MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia mnie od wczoraj trochę boli i jest jakby bardziej napięty ale tez wydaje mi sie ze maly fika więcej niż zwykle więc moze to przez jego kopniaki... Podpytam gina w poniedziałek czy to niepokojące bo ogólnie jakos zle nie jest - ale musze więcej leżeć niż dwa dni temu.
Wreszcie Mama - szkoda... Mam tylko nadzieję ze to nie jest żaden zly znak i niebawem da o sobie znać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 16:32
Misia 69 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co, stwierdziłam właśnie komisyjnie (w składzie Me, Myself and I), że mam chorą ciążową głowę. Obrabowałam dzisiaj Rossmanna, kupiłam te wszystkie płyny, proszki, chusteczki i mydełka Dr Beckmanna. Do tego inne sody, octy i emulsje. Robię właśnie pranie pralki, czyli za radą Specjalisty ds. Czyszczenia - Kamilutka, raczę pralkę sodą i octem. I w końcu muszę zacząć prać te cholerne ubranka, a ja, piczka do kwadratu, się boję. Dacie wiarę? Robiłam w życiu pierdylion prań, a teraz dygam się tak, jak przed stanięciem na balkonie na piątym piętrze z wielkim pająkiem w ręku (w mojej skali strachu, to etap sięgania po pampersa).
Boję się, że zepsuję, zniszczę i co tam jeszcze. Tak, jakby od tego głupiego wrzucenia szmatek do pralki, zależało moje caaaaaałe Macierzyństwo.
Jakby to powiedział Pan Paździoch...Helena, mam zawał!
A tak swoją drogą, nie jestem już w stanie zrobić normalnych zakupów, bo co pół godziny muszę lecieć do kibelka. Eeeech.
Koniec żali. KurtynaKamilutek, MEGI81, Uszczesliwiona, GoNia1979, Espera, sylwucha89, ag194, rybka33, monika_89, Maniuś, marie_marie22, Rudzik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ech, Dewa, doskonale Cię rozumiem, może nie w kwestii prania, ale każdej innej
Ale wiesz, cycki do przodu i ładuj pralkę!
Ja już swoje wyjścia z domu planuję tak, żeby mieć co pół godziny możliwość wskoczenia gdzieś na sikundę. Inaczej kaplica.
Też mam nadzieję, że Małgorzatka się odezwie. Poza tym Amilka dawno nic nie pisała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 17:31
Espera lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
nick nieaktualny
-
Dewa, nie bój żaby
będzie dobrze.
A ja mam najgłupszą zachciankę świata, mam ochotę sobie powąchać benzyny... Nosz k****, jakaś nienormalna jestem. Czego mi w diecie brakuje? Ołowiu?Martchen, Elmo13, Arwi, sylwucha89, ag194, monika_89, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Ahaahahahaa, sikunda
Kamilutek , wygrałaś dzisiejsze internety
Zyrcia, strach przed zafarbowaniem i prawidłowym posegregowaniem prania, to kolejan fobia
Bbee, takiej zachcianki jeszcze nie miałam, ale wszystko przed Tobą! Zawsze możesz iść na stację benzynową na spacerek, i tam zrobić sobie dobrze
Moja Rodzicielka właśnie stwierdziła, że nie ma co panikować, bo do porodu jeszcze 3 miesiące i do tego czasu, moje pięknie wyprane i wyprasowane ubranka leżące w pachnącej szufladzie, zdążą się uwalić powietrzem i i tak będę prała i prasowała jeszcze raz...
Yyyy...prawda to?Obiecuję, że to już ostatnie głupie pytanie
-
hej hej :p jaaa dzisiaj mam 4 dzien sprzatania juz mam dosyc ale chce miec z glowy wszystko przed składaniem mebli
ale od poniedzialku zacznie snie pranie i prasowanie i układanie w nowych mebelkach
padne !
dziewczyny z dziećmi jakich proszkow uzywalyscie dla swoich pociech do prania ?
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dewa wrote:Ahaahahahaa, sikunda
Kamilutek , wygrałaś dzisiejsze internety
Zyrcia, strach przed zafarbowaniem i prawidłowym posegregowaniem prania, to kolejan fobia
Bbee, takiej zachcianki jeszcze nie miałam, ale wszystko przed Tobą! Zawsze możesz iść na stację benzynową na spacerek, i tam zrobić sobie dobrze
Moja Rodzicielka właśnie stwierdziła, że nie ma co panikować, bo do porodu jeszcze 3 miesiące i do tego czasu, moje pięknie wyprane i wyprasowane ubranka leżące w pachnącej szufladzie, zdążą się uwalić powietrzem i i tak będę prała i prasowała jeszcze raz...
Yyyy...prawda to?Obiecuję, że to już ostatnie głupie pytanie
nie dołuj mnie! bo wpadne w paranoje i bede prac jeszcze raz przed planowanym cc haha
nie no w szufaldzie nic im sie nie stanie < tak ma byc i koniec >
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Mam nadzieję że malgorzatka poprostu układa sobie życie. A Amilke już kilka razy wywolywalam i zero odzewu
Ja tam zawsze dochodzę do wniosku że skoro pomieszali na białym ubraniu kolory to one napewno nie mogą farbować bo by samo siebie zafarbowalo więc wszystko co ma białe z czymś piore z białymitylko nie daje wybielaczy
Bbee ja w ciąży nie muszę być żeby chcieć benzynę wachacuwielbiam ten zapach
Brzuszki piękne a kg w ogóle nie widać ! Oby tak dalejRudzik lubi tę wiadomość