MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie z waga to około +8 kg od początku.Najwięcej poszło w brzuch,potem biust,tyłek i w nogi także. Tsh mi spadło:3 tyg temu było 0.010 wczoraj 0.005.Boję sie by nie doszło do zera.Podobno to podchodzi pod nadczynność tarczycy ale dopóki ft3 i ft4 są w normie to nie trzeba żadnych leków-na szczęście.W poniedziałek wizyta i pewnie wyznaczy mi datę usg III trymestru.Od 4 stycznia nie widziałam synka i ciekawa jestem ile już waży i czy wszystko jest dobrze.
Pozdrawiam dziewczynki i dobrych wiadomości życzę na wizytach.
mon!ta^ lubi tę wiadomość

-
Dobrze, że lepiej, może faktycznie przemęczenie. Ale czuwaj, pilnuj tego jakby co to się nie krępuj dzwonić nawet po karetkę. I do wyrka! :*Kleopatra wrote:Dzięki dziewczyny, jest trochę lepiej. Spróbuję się położyć i zobaczę co będzie.
Kleopatra lubi tę wiadomość

-
Kleo przyłaczłam sie do tego co napisaly Dziewczyny
dzwon po Karetkę!
do tej pory jak czytałam o zgadze to sie zastanawiałam jak to moze tak meczyc?
dziś wiem i to po WODZIE! masakra
-
Ja,jak się dużo nachodzę,posprzatam i dłużej postoje to potem też mnie boli brzuch.Musze się wtedy położyć, nospe i magnez wziąć i po tym przechodzi.
Kleo może rzeczywiście się przeforsowalaś dziś, musisz trochę odpuścić i się bardziej oszczędzać.
Mi też lekarz kazał przez te pobolewania brzucha więcej leżeć i odpoczywać.
Kleopatra, a ty jeszcze chyba pracujesz???
Zmykaj lepiej na L4.
Dobrej nocy dziewczyny :*
Kleopatra, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Kleo wymieniłaś milion dwieście obowiązków, które dziś wykonałaś. Mi po jednym prasowaniu brzuch się tak napiął, że hej. Zdaje sobie sprawę, że dwójka dzieci to kuuupa roboty, a do tego jeszcze praca... Jednak czasami warto przystopować. Dbaj o siebie i w końcu odpocznij! Leki może tymczasowo uśmierzą ból, ale nie sprawią, że organizm sam z siebie wypocznie i, że za jakiś czas znowu się nie zbuntuje. Zadbaj o siebie Kochana!
Monika89 echhhh co za ustrojstwo się Was przyczepiło. Mam nadzieję, że zastrzyki już przegonią to wszystko i Mała w końcu wyzdrowieje. Trzymam kciuki!
Carolina, co za towarzystwo... I jeszcze niepotrzebne nerwy.
Dzisiaj M. mówi do mnie, jejku Ty masz już taki duży brzuch, a to jeszcze dwa miesiące do porodu!
A ja mam raczej tak, że to tylko dwa. Aaaaaa!!! A brzuszek fakt, jak przy pierwszej ciąży w ostatnim miechu.
Kamilutek, Kleopatra lubią tę wiadomość

Aniołek * 16.02.2016 -
Dzień dobry

Kleo, jak się czujesz?
Koffeina, dużo wytrwałości i sil kochana. Jak coś Was niepokoi to ja bym jechała na ip. W nocy mialam silne skurcze, takie co 15-20 min i zaczęłam się zastanawiać czy nie jechać na ip. To był mega silny skurcz przez moment, za chwile długa ulga i tak przez ok dwie h. Nameczylam się ale dotyk męża lagodzil bol a jednocześnie uspokajal. Tak udalo się zasnąć. Potem obudził mnie inny mega silny ból. Mąż jakoś niechcący trafił mi kolanem w moje paznokcie i jakby wygiął w drugą stronę. A się popłakałam bo tak bolało. Ponowne nie mogłam spać. Wtedy jeszcze Lila zaczęła kopać mnie po pęcherzu. Także takie mialam dziś ' przygody'.

-
Melduje się w 29 tyg ! Dzień dobry
!
Kleopatra jak się czujesz po nocy lepiej coś? Może zrobić sobie dzień wolnego ?
Mabelle, monika_89, Kamilutek, bbee, Demsik, Arwi, ag194, Uszczesliwiona, MEGI81, Kleopatra, mon!ta^, marie_marie22, Karissa lubią tę wiadomość

Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Zastrzeżona, jakbym miała takie czaderskie ciuszki zachomikowane, to też bym nic nie kupowała

Dinozaury żądzą!
Kleo, jak po nocy? Lepiej?
Podbijam apel Zastrzeżonej o dbanie o siebie. Ma dziewczyna rację, że leki zamaskują objawy, ale nie pomogą organizmowi odpocząć. Może chociaż w ten weekend uda Ci się wypocząć bardziej, niż ostatnio.
bezimienna, kocyk i podusia z misiami wymiatają
Któraś z Was ze dwa dni temu pytała o książki z krótkimi historyjkami do czytania przed snem - net chwali nowe wydanie Kubusia Uszatka, podobno świetnie nadaje się na takie okazje, bo można bez problemu dzielić go na krótkie epizody.
zastrzeŻona, bezimienna lubią tę wiadomość

Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Zmiana kodu na 3 z przodu
i 8 miesiąc czas start 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7397ed4d5c7.jpg
Mabelle, Kamilutek, Ju14, aneta.be, bbee, WreszcieMama, sylwucha89, Martchen, Rudzik, Arwi, dewa, Misia 69, ag194, Breezee, Edyta84, Uszczesliwiona, MEGI81, monika_89, Kleopatra, zastrzeŻona, bezimienna, Camilia, mon!ta^, marie_marie22, Elmo13, Karissa, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Kleo, jak tam? Nie obraź się, ale dziewczyny mają rację, przemęczyłaś się. Powinnaś już zaniechać większości obowiązków. Ciąża nie choroba, ale każda inna i inaczej przebiega, Twój organizm daje znać, że ma dość. Ja też chciałam latać, wszystko robić i teraz się zastanawiam kiedy mogłam przystopować, a myślałam, że chęć odpoczynku to tylko z lenistwa.
MarieMarie, weź może magnez zacznij aplikować? Hmmm. Trochę niepokojące te skurcze...
Moja córka pojechała z moimi rodzicami do przedszkola. Potem ją odbiorą i dopiero w niedzielę wróci. Przynajmniej się nie będzie nudzić bidulka, bo w domu to nie ma kto się nią zająć.
W nocy u mnie co chwile budzenie się... Eh.
-
Część dziewczęta,Camilia wrote:Martchen właśnie mam Rennie w buzi :--P
Rennie to mój nieodłączny przyjaciel. Na szafce nocnej, w kuchni, w torebce... Nigdy nie wiadomo kiedy i po czym zgaga złapie...
KLEO jak nocka? może przyhamuj nasza forumowa mróweczko
MANIUŚ WOW! Ósmy miesiąc... to już naprawdę początek końcówki... az się wierzyć nie chce ze u mnie to za 2 tygodnie... Ale zleciało...
Maniuś, MEGI81, Kleopatra, Camilia lubią tę wiadomość

wspomnjj ginoqi na wizycie