MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie z waga to około +8 kg od początku.Najwięcej poszło w brzuch,potem biust,tyłek i w nogi także. Tsh mi spadło:3 tyg temu było 0.010 wczoraj 0.005.Boję sie by nie doszło do zera.Podobno to podchodzi pod nadczynność tarczycy ale dopóki ft3 i ft4 są w normie to nie trzeba żadnych leków-na szczęście.W poniedziałek wizyta i pewnie wyznaczy mi datę usg III trymestru.Od 4 stycznia nie widziałam synka i ciekawa jestem ile już waży i czy wszystko jest dobrze.
Pozdrawiam dziewczynki i dobrych wiadomości życzę na wizytach.mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Dzięki dziewczyny, jest trochę lepiej. Spróbuję się położyć i zobaczę co będzie.
Kleopatra lubi tę wiadomość
-
Kleo przyłaczłam sie do tego co napisaly Dziewczyny
dzwon po Karetkę!
do tej pory jak czytałam o zgadze to sie zastanawiałam jak to moze tak meczyc?
dziś wiem i to po WODZIE! masakraKleopatra lubi tę wiadomość
-
Ja,jak się dużo nachodzę,posprzatam i dłużej postoje to potem też mnie boli brzuch.Musze się wtedy położyć, nospe i magnez wziąć i po tym przechodzi.
Kleo może rzeczywiście się przeforsowalaś dziś, musisz trochę odpuścić i się bardziej oszczędzać.
Mi też lekarz kazał przez te pobolewania brzucha więcej leżeć i odpoczywać.
Kleopatra, a ty jeszcze chyba pracujesz???
Zmykaj lepiej na L4.
Dobrej nocy dziewczyny :*Kleopatra, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Kleo wymieniłaś milion dwieście obowiązków, które dziś wykonałaś. Mi po jednym prasowaniu brzuch się tak napiął, że hej. Zdaje sobie sprawę, że dwójka dzieci to kuuupa roboty, a do tego jeszcze praca... Jednak czasami warto przystopować. Dbaj o siebie i w końcu odpocznij! Leki może tymczasowo uśmierzą ból, ale nie sprawią, że organizm sam z siebie wypocznie i, że za jakiś czas znowu się nie zbuntuje. Zadbaj o siebie Kochana!
Monika89 echhhh co za ustrojstwo się Was przyczepiło. Mam nadzieję, że zastrzyki już przegonią to wszystko i Mała w końcu wyzdrowieje. Trzymam kciuki!
Carolina, co za towarzystwo... I jeszcze niepotrzebne nerwy.
Dzisiaj M. mówi do mnie, jejku Ty masz już taki duży brzuch, a to jeszcze dwa miesiące do porodu!A ja mam raczej tak, że to tylko dwa. Aaaaaa!!! A brzuszek fakt, jak przy pierwszej ciąży w ostatnim miechu.
Kamilutek, Kleopatra lubią tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
Dzień dobry
Kleo, jak się czujesz?
Koffeina, dużo wytrwałości i sil kochana. Jak coś Was niepokoi to ja bym jechała na ip. W nocy mialam silne skurcze, takie co 15-20 min i zaczęłam się zastanawiać czy nie jechać na ip. To był mega silny skurcz przez moment, za chwile długa ulga i tak przez ok dwie h. Nameczylam się ale dotyk męża lagodzil bol a jednocześnie uspokajal. Tak udalo się zasnąć. Potem obudził mnie inny mega silny ból. Mąż jakoś niechcący trafił mi kolanem w moje paznokcie i jakby wygiął w drugą stronę. A się popłakałam bo tak bolało. Ponowne nie mogłam spać. Wtedy jeszcze Lila zaczęła kopać mnie po pęcherzu. Także takie mialam dziś ' przygody'.Kleopatra lubi tę wiadomość
-
Melduje się w 29 tyg ! Dzień dobry
!
Kleopatra jak się czujesz po nocy lepiej coś? Może zrobić sobie dzień wolnego ?
Mabelle, monika_89, Kamilutek, bbee, Demsik, Arwi, ag194, Uszczesliwiona, MEGI81, Kleopatra, mon!ta^, marie_marie22, Karissa lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Zastrzeżona, jakbym miała takie czaderskie ciuszki zachomikowane, to też bym nic nie kupowała
Dinozaury żądzą!
Kleo, jak po nocy? Lepiej?
Podbijam apel Zastrzeżonej o dbanie o siebie. Ma dziewczyna rację, że leki zamaskują objawy, ale nie pomogą organizmowi odpocząć. Może chociaż w ten weekend uda Ci się wypocząć bardziej, niż ostatnio.
bezimienna, kocyk i podusia z misiami wymiatają
Któraś z Was ze dwa dni temu pytała o książki z krótkimi historyjkami do czytania przed snem - net chwali nowe wydanie Kubusia Uszatka, podobno świetnie nadaje się na takie okazje, bo można bez problemu dzielić go na krótkie epizody.zastrzeŻona, bezimienna lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Zmiana kodu na 3 z przodu
i 8 miesiąc czas start
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7397ed4d5c7.jpgMabelle, Kamilutek, Ju14, aneta.be, bbee, WreszcieMama, sylwucha89, Martchen, Rudzik, Arwi, dewa, Misia 69, ag194, Breezee, Edyta84, Uszczesliwiona, MEGI81, monika_89, Kleopatra, zastrzeŻona, bezimienna, Camilia, mon!ta^, marie_marie22, Elmo13, Karissa, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Kleo, jak tam? Nie obraź się, ale dziewczyny mają rację, przemęczyłaś się. Powinnaś już zaniechać większości obowiązków. Ciąża nie choroba, ale każda inna i inaczej przebiega, Twój organizm daje znać, że ma dość. Ja też chciałam latać, wszystko robić i teraz się zastanawiam kiedy mogłam przystopować, a myślałam, że chęć odpoczynku to tylko z lenistwa.
MarieMarie, weź może magnez zacznij aplikować? Hmmm. Trochę niepokojące te skurcze...
Moja córka pojechała z moimi rodzicami do przedszkola. Potem ją odbiorą i dopiero w niedzielę wróci. Przynajmniej się nie będzie nudzić bidulka, bo w domu to nie ma kto się nią zająć.
W nocy u mnie co chwile budzenie się... Eh.
Kleopatra lubi tę wiadomość
-
Camilia wrote:Martchen właśnie mam Rennie w buzi :--P
Rennie to mój nieodłączny przyjaciel. Na szafce nocnej, w kuchni, w torebce... Nigdy nie wiadomo kiedy i po czym zgaga złapie...
KLEO jak nocka? może przyhamuj nasza forumowa mróweczko
MANIUŚ WOW! Ósmy miesiąc... to już naprawdę początek końcówki... az się wierzyć nie chce ze u mnie to za 2 tygodnie... Ale zleciało...
Maniuś, MEGI81, Kleopatra, Camilia lubią tę wiadomość