MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amilka współczuję i przykro, ze tacy ludzie chodzą po świecie- nikomu źle nie życzę ale to skandal na mnie teście chuchaja i dmuchaja i jak cos trzeba to bez problemu. Nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji jak Twoja. Ubilabym golymi rekami. Dobrze, ze masz wsparcie w swoim mężu chociaż bo i w tym przypadku różnie bywa. Tule mocno, olej świnie
-
Amilka, a może Twój teść przechodzi jakiś kryzys, skoro mówisz, że do tej pory był w porządku :o Nie powinien się tak odezwać, ale starsi ludzie czasami są bezpośredni i nie widzą w tym nic złego. Najważniejsze, że miałaś wsparcie w swoim mężu. Nie przejmuj się!
Megi, nie martw się, na pewno kolacja się uda i będziesz miała super wspomnienieMEGI81, amilka87 lubią tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
Amilka teściu był wyjątkowo wredny. Ale najważniejsze, że Mąż zareagował właściwie, choć Tobie było bardzo przykro.
Kamilutek podobają mi się Wasze podróże i to spanie w samochodzie na dziko
My w tym roku jedziemy w sierpniu do Zakopanego, ale jadą z nami moi Rodzice i Teściowie. Mąż ma sprawdzony pensjonat, w którym będziemy, nie jest w samym centrum, ale widoki piękne, wiele możliwości spacerowania z wózkiem, cisza, spokój. Właścicielka wie, że będziemy z dwójką dzieci, z czego jedno będzie miało ok. 3 miesięcy, dała nam wielki pokój ze słonecznym tarasem, a obok mają pokoje Rodzice i Teściowie, żebyśmy byli blisko. Mamy pełne wyżywienie i po przyjeździe mam powiedzieć, że karmię piersią i co jem, to wtedy moje posiłki będą dostosowane do mnie. Bardzo miło jestem zaskoczona.Uszczesliwiona, amilka87, Kamilutek, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wczoraj zakończyliśmy malowanie i remont, a tak ściśle mówiąc to Mąż skończył jutro i we wtorek wszystko gruntownie posprzątam i odbieramy wózek, łóżeczko i fotelik, piorę i prasuję ciuszki Mikołaja i jestem gotowa
Mama i Teściowa już mi się pytały, kiedy mają przyjechać posprzątać po remoncie. Obiecałam, że jak sama nie dam rady, to poproszę o pomoc. -
Megi, a to dzisiaj kolacj! Ja myslalam, ze wczoraj! No to udanej randki!
Kamilutek, wlasnie Chlop mi pokazal jak wyglada ten Mercedes Viano...mega!!!! Boooze, nic tylko jezdzic i jezdzic!!!
Amilka, bardzo mi przykro, ze musialas uslyszec takie slowa od tescia. Nawet jezeli Cie przeprosi, to i tak bylo przegiecie. Mam nadzieje, ze nie bedziesz sie tym Kochana przejmowac. Po chamsku to zrobil, po prostu
Camilia, 9 miesiac, wow!Camilia, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamusie!
czytam Was codziennie ale wybaczcie nie pamiętam tego co przeczytałam 5 mnin temu więc się nie ustosunkuję do niczego...
Ja przez remont mam taki bałagam ze maweyt z lapkiem ciężko się rozsiąść i popisać.
Cieszę się stranie, że same dobre nowiny i niech tak zostanie;)
Mam nadzieję, że dziś skończy się u mnie remont (Niemąż chciał zrobić wszytsko sam, więc chwilę to trwało) i będę mogła zacząć sprzątać i szykować wszystko dla Jagusi:D od jutra mam nadzieje wstawiać pranie itp bo na razie wszystko w kartonach:)
Wy już z tego co mi się zdaje wszystkie go usg III trymestru? My idziemy dopiero 31/03 - czyli to będzie 31+6 tc. Na ostatnią chwilę ale w sumie tak chceliśmy bo ostatnie usg było w 27 tc więć nam się nie spieszyło
a 01/04 jedziemy na małą wycieczkę do Poznania Niemąż ma uciechę bo pociągiem a ja się cieszę bo 1 raz od grudnia zobaczę rodzinę
uff koniec!
Faktycznie nie odzywa się Breezee i Kofeina! Co z Wami??
MIłej i słonecznej niedzieli KOchane!Breezee lubi tę wiadomość
-
Amilka, OMG twoj tesc to jakis psychopata...cos takiego do kobiety w ciazy powiedziec i taks ie zachowac to trzeba byc totalnym zj...mam nadzieje, ze cie przeprosi jak najszybciej!!
ja dzis sie przerazilam ze spalam do 11.30 ale tylko do 10:30 starego czasu...juz myslalam, ze ciezko sie zapowiada koncowka mojej pracy przed macierzynskim.
jeszcze tylko 12 dni normalnej pracy przed feriami tzn. nawet mniej, bo w drugiej szkole juz za tydzien ferie )) juhu
widze juz ze sil mam coraz mniej, a przede wszystkim checi i cierpliwosci do niektorych rzeczy...
czy wam tez sie tak mega chce pic??? ja mam od dwoch dni pragnienie jak na mega kacu!!
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
Z okazji 34 tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c4c89746db0.jpgMartchen, WreszcieMama, _strawberry_juice, natalia1354, bbee, Camilia, mon!ta^, Kleopatra, Uska, Uszczesliwiona, sylwucha89, amilka87, Kamilutek, zastrzeŻona, GoNia1979, Madu1611, MEGI81, Rudzik, Maniuś, Hope_, Breezee lubią tę wiadomość
-
U mnie tez juz 33 tc, juz tak blisko masakra! Ja juz po rosolku. Ze spaniem tez ciezko u mnie ostatnio czesto sie budze i bie mogę dlugo zasnac ale nie ma tragedii jeszcze tyle ze w pracy jestem spiaca, zawsze spalam do 9/10 potem w pracy monter a teraz wstaje 7/8 i brakuje tego snu:)
-
Dla zainteresowanych zrobiłam kilka fotek części ubranek. W sumie jest ich ponad 100 a z bucikami, czapeczkami i skarpetkami...pierdylion Zdjęcie nie oddają nawet w połowie ich dobrego stanu, serio, nie mogły być bardziej zadbane. Są tylko troszkę pogniecione, ale 3 tygodnie w workach były, nie ma co się dziwić
Taka sytuacja, uuuf.
Martchen, WreszcieMama, blubka, natalia1354, bbee, messy99, mon!ta^, Kleopatra, Uska, Uszczesliwiona, sylwucha89, ojejku, amilka87, Kamilutek, GoNia1979, Rudzik, MEGI81, Maniuś, Hope_, Breezee lubią tę wiadomość
-
Martchen, mi się to śniło w nocy, taka byłam zadowolona. Te cieplutkie bluzy są dwustronne, mięciutkie, aaaach. Wiecie co, to chyba tylko ciężarna może się tak podjarać kawałkami materiału
Messy, bardzo zgrabny ten Twój 34 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 13:15
Martchen, messy99 lubią tę wiadomość
-
mon!ta^ wrote:I jak po pierwszej nocy?
WreszcieMama, Uszczesliwiona, sylwucha89, Kamilutek, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Kurde, a ja na siebie patrzeć nie mogę ale miło dziewczyny :*
Dewa cudne ubranka nie ma co gadać!
WreszcieMama modliłam sie o brak rozstępów ale nie wyszło. Dzis bratowa poleciła mi krem ponoć u niej spisal sie rewelacyjnie i wybielil wszystko. Ale poczekam chyba po ciąży zaczne stosować bo nie jestem pewna czy można.WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Camilia wrote:Spała ładnie całą noc do 7. Tylko zasnęła późno bo mąż chciał by sama zasypiala a nie jak zwykle, że ktoś z nas z nią siedzi. Więc po 43 wyjsciach z łóżka poddalismy się i siedziałam z nią jak zwykle a to już 23 była. W nocy ja się budzilam i nasluchiwalam czy aby nie płacze lub chodzi po domu. Na szczęście spała ładnie. A matka dzisiaj jest padnieta :--P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 16:16
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Kamilutek wrote:Kleo, a Twój mąż za Tobą nadąża?
Jestem wykończona po dzisiejszym dniu. Spróbuje wstawić jakieś zdjęcieKamilutek lubi tę wiadomość
-
Teść z młodszym planują trase:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/afaaf0276d1e.jpg
Mąz z chłopakami
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6da8f1388f12.jpg
Maks 20 min pozniej ;p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/098ad86f08bb.jpg
Podglad terenu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce926207c22e.jpg
Starszy odbiera medal
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9f8017a68fd.jpgmessy99, blubka, sylwucha89, natalia1354, amilka87, Kamilutek, Martchen, zastrzeŻona, Camilia, Uszczesliwiona, Uska, Madu1611, Rudzik, MEGI81, mon!ta^, Maniuś, Hope_, Breezee, Elmo13 lubią tę wiadomość