MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wstawać spiochy, dosyc spania

Ja dziś idę na imieniny do tatusia trochę pojeść
Nadrobię was wieczorem :*
Dobrej niedzieli wszystkim
sylwucha89 lubi tę wiadomość
-
Dlaczego zawsze, ale to zawsze, jak założę czyściutką koszulkę do spania, i czyściutką pościel, to muszę ją upaprać siarą???? Było tak za pierwszym razem, kiedy zaczęła mi lecieć, za drugim razem powtórka z rozrywki i dzisiaj w nocy też.
Hope, jak u Ciebie?
Ja chyba wezmę tak jak Madu - body krótkie+pajac cienki; body długie+półśpiochy, wszystko w 2 różnych rozmiarach.
Zastrzeżona, może Twój M. wyniósł jakieś korzyści z czytania, więc nasze skrobanie nie poszło na marne
Chłop mnie ciągnie na basen, chyba pojedziemy, tylko najpierw muszę kupoć strój, który pomieści Matyldę i moje cycki.
Miłego dnia!
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
29 tc czas start!

Dzięuję za wszytskie kciuki!
Antek wszytsko w brzuszku waży 1200g Także super wiadomości
Kolejną wizytę mam za 3 tygodnie bo brzuch mi za często twardnieje, mam zwiększyć duphaston no i ... wzięłam zwolnienie ! Jak ja przywyknę do tego, że po 6 nie muszę jechać do pracy?! Jakoś beę musiałą to "przeżyć" hihi! Zaraz muszę budzik zlikwidować
Mabelle - ze mnei kucharka jak baletnica
Ricotta i Mascarpone to 2 kompletnie rożne sery więc nie mam pojęcia
Ricotta w dobrej cenie ejst w Lidlu jakby co, w biedrze n ie widziałam.
Kamilutek jeśli chodzi o starania to my o pierwszego sie staraliśmy i staraliśmy... A drugi - za pierwszym strzałem, także wiesz
Megi - współcuję kolejnej akcji. Ale musisz olac temat i sie zdystansować, bo się wykończysz, a szkoda Twoich nerwów. DO ospy bym męża nie puściła ale życzenia jak chce to niech skłąda to w końcu jego siostra i siostrzenica. Niech im wyśle mmsa a nie się pcha w zarazę.
Camilia, Martchen, bbee, Forbidden, Espera, Mabelle, strawberry_juice, ag194, Rudzik, Kleopatra, Kamilutek, sylwucha89, Madu1611, Anstice, mon!ta^, Maniuś, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Hope, super wieści
)
A ja sie witam w 30-tym tygodniu
)
Jutro do pracy....jak to możliwe ze dwa tygodnie juz minęły aaaaa tyle rzeczy miałam do załatwienia których nie załatwiłam
(
Martchen, Spirit, Mabelle, Kamilutek, Madu1611 lubią tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
Dzien dobry w ostatnim tygodniu z 2ka z przodu:)
Ja juz nie spie bo najpierw siku poten glodna a potem harce malej nie dały zasnac:) leze i dumam czy będzie u tesciowej rolada na obiad
Wczoraj z miksowaniem przeszlan sama siebie, zjadlam platki, z 10 krowek, mielone z chlebem i mizeria, sledzia w occie zapiekanego, troche chrupkow i 2,5 pomaranczy.
strawberry_juice lubi tę wiadomość
-
Witam Mamusie

miłej niedzieli:)
ja dziś wstałam o 7:D do tej pory typowa sowa a ostatnio mi ię cos poprzestawiało i wstaję z samego rana..
dziś była walka o śniadanie.. z Kotami!
Pańci zachciało się kanapek z jajkiem
no to ładnie ugotowała.. kanapeczki z majonezem i jajeczkiem zrobiła. położyła tace z kanapkami na stole bo zapomniała kawki. I jak wróciłam 2 kanapek nie było
mówie no Niemąż zjeśc jeszcze nie mógł bo w kuchni siedzi to WTF??
rozglądam się a tam moje sierściuchy skitrane żrą. Nie zeby wzieły po kawałku jajeczka! Całe kanapki! łakomczuchy.
a Pańcia posprzatała rozsypane i je
Camilia, Rudzik, Moniqaaa, zastrzeŻona, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
Kamilutek! Pogratulować tej siary! Koszulkę się wypierze, a Ty przynajmniej wiesz, że zaczęłaś wielką produkcję

Martchen...złota kocia zasada "Co Karmicielka zostawi na wierzchu, można sobie zabrać
" Moja Kotka ma znakomite maniery, nawet do głowy by jej nie przyszło podkradanie jedzenia. Kocur z kolei...on to nawet wejdzie do szafki z koszem na śmieci, zeżre i ukradnie wszystko na co ma ochotę 
Hope, cudowne wieści!
A ja dostałam dzisiaj śniadanie do łóżka...kawa i pączek. Śmiać się czy płakać, że tak niezdrowo od rana?
Miłego dnia Dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 10:35
Martchen, Kamilutek lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
oo jakie zachcianki, ja dzisiaj mam mega ochotę na placki po węgiersku z gulaszem i z kapustką zasmażaną
mój chłop mi obiecał że mnie dzisiaj zabierze na kolację na najpyszniejsze placki jakie jadłam, a porcja dla drwala
czyli akurat na moje możliwości
o matko, czy Wy też tyle jecie? Ja jestem non stop głodna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 11:14
28.12 - 289g
06.03 - 1498g

-
strawberry_juice wrote:Dzien dobry. Co do zachcianek to za mna chodzi tort chałwowy z SOWY
ale sobie odbije te wszystkie wyrzeczenia po porodzie... 
Oby oby ;--) Bo jak Maluch będzie alergikiem to będzie jeszcze wieksza dieta niż w ciąży. U nas tak było. -
a ja mam ochote na looody! a daleko do sklepu;(
a na obiadek bedziemy dziś miec cannelloni z mieskiem i szpinakiem
znaczy jak mi sie robic zachce:P -
Ja ostatnio wstaję wypoczeta,codziennie jak w pysk strzelił 7:50.Energii mam chyba za dwoje

Nawet po południu spać mi się nie chce.Czytam całymi dniami kryminały.Jak któraś z was lubi to polecam książki Camilli Läckberg.Uwielbiam ją czytać
A i mam ochotę na gofry takie z bita smietana i owocami.Któraś wczoraj mi ochoty narobiła, chyba Kleopatra
Dzięki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 11:44
-
Mabelle wrote:Ja ostatnio wstaję wypoczeta,codziennie jak w pysk strzelił 7:50.Energii mam chyba za dwoje

Nawet po południu spać mi się nie chce.Czytam całymi dniami kryminały.Jak któraś z was lubi to polecam książki Camilli Läckberg.Uwielbiam ją czytać
coś jej czytałam ale ze mózg-kalafior nie pamietam co:D ale pozytyzne skojarzenia:)
ja- Maniaczka fantasy ( ja to nazywam damskie fantasy
)
anne bishop, trudi canavan- moje ukochane
Mabelle lubi tę wiadomość