X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 12:29

sylwucha89, Rudzik, Martchen, Kamilutek, WreszcieMama, Foremeczka, MEGI81, Breezee, ag194, Madu1611, blubka, Camilia, Kleopatra, Maniuś, zastrzeŻona, mon!ta^, monika_89 lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • sylwucha89 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzik szkoda, że egzamin przełożony i to z takiej głupiej przyczyny. Ale i tak jestem pewna, że świetnie sobie poradzisz!

Martchen śliczna bryka!!!

Camilia jak się jest przewrażliwioną blondynką to życie nie jest łatwe ;). Dobrze, że udało Ci się dostać skierowanie na cc bez problemu, kiedy ustalasz termin?

Rudzik, Martchen, Camilia lubią tę wiadomość

010igox17g6i1nvn.png

74dij44j5nh33zfj.png
  • Foremeczka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwi no robi masę mały, robi ;) niech rośnie zdrowo!

Arwi lubi tę wiadomość

Maj 2017 - Synek jest z nami:)

3 poronienia
    Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki
  • WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 12:52

Foremeczka, Camilia, sylwucha89, Espera, Arwi lubią tę wiadomość

zem3o7esxha3u0v7.png
  • Kamilutek Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwucha, ufff, wcale Ci się nie dziwię, że spanikowałaś. Doktor Google to ZUO!
    Co do innych narządów to i ja, i Chłop też swoje trenujemy, co by całkiem nie zdziadzieć przez szlaban na prawdziwe przytulanki ;)

Arwi, gratki! Za Małego, już wcale nie takiego małego ;), i za zielone światło! Jest na co czekać, nie powiem!

Dewa, oby Ci szybko przywrócili łączność ze światem, bo będziemy tęsknić! Fajnie tak przeprowadzić się na nowe - wszystko jest takie czyste i poukładane :) Zawsze jak coś jest takie nowiutkie to chodzę wokół tego, dmucham i chucham, wymarzoną baterię zlewozmywakową w kuchni potrafiłam codziennie polerować przez pierwsze 3 tygodnie - a teraz szkoda gadać ;)

Arwi lubi tę wiadomość

3jgxhqvktwt5w6mq.png
    Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!
  • Foremeczka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WreszcieMamo, na pewno będę zmieniać doktorka przy kolejnej ciazy, wtedy zglosze się do Ciebie, to może polecisz kogoś z Warszawy ;)

A to kółko to nawet urocze jest, tez najpierw byłam nim zaskoczona gdy zobaczyłam u siebie ale teraz uważam ze jest ładne :p

WreszcieMama lubi tę wiadomość

Maj 2017 - Synek jest z nami:)

3 poronienia
    Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też trenujemy wszystkie narządy i oczywiście korzystamy z seksu na tyle ile możemy :)

Dzisiaj jadąc po Młodego do szkoły, jakaś baba zajechała mi drogę. Dziękowałam Bogu, że mam bardzo dobre hamulce w samochodzie i że jeżdżę z adapterem do pasów. Byłam w sukience, więc pas trochę otarł mi uda, ale brzuszek i Mikołaj nie odnieśli najmniejszego uszczerbku. Oczywiście hormony wzięły górę i tak zezwałam kobietę, że aż ludzie się oglądali. Głupie babsko.

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
    Aniołek 17.03.2016 (10 tc )
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dewa wracaj do nas jak najszybciej :)

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwi brawo za podejście :) a Kubuś posiedzi jeszcze trochę w Twoim brzuszku :) tak mu nagadałaś, że czuje przed Tobą respekt :)

Arwi lubi tę wiadomość

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
  • gaja_1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwi gratuluje dużego chłopaka i niech rośnie jeszcze jak najdłużej w brzuchu chociaż do tego 13 kwietnia co byś mogła wykorzystać zielone świato :)

Sylwia biedna, tyle stresu się najadłaś. Dr google to najgorszy lekarz na świecie, nie wolno się go radzić. Ja tego nie robie odkąd jakiś czas temu jechałam już na dializę nerek po przetrenowaniu :P

Martchen gratuluje zakupu bryki dla małej :)

Dewa też trzymajcie się grzecznie w dwupaku i oby jak najszybciej podłączyli internet :)

sylwucha89, Arwi lubią tę wiadomość

uwo9yx8db7dsv504.png
  • ag194 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WreszcieMama dopiero teraz bo wczesniej miałam i daleko i drogo a teraz blisko i tanio :) AA i wczesniej kujonilam w domu przed egzaminami. A się nie boje jakoś odejścia wód jeszcze:) jeszcze 5 tygodni luzu na bank:)

Rudzik wspolczuje Ci przełożenia egzaminów, wiem jaki to stres, ale napewno uda się pięknie zdać Ci:)

Sylwucha dobre :)

Jeśli chodzi o seks to praktykujemy,ale nie smiejcie sie-juz mam powoli opory przez mala. Wiem,że maja częściej je faceci, ale juz jakoś tak wiecie. A jeszcze potrafi zacząć się ruszać w trakcie i wtedy klops, nie ma opcji, ze dokonczymy. Chyba, ze wiecie jakoś inaczej:P marzę juz o seksie po połogu, znowu będzie petarda :D

Arwi Kuba jaki duży juz woow:)

Megi wspolczuje wiem cos o takich sytuacjach na drodze w ciąży. A jak mnie ktoś wkurzy na drodze to koniec teraz ..dobrze, ze nic się nie stalo

sylwucha89, Arwi, Rudzik lubią tę wiadomość

3i49df9hp36s3hdx.png
    20170812050113.png
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciotki, wasze kciuki znowu zadziałały!!!! Juhuuu. Filip nie będzie wychowany pod mostem, mamy dom!!! :) :) :)
    Teraz tylko przeprowadzka i w końcu zacznę prać wszystko...

ag194, MEGI81, Martchen, amilka87, Camilia, blubka, Kleopatra, sylwucha89, Maniuś, Madu1611, zastrzeŻona, bezimienna, Arwi, Rudzik, mon!ta^, monika_89, Breezee lubią tę wiadomość

• MEGI81 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martchen super, że Księżniczka ma już swoją karocę :)

Moniqaaa gratuluję nowego domku :)

My dzisiaj dostaliśmy telefon ze sklepu, że przyszedł wózek dla Mikołaja :) jest już sprawdzony i na koniec marca odbieramy go razem z łóżeczkiem, fotelikiem i bazą isofix :)
    Dzisiaj wyprałam ręczniki i śpiworki dla Małego. Zostały jeszcze tylko ubranka i jestem gotowa. Planuję wszystko mieć gotowe na początku kwietnia, a potem już tylko spokojnie czekać :)

Martchen, blubka, Moniqaaa, Arwi, monika_89, Breezee lubią tę wiadomość

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
  • Uska Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martchen widze ze tez zdecydowalas sie na coletto florino:-) ja bede zamawiac pod koniec marca, zwby koncem kwietnia juz byu nas:-)

8p3o9n7341hz3y1v.png
  • Ju14 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniqaaa super!!! Gratulacje!!!

Jeśli chodzi o sex to u nas lipaaaa, zakaz praktycznie od początku...

Nie nadrobie Was, ale trzymam za wszystkie wizytujace i leżące kiuki i gratuluję udanych wizyt

Moniqaaa lubi tę wiadomość

w4sq0dw4ipdk3tpr.png
  • blubka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zgrzeszyłam dziś na smyku :-) nie wiem gdzie upchnąć te rzeczy, komoda pęka w szwach a co najlepsze jeszcze nic nie uprałam z tych malusich rzeczy... Nie mogę się zebrać, ciągle mi się wydaje,że jest jeszcze za wcześnie :-)

• WreszcieMama Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 12:53

zem3o7esxha3u0v7.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 14 marca 2017, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, Wreszcie mama no jakiś żeśmy ta trójkę zrobili ;)
    Dewa co mnie straszysz kobieto, jak przeczytałam ze się zegnasz to serce mi stanęło. Wracaj szybko.
    Idę spać bo padam. Dobrej nocki

WreszcieMama lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • zastrzeŻona Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 17:44

Arwi, Rudzik, sylwucha89, Foremeczka, WreszcieMama, Martchen, MEGI81, Breezee lubią tę wiadomość

f2w3rjjgcqe8mphs.png
    zrz6anlixek9tsr0.png
    Aniołek * 16.02.2016
  • Spirit Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MEGI81 wrote:
    My też trenujemy wszystkie narządy i oczywiście korzystamy z seksu na tyle ile możemy :)

Dzisiaj jadąc po Młodego do szkoły, jakaś baba zajechała mi drogę. Dziękowałam Bogu, że mam bardzo dobre hamulce w samochodzie i że jeżdżę z adapterem do pasów. Byłam w sukience, więc pas trochę otarł mi uda, ale brzuszek i Mikołaj nie odnieśli najmniejszego uszczerbku. Oczywiście hormony wzięły górę i tak zezwałam kobietę, że aż ludzie się oglądali. Głupie babsko.
    Mi parę dni temu też. Kobieta odwalila taki numer ze maż się darl, inni faceci w autach obok też, masakra. Też dziekowalam za adapter bo ten skośny pas wbił mi się w cycki na tyle mocno ze gdyby to był brzuch to pogotowie w momencie bym zaliczyła :/

2017 #1
    2019 #2
    :D
‹‹ 1362 1363 1364 1365 1366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ