MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja się fatalnie czuje
byłam w pracy, potem na pociąg i zajęcia syna, potem byłam w Play i pepco oraz biedronce i po syna i do domu. W domu ogarnelam kuchnie i zamiotlam, położyłam dzieci i umieram. Brzuch mnie boli jak na okres, a zwłaszcza plecy. Wzięłam 2 nospy i paracetamol ale od godziny nic się nie poprawiło. Nie mam skłonności do przesadzania ale na prawdę się boję, tak boli
-
Kleopatra wrote:Dziewczyny ja się fatalnie czuje
byłam w pracy, potem na pociąg i zajęcia syna, potem byłam w Play i pepco oraz biedronce i po syna i do domu. W domu ogarnelam kuchnie i zamiotlam, położyłam dzieci i umieram. Brzuch mnie boli jak na okres, a zwłaszcza plecy. Wzięłam 2 nospy i paracetamol ale od godziny nic się nie poprawiło. Nie mam skłonności do przesadzania ale na prawdę się boję, tak boli
Kleo, jedź na IP. To pewno z przemęczenia, ale jedź. Nie ma co czekać i się martwić, niech sprawdzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 21:52
Kleopatra lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kleopatra wrote:To nie takie proste mam dwójkę dzieci w domu. Liczę ze minie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 22:02
-
Kurcze Kleo jak Cię tak będzie boleć to może zadzwoń po kogoś znajomego albo rodzinę, mąż w pracy?
Na razie odpoczywaj, mam nadzieję, że to z przemęczenia. Może sobie coś naciągnęłaś. Nie jesteś jeszcze na zwolnieniu ?
A jak Mały, rusz się normalnie?
Edt dziewczyny dobrze piszą, jeszcze Ci się to wczesniej nie zdarzało..może jednak ktoś jest w stanie zostac z dzieciakamiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 22:05
-
U Qashy gin mówił, że taki kłucia w szyjce to od tego, że dziecko pcha się do kanału rodnego.
Nie masz jakiejś sąsiadki, która mogłaby zerknąć na dzieci? Albo może weź taksówkę. Zawsze lekarz powtarzał, że jak po lekach i leżeniu się nie poprawia, to trzeba jechać do szpitala.Kleopatra lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
poszałayście z postami
nadrobię po łebkach bo nie mam na wiecej siły. Byłam z młodą na kontroli, wylądwoała na zastrzykach wiec hurra... mam nadzieje, że po nich będzie już poprawa.
waga hmm ja mam jakieś 5kg na plusie, zaczynałam z jakimiś 82/3 kg teraz koło 89kg, gin mówi że jak dibiję do 10 to będzie ok. Z Paulą bylo podobnie
dewa pamietaj że chustę trzeba uprać przed pierwszym motaniemi łam już ją, będzie miększa np podłoż pod materac albo zobacz jak suę wiąże warkocze z chusty. Ubranka niech poleżą i nabiorą domowej flory bakteryjnej
Carolina współczuję sąsiadów
Kofeina oby to nic poważnego, pogadaj z ginem niech doładnie Cie poogląda. A mały na pewno urodzi sie żywy nie ma innej opcji
Rudzik może to woda Ci sie zatrztmała? tez jest taka opcja i po porodzie wszystko ładnie zlezie
Klaudia lovela
Arwi dlaczego 20.04? Hitler miał wtedt urodzinya waga piękna
Kleopatra ja bym pojechaął skoro po lekach nie przechodzi, nie może chłop pojechać po dziadków żeby posiedzueli z chłopkami?dewa, Kleopatra lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Monika rozbawiłas mnie tym Hitlerem
Kleopatra, ty na nic nie czekaj jak po odpoczynku dalej boli i doszły te kłócia!!
Lepiej to skontrolować, niż potem żałować.Dzwon po ta taksówkę albo kogokolwiek.Strasznie się martwię, oby wszystko było dobrze :*
Odezwij się jak czegoś się dowiesz.Kleopatra lubi tę wiadomość