MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilutek i Anstice śliczne brzuszki, uwielbiam oglądać zdjęcia apartamentów naszych maluchów
Natalia córeczka śliczna i będziecie mieli świetną pamiątkę!! Moja "wstydnisia" twarzy pokazać nie chciała ale swoją muszelkę dumnie prezentowała
Camilia zapomniałam, że Ty masz cc. Kiedy ustalasz termin? Też myślałam o rowerku takim trojkolowcu na początek, tylko szkoda mi czekać do maja z tym zakupem najchętniej w ten weekend bym już go nabyła
WreszcieMama wcale się nie dziwię, że po takim czasie leżenia szybko się meczysz. Dobrze, że zaczynasz powoli się ruszać teraz to dopiero czas Ci będzie szybko leciał
Uszczesliwiona wiem, że z wizyty mnie nie wygoni ale nie chcę wyjść na totalną panikarę ostatnio już przyspieszyłam wizytę ze względu na moją opryszczkę, która okazała się żyłą tydzień przed świętami ma mi pobierać gbs w szpitalu więc poproszę aby zerkneła przy okazji na szyjkę a zaraz po świętach będę miała planowaną wizytę więc jeżeli nic więcej nie będzie się działo to postaram się wytrzymać
Kamilutek, ważne że część obowiązków Ci odejdzie. Studenci powinni Cię docenić!
Aneta.be jeżeli nadal dobrze się czujesz i lubisz swoją pracę to wcale się nie dziwię, że nie chcesz iść jeszcze na zwolnienie no może troszkę bo ja wystarczy, że posiedzę ok godziny i jestem jak balon i na tym etapie nie wytzymałabym 8 h za biurkiem
Mabelle ale masz już przystojnego kawalera oj już niedługo jakaś młoda kobieta będzie chciała Ci go ukraść
Asin mocno trzymam za Was kciuki! Najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką, a maluszek jest już duży i silny!!
Ag bardzo współczuję straty!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 20:44
Mabelle, Kamilutek, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
Dewa, szalejesz! Które to już ciasto z rzędu?
Ale ja też mam, kakaowiec z orzechami pekan. I pizzę zrobiłam ze szpinakiem, właśnie na kolację wciągnęliśmy.
Ag, bardzo mi przykro, wcale się nie dziwię, że tak to przeżywasz.
natalia1354 wrote:Kamilutek, ja się śmieje, że teraz takie malutkie kochane, poświęcasz siebie i swoje ciało, martwisz się o tą swoją fasolkę, a ona i tak za 15 lat powie Ci "nienawidzę Cię" albo "zniszczyłaś mi życie"
Ale jest duża szansa, że potem, jak samo będzie miało zostać rodzicem, w końcu nas doceni
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Sylwucha jeszcze nie wiem kiedy będę miała cc ale wydaje mi się, że max będę musiała się stawić do szpitala 24 kwietnia i wtedy zadecydują czy czekamy jeszcze do terminu. Wolałabym żeby po 38tc samo się zaczęło to nie musiałabym za długo leżeć w szpitalu i czekać.
Co do rowerka to my chcemy kupić taki z odczepianymi bocznymi kółeczkami.sylwucha89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 13:03
Foremeczka, Martchen, Kamilutek, Mabelle, natalia1354, Camilia, Uszczesliwiona, dewa, Arwi, WreszcieMama, Kleopatra, zastrzeŻona, bbee, amilka87, MEGI81, Hope_, mon!ta^, sylwucha89, Maniuś, Madu1611, BALBINA84, Breezee, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Natalia 1354 czy mi sie wydaje czy masz meble libelle z agaty? Jesli tak to będziemy miec podobne pokoiki:) my mamy właśnie z tej kolekcji zamowione biurko i polke dla mnie(schowane będą za sciana zebym miala gdzie sie przygotowywać do zajec od wrzesnia) do tego szafa narożna regal kolejna sZafka i komoda, do tego biale lozeczko a sciany chyba fiolet i roz jeszvze myślę
Maz pojechal mam.nadzieję ze. W piatek zjedzie
Za 10 h wizyta:) prenatalne
Ag wspolczuje:( -
Te nasze brzuszki takie inne, a każdy zachwycajacy i uroczy
Wiecie że mam problem z pakowaniem toreb do szpitala? Możecie nakreślić jak to robicie organizacyjnie? Tzn czy jedna torba, czy kilka oddzielnych? I ile ich? Czy na salę porodowa się to wszystko zabiera czy tylko rzeczy potrzebne na czas rodzenia? Ciuszki dla dziecka też od razu trzeba wtedy mieć w tej porodowej torbie żeby położne ubraly, czy to potem?Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Foremeczka ja mam jedną walizkę ze wszystkim. Rzeczami dla mnie na poród, pobyt i dla dzieciątka - tylko że w moim szpitalu muszę dla Lili mieć tylko pampersy, chusteczki i krem. Ubranka na wyjście mąż dowiezie później.
Foremeczka lubi tę wiadomość
-
Camilia, mnie może nie szczypia ale swedza czasem i sa suche. Smaruję olejem kokosowym i pomaga
Asin dziękuję za odpowiedź To niewiele musisz ze soba mieć, rzeczywiście łatwiej wtedy i wygodniej spakować się do jednej torbyMaj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Nam na sr polozna radziła ze jesli istnieje ryzyko ze.maz z nami nie pojed z ie na porodowke to warto spakowac sie do dwóch jedna mniejsza z najpotrzebniejszymi rzeczami (nie wiem jakimi na przyklad:-D) bo w sumie ze skurczami targac wielka ciężka torbe trochę slabo:)
-
nick nieaktualnySylwia, Leo chyba przygotowany, mowi ze dzidzi jest w brzuchu, caluje, mowi ze sie bedzie opiekowal zmienil pampy itp, no i jedyne co mnie martwi to mowi BAM... mam nadzieje ze chodzi o to ze bedzie uwazal zeby bobas bam nie zrobil
Wyprawka juz gotowa, lozeczko naszykowane, w weekend spakowalam torby do szpitala ale tak dla swietego spokoju bo mi sie nie widzi rodzic w kwietniu. Ubolewam nad tym strasznie ale 1.05 wypada 39t2d wiec szczerze to juz watpie... z Leonem duzo odpoczywalam i nie mialam nic do roboty a wylazl rowno 39t0d. Juz sie w sumie pogodzilam z tym kwietniem, byle po skonczonym 38 tc i byle nie 18.04 w tescia urodziny :pp
W sobote prezentowalam sie tak:
Czuje sie jak slon, wszystko mnie juz boli ale ja juz wspominalam ze nie lubie byc w ciazy wiec to zadna nowosc
Ja powoli zaczynam czuc ta atmosfere oczekiwania ze a moze to juz jutro :d
Najwazniejsze ze na ostatniej wizycie maly sie obrocil, jest juz glowa w dol bo wizja CC mnie przeraza i nie dopuszczam do siebie nawet takich mysli !
Ehh musze tu czesciej zagladac bo potem nie mam kiedy nadrobic.
Teraz niby ciagle mam obstawe, ciagle ktos u nas jest a i tak zapieprzam a tu obiad a to pranie a tu cos i w zasadzie nie mam czasu tak dluzej polezec. Jak jestem sama z Leonem to znowu non stop impreza, jeszcze kaze mi siedziec na podlodze i sie bawic, potem sie turlam zeby wstac :S
No intensywny okres przede mna nie ma co
Mam nadzieje ze u Was wszystki w porzadku i nie dlugo zaczniemy koncowe odliczanie i te emocje !!WreszcieMama, Foremeczka, zastrzeŻona, Mabelle, bbee, Kamilutek, aneta.be, MEGI81, Hope_, mon!ta^, Uska, sylwucha89, Maniuś, Kleopatra, Camilia, BALBINA84, Breezee lubią tę wiadomość
-
Wiesz foremeczka na nastepny raz zapytam co wlozyc do tej malej torby bo zaczelam schizowac:-D o ile nie zapomne -kalafior
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 22:39
-
nick nieaktualny
-
Piękne brzuszki
Sulwucha ja planuję dac jakiś drobny prezent od siostrzyczki ale zupełnie nie wiem co... Zwłaszcza, że Nina ma za 2 tyg urodziny i skończyły się pomysły. Może kolejna książeczkę Z serii kicia kocia.
Odebrałam po tygodniu wyniki i w moczu wyszły leukocyty i bakterie. Jutro powtórzę bo w środę wizyta.sylwucha89 lubi tę wiadomość
-
Hmm na posiew chyba dłużej się czeka, a tak chociaż na szybko skontroluje i pójdę Z aktualnymi wynikami.
Dewa, że też Ci się chciało jechać taki kawał drogi... Ja nam opory żeby jechać 200 km do teściowej. No ale jak nie w ten weekend to już przed porodem się nie wybierzemy.