MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wstawać spiochy, dosyc spania
Ja dziś idę na imieniny do tatusia trochę pojeśćNadrobię was wieczorem :*
Dobrej niedzieli wszystkimsylwucha89 lubi tę wiadomość
-
Dlaczego zawsze, ale to zawsze, jak założę czyściutką koszulkę do spania, i czyściutką pościel, to muszę ją upaprać siarą???? Było tak za pierwszym razem, kiedy zaczęła mi lecieć, za drugim razem powtórka z rozrywki i dzisiaj w nocy też.
Hope, jak u Ciebie?
Ja chyba wezmę tak jak Madu - body krótkie+pajac cienki; body długie+półśpiochy, wszystko w 2 różnych rozmiarach.
Zastrzeżona, może Twój M. wyniósł jakieś korzyści z czytania, więc nasze skrobanie nie poszło na marne
Chłop mnie ciągnie na basen, chyba pojedziemy, tylko najpierw muszę kupoć strój, który pomieści Matyldę i moje cycki.
Miłego dnia!
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
29 tc czas start!
Dzięuję za wszytskie kciuki!
Antek wszytsko w brzuszku waży 1200g Także super wiadomości
Kolejną wizytę mam za 3 tygodnie bo brzuch mi za często twardnieje, mam zwiększyć duphaston no i ... wzięłam zwolnienie ! Jak ja przywyknę do tego, że po 6 nie muszę jechać do pracy?! Jakoś beę musiałą to "przeżyć" hihi! Zaraz muszę budzik zlikwidować
Mabelle - ze mnei kucharka jak baletnica
Ricotta i Mascarpone to 2 kompletnie rożne sery więc nie mam pojęcia
Ricotta w dobrej cenie ejst w Lidlu jakby co, w biedrze n ie widziałam.
Kamilutek jeśli chodzi o starania to my o pierwszego sie staraliśmy i staraliśmy... A drugi - za pierwszym strzałem, także wiesz
Megi - współcuję kolejnej akcji. Ale musisz olac temat i sie zdystansować, bo się wykończysz, a szkoda Twoich nerwów. DO ospy bym męża nie puściła ale życzenia jak chce to niech skłąda to w końcu jego siostra i siostrzenica. Niech im wyśle mmsa a nie się pcha w zarazę.Camilia, Martchen, bbee, Forbidden, Espera, Mabelle, strawberry_juice, ag194, Rudzik, Kleopatra, Kamilutek, sylwucha89, Madu1611, Anstice, mon!ta^, Maniuś, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Hope, super wieści
)
A ja sie witam w 30-tym tygodniu)
Jutro do pracy....jak to możliwe ze dwa tygodnie juz minęły aaaaa tyle rzeczy miałam do załatwienia których nie załatwiłam(
Martchen, Spirit, Mabelle, Kamilutek, Madu1611 lubią tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
Dzien dobry w ostatnim tygodniu z 2ka z przodu:)
Ja juz nie spie bo najpierw siku poten glodna a potem harce malej nie dały zasnac:) leze i dumam czy będzie u tesciowej rolada na obiad
Wczoraj z miksowaniem przeszlan sama siebie, zjadlam platki, z 10 krowek, mielone z chlebem i mizeria, sledzia w occie zapiekanego, troche chrupkow i 2,5 pomaranczy.strawberry_juice lubi tę wiadomość
-
Witam Mamusie
miłej niedzieli:)
ja dziś wstałam o 7:D do tej pory typowa sowa a ostatnio mi ię cos poprzestawiało i wstaję z samego rana..
dziś była walka o śniadanie.. z Kotami!
Pańci zachciało się kanapek z jajkiem
no to ładnie ugotowała.. kanapeczki z majonezem i jajeczkiem zrobiła. położyła tace z kanapkami na stole bo zapomniała kawki. I jak wróciłam 2 kanapek nie było
mówie no Niemąż zjeśc jeszcze nie mógł bo w kuchni siedzi to WTF??
rozglądam się a tam moje sierściuchy skitrane żrą. Nie zeby wzieły po kawałku jajeczka! Całe kanapki! łakomczuchy.
a Pańcia posprzatała rozsypane i je
Camilia, Rudzik, Moniqaaa, zastrzeŻona, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
Kamilutek! Pogratulować tej siary! Koszulkę się wypierze, a Ty przynajmniej wiesz, że zaczęłaś wielką produkcję
Martchen...złota kocia zasada "Co Karmicielka zostawi na wierzchu, można sobie zabrać" Moja Kotka ma znakomite maniery, nawet do głowy by jej nie przyszło podkradanie jedzenia. Kocur z kolei...on to nawet wejdzie do szafki z koszem na śmieci, zeżre i ukradnie wszystko na co ma ochotę
Hope, cudowne wieści!
A ja dostałam dzisiaj śniadanie do łóżka...kawa i pączek. Śmiać się czy płakać, że tak niezdrowo od rana?
Miłego dnia Dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 10:35
Martchen, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
oo jakie zachcianki, ja dzisiaj mam mega ochotę na placki po węgiersku z gulaszem i z kapustką zasmażaną
mój chłop mi obiecał że mnie dzisiaj zabierze na kolację na najpyszniejsze placki jakie jadłam, a porcja dla drwala
czyli akurat na moje możliwości
o matko, czy Wy też tyle jecie? Ja jestem non stop głodna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 11:14
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
strawberry_juice wrote:Dzien dobry. Co do zachcianek to za mna chodzi tort chałwowy z SOWY
ale sobie odbije te wszystkie wyrzeczenia po porodzie...
Oby oby ;--) Bo jak Maluch będzie alergikiem to będzie jeszcze wieksza dieta niż w ciąży. U nas tak było. -
a ja mam ochote na looody! a daleko do sklepu;(
a na obiadek bedziemy dziś miec cannelloni z mieskiem i szpinakiem
znaczy jak mi sie robic zachce:P -
Ja ostatnio wstaję wypoczeta,codziennie jak w pysk strzelił 7:50.Energii mam chyba za dwoje
Nawet po południu spać mi się nie chce.Czytam całymi dniami kryminały.Jak któraś z was lubi to polecam książki Camilli Läckberg.Uwielbiam ją czytać
A i mam ochotę na gofry takie z bita smietana i owocami.Któraś wczoraj mi ochoty narobiła, chyba Kleopatra
DziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 11:44
-
Mabelle wrote:Ja ostatnio wstaję wypoczeta,codziennie jak w pysk strzelił 7:50.Energii mam chyba za dwoje
Nawet po południu spać mi się nie chce.Czytam całymi dniami kryminały.Jak któraś z was lubi to polecam książki Camilli Läckberg.Uwielbiam ją czytać
coś jej czytałam ale ze mózg-kalafior nie pamietam co:D ale pozytyzne skojarzenia:)
ja- Maniaczka fantasy ( ja to nazywam damskie fantasy)
anne bishop, trudi canavan- moje ukochaneMabelle lubi tę wiadomość