MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w 31 tygodniu i.... 8 miesiącu??? nie to niemożliwe... Ten dzień musi być dobry!
Ja już objedzona pysznym malinowym ciachem od kolegów z pracy - oby tak dalej! Miłego dnia kobietkiForemeczka, Camilia, MEGI81, Maniuś, marie_marie22, Martchen, Madu1611, sylwia1985, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Dawno się nie odzywałam, bo dużo się działo i jakoś ogólnie miałam spadek formy.
Ale wszystko z nami dobrze, jesteśmy w jednopaku, jutro wizyta u gina.
Wszystkiego dobrego z okazji naszego święta! :*
Chyba nie nadrobię wszystkiego ale trochę podczytam co tam się działo ostatnio.Kleopatra, sylwucha89, Foremeczka, MEGI81, Maniuś, Martchen, Madu1611, sylwia1985, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Kobietki wszystkiego najlepszego:) ja jutro też wizytuje i bardzos ie cieszę z tego powodu bo coś brzuch mi się napina i czasami skurcze mnie łapią jutro o 10:40 proszę o trzymanie kciuków.
Miłego dniaForemeczka, MEGI81, Moniqaaa, Breezee, Maniuś, aneta.be, Madu1611, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Jak świętuję dzisiaj?
Pobudka o 6 rano, wykład i laboratoria 9-14 (z przerwą na kawę i forum teraz właśnie), 14:43-21:20 pociąg do Warszawy. lepszego sposobu świętowania nie mogłam sobie wymarzyć
Za to świętowałam wczoraj wieczorem - Chłop przyniósł kwiaty (goździki! myślałam, że padnę ) i upiekłam Pavlovę z owocami. Nie było źle
Arwi, w tym szpitalu to jacyś cudotwórcy są! Super, że wszystko się udało odwrócić.MEGI81, Arwi, Rudzik lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
WreszcieMama, doskonale Cię rozumiem, ja tylko po tygodniu leżenia czułam ze mi slabo przy zmianach pozycji, dłuższym staniu. Nie wiem co Ci podpowiedzieć, gdzieś mi się obilo o oczy, że lepsza cesarka zaplanowana niż nieplanowana. A z drugiej strony nie jest powiedziane ze nie dasz rady, wsparcie hormonalne tez robi swoje. No i pewnie przed porodem bedziesz mieć czas by się rozruszać trochę, dotlenic na spacerach. Ja jestem zwolenniczką sn i w tą stronę mi bliżej jednak
Ja swietuje dzień kobiet szorujac piekarnik i wnętrza szafek w kuchni - zadanie godne pawdziwej kobiety w jej dzieńWreszcieMama lubi tę wiadomość
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Witam się i ja
Kobietki wszystkiego co najpiękniejsze w Dniu Naszego Święta
Arwi, super wiadomosci.Kubuś posłuchał próśb mamusi
A ja dziś nie żywa W nocy miałam atak migreny z aurą, dzięki Bogu bez wymiotów A miałam spokoj juz parę lat z tym gownem.Dziś oczywiście czuję się jakby mnie przeleciał stado słoni a do tego mój Wąż wierci za ścianą regipsy.O zgrozo !!!
Najgorszy jest ten ból głowy
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace mamusie.Buziaki :*Foremeczka, Moniqaaa, Maniuś, Arwi lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama na pewno takie długie leżenie Cię osłabiło, ale może jak dotrwasz do terminu i będziesz mogła się ruszać to wrócisz do formy? Bo chyba nie od razu po wstaniu z łóżka zacznie się u Ciebie akcja porodowa. Może porozmawiaj z lekarzem, że nie wiesz co robić i niech Ci po prostu doradzi. Na pewno miał wiele przypadków leżących mam i wie, jak przebiegał u nich poród
WreszcieMama lubi tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Arwi super wiadomości Kubuś pewnie tych imion się wystraszył
WreszcieMama dasz radę. Jak zacznie się poród, to adrenalina skoczy i dostaniesz nadludzką siłę ja się śmieję, że wtedy niektóre kobiety zachowują się jak opętane i nawet egzorcyzmy by nie pomogłyArwi, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego kochane
Dla wszystkich fajnych babek:
JA, KOBIETA:
1. Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała.
2.Nie potrzebuje alkoholu, żeby narobić sobie obciachu. I bez alkoholu daję radę
3.Nie jestem rozkapryszona, tylko "emocjonalnie elastyczna"!
4.Najpiękniejsze słowa świata: "Idę na zakupy"
5.Nie mam żadnych dziwactw! To są "special effects"!
6.Kobiety powinny wygladać jak kobiety, a nie wytapetowane kości!
7.Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera!
8.My kobiety jestesmy aniołami, a gdy sie nam podetnie skrzydła, lecimy dalej - na miotle!
9.To nie jest żaden tluszcz! To "erotyczna powierzchnia użytkowa"!
10.Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można spotkać na każdym rogu....a potem uczynił ziemię okrągłą ?
11.Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała leżeć teraz na plaży!"
12.Tak tak...my kobiety jesteśmy bowiem jedyne w swoim rodzaju.
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
Ps.A wiecie czemu dzień kobiet jest 8 marca??? Bo kobiety to ósmy cud świata
PS.2 po wizycie u diabetologa wszystko ok, zostają dawki 2-2-2 w dzień i już 20 na noc...
Jutro ginekolog więc kciukasy się przydadząMEGI81, marie_marie22, Arwi, Martchen, WreszcieMama, Camilia, sylwucha89, Foremeczka, ag194, Madu1611, zastrzeŻona, Rudzik, Kleopatra, monika_89 lubią tę wiadomość
-
tak mnie zmobilizowałyście pisaniem o tym, że wszystko macie wyprane i wyprasowane, że właśnie idę wieszać koszule do karmienia, szlafrok i koszulę do porodu. Wszystko było nowe i musiałam to wyprać. jutro wyprasuję i w przyszłym tygodniu ogarnę torbę do szpitala. zostaną do wyprania i wyprasowania rzeczy Mikołaja, ale to już po malowaniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 13:23
Arwi, sylwia1985, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Camilia wrote:Arwi super wiadomość!
Breezee a jak u Ciebie?
Ja właśnie gotuję sobie ziemniaczki i zjem je ze śledziem z cebulką w śmietanie- taka zachcianka a co
Arwi, cieszę się że u Ciebie tak duża poprawa.
Kobietki, wszystkiego najlepszego.mon!ta^ lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
A ja właśnie dostałam piękny prezent na dzień kobiet - fachowcy wylali podłogi w chałupie! Yuppi! Z tej okazji wypuściłam studentów pół godziny wcześniej, niech też mają coś z tego święta
WreszcieMama, najlepszy poród dla dziecka jest taki, który jest najlepszy dla matki - czy to sn, czy cc. Na jakąkolwiek opcję się zdecydujesz, ta będzie właśnie najlepsza. Piszę to za moim ginem, całkiem serio serio.Martchen, Arwi, WreszcieMama, dewa, marie_marie22, Foremeczka, Madu1611 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!