MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze nie mam czasu zaglądać bo taki młyn - męża przenoszą od kwietnia do innego miasta i będzie tylko w weekendy przyjezdzał - jestem przerazona tym co bedzie - z dwojka dzieci i na dodatek z gledzaca tesciowka
malo czasu wiec wszystko zalatwiamy po kolei i niestety chyba wyjdzie na to ze bede miala porod w samotnosci -
Madu też się przeprowadzacie? Mam nadzieję, że bliżej mnie
Kupujecie czy wynajmujecie? Dobrze, że dopiero za kilka msc, na spokojnie urodisz i powoli się przeprowadzicie
My już jesteśmy na ostatniej prostej. Na dniach mamy dostać znać czy dostaliśmy dom. Jak nie to się pochlastam, bo obecny już wymowilismy i będziemy mieszkać pod mostem
Arwi kciuki mocno zaciśnięte, czekamy na wieści!
Dewa, twój awatar bije wszytko co widziałam na łeb. Chyba co sobie wydrukuję i wsadzę do portfela. Jak mi będzie smutno to będę na niego patrzeć i leżeć łacha -
Jedyny plus bezsenności - idealny moment na nadrabianie forum:p
Wow, Dziewczyny! Ile Wy tych pieluch macie, szok! Dobrze, ze mnie uswiadomilyscie w tej kwestiiOtóż za kilkanaście godzinnnnn...jedziemy kupić wyprawkę!!!!
Jak dobrze pójdzie będzie jutro wszystko, poza wózeczkiem, który jest zamówiony, termometrem, który zamówię z Allegro i rzeczami z apteki
W niedziele zrobiliśmy już miejsce na lozeczko po mojej stronie łóżkaJuż sie nie mogę doczekać aż lozeczko tam stanie...to będzie taki dowód dla mnie, ze to serio sie dzieje! Pochowane w szufladzie ciuszki mnie nie przekonują
Do tego zaczynamy dzis 32tc!Mały jest codziennie mega aktywny, a brzuszek od jakichś 2tyg dużo mniej sie napina i już mi nie dokucza
w dodatku dzis mieliśmy pierwsza czkawkę
przynajmniej pierwsza przy której nie miałam wątpliwości, ze to to
Taki Dzien Kobiet to ja rozumiem! })i{(
Wspaniałego Dnia Kobiet, Dziewczyny!!!Foremeczka, blubka, Rudzik, MEGI81, Martchen, marie_marie22, Kamilutek, Kleopatra, Forbidden, Camilia, Maniuś, monika_89 lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
No wreszcie skończyłam Was nadrabiać. U mnie w miarę ok. Przez dwa tygodnie zdążylam poprac i poprasować wszystko. Poukładalam w szafce. Poszylam kołdry, poduszki i inne koce. Mamy już łóżeczko i wczoraj zamówiliśmy wózek, który przyjedzie do nas 13/14 kwietnia z DE
Odnieść sie do Waszych postów jest trudno.
Pieluch tetrowych mam około 20, jedna bambusowa mała, z trzy flanelowe. Kupiłam materiał bambusowy i obszylam i wyszedł milutki kocyk/Otulacz.
Generalnie to spie ładnie, ale raz na tydzień mam nieprzespana noc jak dziś, co pozwoliło mi nadrobić forum.
Wizyta już 15.03 - czyli dużo z nas wizytuje tego dnia. No i ja też marcowa jestem, już za chwilę 31 wskoczy...
Trzymam kciuki za wszystkie szyjki i trzymajcie się w dwupakach!zastrzeŻona, Camilia lubią tę wiadomość
-
Moje Drogie Kobiety! Wirtualnie przesyłam Wam paczkę cielistych rajstop i goździka
Wszystkie wiemy, że bez nas ani rusz! Jesteśmy mądre, silne i to na nas opiera się ten świat, a jakże! Życzę nam jeszcze więcej samozajebistości!
sylwucha89, Hope_, WreszcieMama, Foremeczka, Madu1611, MEGI81, Martchen, Rudzik, marie_marie22, Kamilutek, Kleopatra, zastrzeŻona, Forbidden, Breezee, Mabelle, Camilia, Maniuś, Moniqaaa, aneta.be, monika_89, mon!ta^, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny, potrzebowałam 2 dni żeby Was nadrobić.
A wczoraj wizytowalam - szyjka twarda, ponoc zamknieta ale nie zmierzona
To co minsoen"ulewalo" to niby tylko wydzielina, ktota gdzies sie w jakimś zakamarku gromadzi i moze wyciec przy zmianie pozycji. Klucia to raczej wiazadla a jak się brzuch spina to leżeć i brać nospe. I tyle.. W piatek aman usg 3 trymestru i dostałam juz skierowanie na kolejne za 6 tyg (co mnie zdziwiło trochu - ale pozytywnie).
Przyjechala do mnie mama - koniec ze spaniem do 11.. Ona wstaje nawet przed 8 i ja się budze jak słyszę ze ktos chodzi. Tylko by sie krzatala i pomagala a mi tak głupio ze bajzel mam i leze jak ona robi.MEGI81, Kleopatra, Camilia, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, Ja dziś kończę prasowanie - tzn. zostały mi tylko pościele i kocyki. Ale to po południu. Do południa wyczyszczę łóżeczko z naklejek którymi okleił je starszy... A co niech młodszy też ma pole do popisu!
monika_89 lubi tę wiadomość
-
Hej
Patrząc na to co się dzieje na kwietniówkach muszę się wreszcie zmobilizować i kupić wyprawkę dla mojej nadal bezimiennej królewnyco prawda termin mam na koniec maja ale nie wiadomo jak później będę się czuła.
Kochane w naszym dniu życzę Wam wszystkim aby wszystkie zgagi, rwy, bezsennosci i innego typu upierdliwe dolegliwości Wam odpusciły i już więcej nie wracały! Życzę Wam również cudownych porodów bez najmniejszych komplikacji oraz zdrowych, slicznych i grzecznych dzieciaków, które zawładną waszymi sercami!! No i w tym całym zamieszaniu, abyście zawsze pamietały o sobie oraz waszych planach i marzeniach, bądźcie zawsze szczesliwymi kobietami, bo szczesliwa mama = szczęśliwe dziecko!!!
Espera, Foremeczka, WreszcieMama, Madu1611, MEGI81, Rudzik, marie_marie22, Martchen, Kamilutek, Kleopatra, zastrzeŻona, Forbidden, Mabelle, Camilia, Maniuś, monika_89, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Mamuśki, żony, narzeczone, nie-żony, partnerki, konkubiny
- przede wszystkim kobiety - życzę Wam, aby Wasi niedoskonali faceci zawsze doceniali, jakie fantastyczne drugie połówki im się trafiły. I żeby w maju (a co niektórym i w kwietniu) przyszło w ekspresowym tempie urodzić najdoskonalsze i najpiękniejsze dzieci ever
Leirion, nie pamiętam, kiedy spałam do 11... chyba nigdyWieści z wizyty budujące!
Sylwia, a nie chcesz się przenieść z mężem? Nie oszalejesz z teściówką na głowie? Może goście ślubni sypną kasą i będziecie mogli przenieść się razem?
Ag, Ty chyba jesteś tymczasową słomianą wdową. Twój facet jakoś do Ciebie dołączy?
Miałam dzisiaj porąbany sen. Nie mogłam iść na wizytę do gina, więc posłałam Chłopa. Gin go zbadał, stwierdził brak szyjki i kazał mu przekazać, że ja powinnam leżeć, bo brak szyjki to zagrożenie przedwczesnym porodem. Ciekawe, czy będzie śnił mi się poród w wykonaniu Chłopa...Foremeczka, MEGI81, WreszcieMama, Rudzik, strawberry_juice, marie_marie22, Martchen, Espera, Kleopatra, zastrzeŻona, Forbidden, sylwucha89, Camilia, Madu1611, Maniuś, aneta.be lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
I ja życzę Wam kobietki spełnienia we wszystkich sferach Waszego życia, a ze spotykamy sie tu z okazji macierzynstwa, to mamom po raz pierwszy - odkrycia już niedługo dotąd nieznanych pokladow swojej kobiecości, a mamom po raz kolejny - odkrywania kolejnych tego poziomów. A wszystkim nam pokładów energii, dużo niezakloconego snu i grzecznych bobaskow!
MEGI81, WreszcieMama, Rudzik, Kamilutek, Martchen, Kleopatra, zastrzeŻona, Forbidden, sylwucha89, Camilia, Madu1611, Maniuś lubią tę wiadomość
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Ooooo, ja jestem konkubiną
I mam najlepszego Konkubenta na świecie! Patologia tak mocno xD
Kamilutek, leż ile wlezie, brak szyjki to poważna sprawa! Chociaż może gdyby Chłop mógł za Ciebie urodzić, miałabyś problem rozwiązanyMEGI81, Arwi, Kamilutek, Martchen, Kleopatra, zastrzeŻona, Mabelle, sylwucha89, Camilia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Kochane Kobietki w naszym dniu życzę Wam, żeby Wasze Chłopy każdego dnia potrafiły docenić, jakie jesteście piękne, mądre, kochane i niezastąpione. A zamiast goździka i rajstop niech przyniosą Wam dzisiaj dobre lody, czekoladki, pizzę czy inne rzeczy na które macie ochotę
mile widziane są też oczywiście prezenty w postaci najmniejszej pierdółki dla Dzieciątek, bo teraz to sprawia najwięcej radości.
Rudzik, Foremeczka, Kamilutek, Martchen, Kleopatra, zastrzeŻona, Forbidden, sylwucha89, Camilia, Madu1611, Maniuś, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Hej hej Kobietki:) te w brzuszkach również
Wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta
Ja dziś nawet calą noc przespałamLila była łaskawa dla mamy
Za to głupie sny mnie nie opuszczają
Dziś mi się śniło, że ktoś (chyba z uczelni na której kończe teraz studia) poszukiwał mnie i myślał, że nie żyję
Jakieś listy za mną wysyłali. I ja się potem tłumaczyłam, że żyję, tylko po prostu teraz jestem niechodząca
Foremeczka, Kleopatra, MEGI81, zastrzeŻona, Forbidden, Camilia, Madu1611, Maniuś, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Kamilutku mój facet co kilka dni wraca, czasami na kilka godzin w dzień i jedzie na nocke i znowu wraca
życie na walizkach dla niego ale mam nadzieje ze jeszcze max do maja
Lecie na badania, jutro GINEKOLOG ale jak znowu się okaże ze ja mam +tryliard a mała ledwo w 10 centylu to sobie z nią pogadam!
Wszystkiego najlepszego kochane :*Foremeczka, Kleopatra, MEGI81, strawberry_juice, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 12:26
bbee, bezimienna, Espera, Rudzik, WreszcieMama, Kamilutek, Foremeczka, Martchen, Kleopatra, marie_marie22, MEGI81, Forbidden, Breezee, Mabelle, sylwucha89, Camilia, Maniuś, aneta.be, gaja_1, Uska, monika_89, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Hej.
Wszystkiego dobrego kobitki
Sylwia masakra, nie da się nic zrobić?
Ja miałam fatalną noc. Obudziłam się z krzykiem, tzn mąż mnie obudził i spać nie mogłam. Potem mi się drzwi snily bo wczoraj był facet mierzyć i w śnie obejrzałam tyle drzwi ze już mam dosyća dzisiaj jadę oglądać i potem Ikea
Facet dzisiaj kładzie gramaplast na garnku i niemiłosiernie śmierdzi, taki specyficzny zapach. Blef.MEGI81, Foremeczka, Maniuś, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:Sylwia...współczuję
Mąż MUSI się przenosić? Daleko to miasto? Serio...nie poszłabym chyba na taki układ. Jeszcze biorąc pod uwagę to, jak na Ciebie działa teściowa? Nie, nie, nie