezee ale jestes optymistyczna! Super! Cieszę się,że dobrze się czujesz!
Kofeina trzymaj się. Jesteś super dzielna i wierzę,że dotrzymacie szczęśliwie do końca w dwupaku!
Dzięki dziewczyny za miłe słowa,ale 14 kilo to fakt. Nie przejmowałabym się,jedynie wszystko mi jest za małe. Koszulki, majtki, wszystko. Nawet spodnie ciążowe z H&Mu kupione w październiku już mnie mocno cisną w udach i staram się śmigać w leginsach, żeby mi nic nie uciskały. Przytyłam równomiernie wszędzie,więc się nie rzuca w oczy.Breezee lubi tę wiadomość
-
Forbidden wrote:Breezee to super, że się dobrze czujesz chociaż z drugiej strony pewnie ciężko wyleżeć, jeśli teoretycznie nic Ci nie dolega i nie boli? Ale już bliżej niż dalej
WreszcieMama ja jak zrobiłam zamówienie z gemini to się na drugi dzień zorientowałam, że w paru rzeczach nie podałam koloru
ale zadzwoniłam na infolinię i pani mi wpisała w uwagach, że wszystko ma być niebieskie i na szczęście takie przyszło
a ja muszę mieć wszystko perfekcyjnie więc jakby przyszło różowe to bym pewnie odesłała
WreszcieMama lubi tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Ja USG III trymestu miałam w poniedziałek czyli 27+6.Wszystkie wymiary ksiazkowe, wiec za miesiąc mi pewnie nie zrobi żadnego usg.Jak do tej pory miałam robione na każdej wizycie
Kofeina, trzymam za Was kciuki.Jak cie coś martwi to siedź u lekarza na okraglo, to przecież życie i zdrowie twojego Dzidziulka.Niech robią badania do skutku.Kofeina, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Carolina, no niezła patola
Kofeina, trzymaj się! Może dzidzia tylko uciska...
Rudzik, super wyglądasz!
Breezee, WreszcieMama, ja leżę 3 dzień i już drugi dzień piękna spacerowa pogodapo prostu w punkt. Podziwiam Was naprawdę, mi już jest strasznie ciężko. A to jeszcze jakieś 7tygodni.
W końcu zrobiłam zamówienie na gemini. Brawo ja. Ale jeszcze troszkę rzeczy zostaje.
WreszcieMama, Rudzik, Breezee lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie wróciłam z zakupów i spaceru aż chce się żyć, cieplutko słoneczko świeci czuć wreszcie trochę wiosny
niestety dwa skurcze mnie złapały więc teraz odpoczywam ale zaraz idę robić pizzę
paczka z różą nie znalazłam w żadnej cukierni ale za to kupiłam sobie kremówkę
WreszcieMama, Rudzik, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Brezee dasz radę! Silna jesteś kobietka, my tu wszystkie mocno trzymamy mocno za Was kciuki.
A wie ktos moze co u Małgorzatki?? Wiem ze miała sie na jakiś czas wyłączyć z forum ale tak właśnie o niej mysle czy jej się poukładało...
A i jeszcze sprawa do Klaudii - gratuluje zaręczyn i życzę jeszcze więcej miłościWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 16:24
Breezee lubi tę wiadomość