X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 00:40

zem3o7esxha3u0v7.png
  • Ju14 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brezee, a jaką masz długą teraz szyjkę? Bo w szpitalu trzymają Cię ze względu na szyjkę czy coś jeszcze?

w4sq0dw4ipdk3tpr.png
  • aneta.be Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia mnie od wczoraj trochę boli i jest jakby bardziej napięty ale tez wydaje mi sie ze maly fika więcej niż zwykle więc moze to przez jego kopniaki... Podpytam gina w poniedziałek czy to niepokojące bo ogólnie jakos zle nie jest - ale musze więcej leżeć niż dwa dni temu.

Wreszcie Mama - szkoda... Mam tylko nadzieję ze to nie jest żaden zly znak i niebawem da o sobie znać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 16:32

Misia 69 lubi tę wiadomość

202509147252.png

2017 -syn
    2019 - córka
  • sylwucha89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde kolejny skurcz za mną do tego brzuch twardszy niż zwykle.. chyba moja macica postanowiła zrobić sobie pierwszy konkretny trening i dać mi znać aby wreszcie zwolnic tempo.. ehhhh witaj za chwilę III trymestrze ;)

rybka33 lubi tę wiadomość

010igox17g6i1nvn.png

74dij44j5nh33zfj.png
  • sylwucha89 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Breezee a jak tam dieta?

Też jestem ciekawa co u malgorzatki mam nadzieję, że rozwiązała wszystkie swoje problemy i szaleje wyprawkowo ;)

010igox17g6i1nvn.png

74dij44j5nh33zfj.png
  • Camilia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WreszcieMama pochwal się piżama bo ja cały czas szukam.

ex2bi09kagxa44s8.png
    ex2bdf9hh28r1eq2.png
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 00:40

Camilia, sylwia1985 lubią tę wiadomość

zem3o7esxha3u0v7.png
  • dewa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, stwierdziłam właśnie komisyjnie (w składzie Me, Myself and I), że mam chorą ciążową głowę. Obrabowałam dzisiaj Rossmanna, kupiłam te wszystkie płyny, proszki, chusteczki i mydełka Dr Beckmanna. Do tego inne sody, octy i emulsje. Robię właśnie pranie pralki, czyli za radą Specjalisty ds. Czyszczenia - Kamilutka, raczę pralkę sodą i octem. I w końcu muszę zacząć prać te cholerne ubranka, a ja, piczka do kwadratu, się boję. Dacie wiarę? Robiłam w życiu pierdylion prań, a teraz dygam się tak, jak przed stanięciem na balkonie na piątym piętrze z wielkim pająkiem w ręku (w mojej skali strachu, to etap sięgania po pampersa).

Boję się, że zepsuję, zniszczę i co tam jeszcze. Tak, jakby od tego głupiego wrzucenia szmatek do pralki, zależało moje caaaaaałe Macierzyństwo.

Jakby to powiedział Pan Paździoch...Helena, mam zawał!

A tak swoją drogą, nie jestem już w stanie zrobić normalnych zakupów, bo co pół godziny muszę lecieć do kibelka. Eeeech.

Koniec żali. Kurtyna ;)

Kamilutek, MEGI81, Uszczesliwiona, GoNia1979, Espera, sylwucha89, ag194, rybka33, monika_89, Maniuś, marie_marie22, Rudzik lubią tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa to moja druga ciaza a tez mam obawy...
    Najbardziej schizuje ze mi wszystko zagarbuje :p
    I niby sporo bialego ale przeciez maja nadruki np czarne... no to do czego to sie kwalifikuje :p?
    Koniec swiata...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ag194 wrote:
    Pielęgniarka z syndromem białego fartucha-to by było cos :D

Ja mam syndrom ginekologa tylko ;)

ag194 lubi tę wiadomość

• Kamilutek Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, Dewa, doskonale Cię rozumiem, może nie w kwestii prania, ale każdej innej ;)
    Ale wiesz, cycki do przodu i ładuj pralkę! :D

Ja już swoje wyjścia z domu planuję tak, żeby mieć co pół godziny możliwość wskoczenia gdzieś na sikundę. Inaczej kaplica.

Też mam nadzieję, że Małgorzatka się odezwie. Poza tym Amilka dawno nic nie pisała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 17:31

Espera lubi tę wiadomość

3jgxhqvktwt5w6mq.png
    Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzik nie widac wogole tych 14 kg... zgrabna dziołcha z Ciebie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 17:32

Rudzik lubi tę wiadomość

• bbee Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa, nie bój żaby :) będzie dobrze.

A ja mam najgłupszą zachciankę świata, mam ochotę sobie powąchać benzyny... Nosz k****, jakaś nienormalna jestem. Czego mi w diecie brakuje? Ołowiu?

Martchen, Elmo13, Arwi, sylwucha89, ag194, monika_89, MEGI81 lubią tę wiadomość

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • dewa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahaahahahaa, sikunda :D Kamilutek , wygrałaś dzisiejsze internety :D

Zyrcia, strach przed zafarbowaniem i prawidłowym posegregowaniem prania, to kolejan fobia :D

Bbee, takiej zachcianki jeszcze nie miałam, ale wszystko przed Tobą! Zawsze możesz iść na stację benzynową na spacerek, i tam zrobić sobie dobrze :D

Moja Rodzicielka właśnie stwierdziła, że nie ma co panikować, bo do porodu jeszcze 3 miesiące i do tego czasu, moje pięknie wyprane i wyprasowane ubranka leżące w pachnącej szufladzie, zdążą się uwalić powietrzem i i tak będę prała i prasowała jeszcze raz...

Yyyy...prawda to? :D Obiecuję, że to już ostatnie głupie pytanie :D

qb3canlimmmj6sap.png
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej :p jaaa dzisiaj mam 4 dzien sprzatania juz mam dosyc ale chce miec z glowy wszystko przed składaniem mebli :D ale od poniedzialku zacznie snie pranie i prasowanie i układanie w nowych mebelkach :D padne !

dziewczyny z dziećmi jakich proszkow uzywalyscie dla swoich pociech do prania ?

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubie wachac Markery :D

Dewa no raczej w szufladzie im sie nic nie stanie...
    Ale kto to wie jakie zagadki jeszcze kryje macierzynstwo :D

Klaudia0727, Uszczesliwiona, Karissa, Espera, marie_marie22, aneta.be, MEGI81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia ja uzywam plyni do prania bialy jelen i cocolino bialy do plukania, pralke robilam na podwojne plukanie.
    Tak robilam z Leonem i teraz tak samo, mam plan brac potem w bialym jeleniu wszystko lacznje z naszymi ;)

• bbee Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa, no nie przejdę się bo mam leżeć :P

Klaudia, ja mam bobini z mydłem marsylskim, tata chce mi zamówić proszek z Amwaya dla dzieci.

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa wrote:
    Ahaahahahaa, sikunda :D Kamilutek , wygrałaś dzisiejsze internety :D

Zyrcia, strach przed zafarbowaniem i prawidłowym posegregowaniem prania, to kolejan fobia :D

Bbee, takiej zachcianki jeszcze nie miałam, ale wszystko przed Tobą! Zawsze możesz iść na stację benzynową na spacerek, i tam zrobić sobie dobrze :D

Moja Rodzicielka właśnie stwierdziła, że nie ma co panikować, bo do porodu jeszcze 3 miesiące i do tego czasu, moje pięknie wyprane i wyprasowane ubranka leżące w pachnącej szufladzie, zdążą się uwalić powietrzem i i tak będę prała i prasowała jeszcze raz...

Yyyy...prawda to? :D Obiecuję, że to już ostatnie głupie pytanie :D

nie dołuj mnie :D ! bo wpadne w paranoje i bede prac jeszcze raz przed planowanym cc haha :D nie no w szufaldzie nic im sie nie stanie < tak ma byc i koniec > :D

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że malgorzatka poprostu układa sobie życie. A Amilke już kilka razy wywolywalam i zero odzewu :/

Ja tam zawsze dochodzę do wniosku że skoro pomieszali na białym ubraniu kolory to one napewno nie mogą farbować bo by samo siebie zafarbowalo więc wszystko co ma białe z czymś piore z białymi :) tylko nie daje wybielaczy :D

Bbee ja w ciąży nie muszę być żeby chcieć benzynę wachac :P uwielbiam ten zapach :)

Brzuszki piękne a kg w ogóle nie widać ! Oby tak dalej :)

Rudzik lubi tę wiadomość

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
‹‹ 1246 1247 1248 1249 1250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ