MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 12:29
sylwucha89, Rudzik, Martchen, Kamilutek, WreszcieMama, Foremeczka, MEGI81, Breezee, ag194, Madu1611, blubka, Camilia, Kleopatra, Maniuś, zastrzeŻona, mon!ta^, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Rudzik szkoda, że egzamin przełożony i to z takiej głupiej przyczyny. Ale i tak jestem pewna, że świetnie sobie poradzisz!
Martchen śliczna bryka!!!
Camilia jak się jest przewrażliwioną blondynką to życie nie jest łatwe . Dobrze, że udało Ci się dostać skierowanie na cc bez problemu, kiedy ustalasz termin?Rudzik, Martchen, Camilia lubią tę wiadomość
-
Sylwucha, ufff, wcale Ci się nie dziwię, że spanikowałaś. Doktor Google to ZUO!
Co do innych narządów to i ja, i Chłop też swoje trenujemy, co by całkiem nie zdziadzieć przez szlaban na prawdziwe przytulanki
Arwi, gratki! Za Małego, już wcale nie takiego małego , i za zielone światło! Jest na co czekać, nie powiem!
Dewa, oby Ci szybko przywrócili łączność ze światem, bo będziemy tęsknić! Fajnie tak przeprowadzić się na nowe - wszystko jest takie czyste i poukładane Zawsze jak coś jest takie nowiutkie to chodzę wokół tego, dmucham i chucham, wymarzoną baterię zlewozmywakową w kuchni potrafiłam codziennie polerować przez pierwsze 3 tygodnie - a teraz szkoda gadaćArwi lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
WreszcieMamo, na pewno będę zmieniać doktorka przy kolejnej ciazy, wtedy zglosze się do Ciebie, to może polecisz kogoś z Warszawy
A to kółko to nawet urocze jest, tez najpierw byłam nim zaskoczona gdy zobaczyłam u siebie ale teraz uważam ze jest ładne :pWreszcieMama lubi tę wiadomość
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
My też trenujemy wszystkie narządy i oczywiście korzystamy z seksu na tyle ile możemy
Dzisiaj jadąc po Młodego do szkoły, jakaś baba zajechała mi drogę. Dziękowałam Bogu, że mam bardzo dobre hamulce w samochodzie i że jeżdżę z adapterem do pasów. Byłam w sukience, więc pas trochę otarł mi uda, ale brzuszek i Mikołaj nie odnieśli najmniejszego uszczerbku. Oczywiście hormony wzięły górę i tak zezwałam kobietę, że aż ludzie się oglądali. Głupie babsko. -
Arwi gratuluje dużego chłopaka i niech rośnie jeszcze jak najdłużej w brzuchu chociaż do tego 13 kwietnia co byś mogła wykorzystać zielone świato
Sylwia biedna, tyle stresu się najadłaś. Dr google to najgorszy lekarz na świecie, nie wolno się go radzić. Ja tego nie robie odkąd jakiś czas temu jechałam już na dializę nerek po przetrenowaniu
Martchen gratuluje zakupu bryki dla małej
Dewa też trzymajcie się grzecznie w dwupaku i oby jak najszybciej podłączyli internetsylwucha89, Arwi lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama dopiero teraz bo wczesniej miałam i daleko i drogo a teraz blisko i tanio AA i wczesniej kujonilam w domu przed egzaminami. A się nie boje jakoś odejścia wód jeszcze:) jeszcze 5 tygodni luzu na bank:)
Rudzik wspolczuje Ci przełożenia egzaminów, wiem jaki to stres, ale napewno uda się pięknie zdać Ci:)
Sylwucha dobre
Jeśli chodzi o seks to praktykujemy,ale nie smiejcie sie-juz mam powoli opory przez mala. Wiem,że maja częściej je faceci, ale juz jakoś tak wiecie. A jeszcze potrafi zacząć się ruszać w trakcie i wtedy klops, nie ma opcji, ze dokonczymy. Chyba, ze wiecie jakoś inaczej:P marzę juz o seksie po połogu, znowu będzie petarda
Arwi Kuba jaki duży juz woow:)
Megi wspolczuje wiem cos o takich sytuacjach na drodze w ciąży. A jak mnie ktoś wkurzy na drodze to koniec teraz ..dobrze, ze nic się nie stalosylwucha89, Arwi, Rudzik lubią tę wiadomość
-
Ciotki, wasze kciuki znowu zadziałały!!!! Juhuuu. Filip nie będzie wychowany pod mostem, mamy dom!!!
Teraz tylko przeprowadzka i w końcu zacznę prać wszystko...
ag194, MEGI81, Martchen, amilka87, Camilia, blubka, Kleopatra, sylwucha89, Maniuś, Madu1611, zastrzeŻona, bezimienna, Arwi, Rudzik, mon!ta^, monika_89, Breezee lubią tę wiadomość
-
Martchen super, że Księżniczka ma już swoją karocę
Moniqaaa gratuluję nowego domku
My dzisiaj dostaliśmy telefon ze sklepu, że przyszedł wózek dla Mikołaja jest już sprawdzony i na koniec marca odbieramy go razem z łóżeczkiem, fotelikiem i bazą isofix
Dzisiaj wyprałam ręczniki i śpiworki dla Małego. Zostały jeszcze tylko ubranka i jestem gotowa. Planuję wszystko mieć gotowe na początku kwietnia, a potem już tylko spokojnie czekaćMartchen, blubka, Moniqaaa, Arwi, monika_89, Breezee lubią tę wiadomość
-
Haha, Wreszcie mama no jakiś żeśmy ta trójkę zrobili
Dewa co mnie straszysz kobieto, jak przeczytałam ze się zegnasz to serce mi stanęło. Wracaj szybko.
Idę spać bo padam. Dobrej nockiWreszcieMama lubi tę wiadomość
-
MEGI81 wrote:My też trenujemy wszystkie narządy i oczywiście korzystamy z seksu na tyle ile możemy
Dzisiaj jadąc po Młodego do szkoły, jakaś baba zajechała mi drogę. Dziękowałam Bogu, że mam bardzo dobre hamulce w samochodzie i że jeżdżę z adapterem do pasów. Byłam w sukience, więc pas trochę otarł mi uda, ale brzuszek i Mikołaj nie odnieśli najmniejszego uszczerbku. Oczywiście hormony wzięły górę i tak zezwałam kobietę, że aż ludzie się oglądali. Głupie babsko.2017 #1
2019 #2