MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwucha, nie przejmuj się mężem, olej to i wrzuć na luz.Zobaczysz jak on ogarnie sam dom jak pojedziesz rodzic!!! Wtedy może doceni co robisz, i sam stwierdzi ze to nie takie hop siup !!!
Arwi, ja też nie miałam jeszcze robionego KTG.Chyba nie wszyscy robia jak nie ma wskazania.W czwartek mam wizytę to tez się muszę o wszystko wypytacArwi, MEGI81, sylwucha89, Ania9 lubią tę wiadomość
-
Posikałam się. Nie wiem jakim cudem, w ogóle nie czułam. Normalnie usiadłam na wc, robię co mam robić, a na podłodze mokra plama, taka dziwnie jakby mętna. Majtki suche, więc to nie wody. Albo mi kibel przecieka, albo mi się tak chciało, że nawet nie poczułam, że zaczęłam zanim usiadłam... dziwne, bo deska sucha
Boże, jakie żenujące wyznanie Dalej, śmiejecie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 14:57
Mabelle, MEGI81, blubka, jonka91, Leirion, sylwucha89, dewa, ag194, Foremeczka, Ania9, daisy123, Madu1611, Rudzik, Kleopatra, mon!ta^, Maniuś, Karissa, Uszczesliwiona, ewela873 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny śliczne macie brzuszki
Sylwucha nie zazdroszczę bezczynności chłopa. Mój eks taki był i wiem, jak Ci ciężko. Ale olej to. Przy dwójce dzieci nie będziesz w stanie sama wszystkiego zrobić i może wreszcie do niego coś dotrze.
Mabelle, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:Kamilutek, wygrałaś Internet, a ja ogilałam tableta. Ale tu się nie ma z czego śmiać, siedziałam dzisiaj dobrą minutę patrząc na Grażę w wielkim lustrze. Wiem, to szaleństwo. Tu Dziecko, upragnione, nowe życie, cud! A z drugiej strony tak jak piszesz, obraz nędzy i rozpaczy. Ta bida to moja własność, serio? Ale to się skurczy, nie? Wchłonie, zmniejszy, ujędrni, odmarszczy, rozjaśni? Nie będzie wyglądało jak podziurawiony stek wołowy, w stopniu wysmażenia rare? Borze liściasty, no smuteczek trochę! Szkoda, po prostu szkoda. Bo mam wiele kompleksów, bo nos i uszy, bo wałek na brzuchu i cellulit na doopie. Ale TAM było zawsze poprawnie, dało się lubić Ey dobra, za dużo już linijek popełniłam na tym forum w tematach genitalnych
hmmmm
czytam i nie wiem o czym piszecie, czy mnie to też czeka??? moja pani Grażyna wygląda cały czas tak samo, może ewentualnie większe zaróżowienie...zastanawiam się, czy może u mnie coś nieprawidłowo przebiega ale ginekolog nic nie mówiła przy badaniu więc wierzę, że jest ok.. -
Arwi, moj chlop mowi ze u niego w pracy wczoraj w babskim kiblu i obok sedesu lezała kupa. Ktos nie trafil zalatwiajac się na malysza najwyrazniej. To jest dopiero żenujące (a pracują tam eleganckie laski urzędaski i żadna nie jest w ciazy)
GoNia1979, Madu1611, Karissa, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/964ac0624bcd.jpg
To i ja sie pochwale lokum:)
Arwi dobre:-D
Mi tez lekarz nie robi ktg dopiero chyba w szpitalu nawet nie wiem w sumie;)sylwucha89, MEGI81, Kamilutek, Breezee, ag194, blubka, Foremeczka, Mabelle, daisy123, Uska, Anstice, GoNia1979, Madu1611, Rudzik, Martchen, Camilia, Kleopatra, mon!ta^, Maniuś, Karissa, Uszczesliwiona, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Meble montuje się nie zgodnie z instrukcją, a wbrew instrukcji.
"Za pomocą trzpieni zamontuj do szczytów montaż poszerzenia leża. Za pomocą drewnianych kołków zamontuj poszerzenie leża do leża a za pomocą konfirmantów do montażu poszerzenia".
Tjaaaaa...
Ale złożyłam przystawkę do łózka. Tylko niestety jeden otwór był za głęboko przewiercony i kołek przebił się na wylot, uszkadzając nóżkę łóżeczka. Pozbierałam drzazgi i może da radę zakleić, ale zła jestem.Mabelle, Rudzik, Karissa lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek nawet mi nie mow o skrecaniu mebli, w duzym pokoju przy zbijaniu szuflady wyszedl nam pajaczek i musielismy front kupic nowy za 40 zl kawalek deski a komoda dla Laury ma tak bez sensu skladane szuflady ze ja pierdole, maz pol dnia klnal grube pieniadze za meble sie placi a tu takie ciulstwo robia ze sie nie da.
-
Jak już chwalicie się Bębenkami, to ja wrzucę swój - 37 tc start, za równy tydzień ciążunia donoszona! Sorki za jakość, jak to pisze koleżanka, gorsze zdjęcia niż mój tablet to robi tylko kalkulator Nie cytujcie, później usunę. Oesuuuu...i jeszcze nie mogę go normalnie obrócić
Sylwucha, Twojego Chłopa zostawiłabym z dwójką Dzieci, samego, na tydzień. Wrrr! Co te Chłopy! Durne, czy co? W doopskach się mieszaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 10:26
Breezee, Kamilutek, ag194, MEGI81, sylwucha89, Foremeczka, Mabelle, Ania9, daisy123, Uska, blubka, Anstice, GoNia1979, Madu1611, _strawberry_juice, Rudzik, Martchen, Camilia, aneta.be, Kleopatra, mon!ta^, Maniuś, Hope_, Karissa, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:Kamilutek nawet mi nie mow o skrecaniu mebli, w duzym pokoju przy zbijaniu szuflady wyszedl nam pajaczek i musielismy front kupic nowy za 40 zl kawalek deski a komoda dla Laury ma tak bez sensu skladane szuflady ze ja pierdole, maz pol dnia klnal grube pieniadze za meble sie placi a tu takie ciulstwo robia ze sie nie da.
Dlatego wolałam sama złożyć. Chłop dostałby apopleksji i wyczerpał roczny limit przekleństw. Poza tym jego łapy jak kopary spowodowałyby zapewne więcej szkód.
A tak przyjdzie, pokiwa głową, wytknie zrobioną przeze mnie dziurę, podokręca śrubki i będzie spokój
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Karotka ja na spojenie nic nie biorę, też mówili ze pap. tyle że boli cały czad to nie wiem ile bym musiała tego brać żeby zniwelować bol. .. przywyklam już, nie chce truć dziecka tylko liczę na to że się nie rozpadne przy porodzie.
2017 #1
2019 #2
-
Arwi kocham Cie hahaha
Megi dawaj rodzimy razem w weekend majowy, mamy podobny termin xD
Sylwia nieladnie Twoj maz sie zachowuje
Dzieki Wam, jak wroce do domu to ogarne wyglad mojej ,grazyny,. Trzymajcie kciuki zeby nie bylo masakry i mielonych haha xD
A teraz pytanie-gdzie Wy chowacie te dzieci, ja sie pytam??!! Ja tu jak slon, na brzuch dziala grwaitacja, a tu u Was co? 20 tc? to niesprawiedliweMEGI81, Mabelle, Karissa lubią tę wiadomość
-
Monika89, gratulacje! Daj znac w „wolnej chwili” jak się czujesz
Kleopatra, nie wiem czy już po czy nie, jeśli nie to trzymam kciuki za cc!
Dziś prezentacja mini-brzuszków - Mabelle, Julita, Klaudia, ja nie wiem, gdzie te Wasze bobasy się mieszczą
Sylwucha, współczuję sytuacji z mężem… Ja Cie poniekad rozumiem, tez ciagle jestem sama. Mój się tylko przynajmniej nie czepia ale za to na wiele obojetny jest… tylko glównie praca, praca…
Megi, stawiam, że Ty kolejna będziesz pędzić na porodówkę
Kamilutek - „leża”? „trzpieni”? „konfirmantów”? - yyy…. Ale grunt że skrecone, mimo sypiących się wiórów :]Mabelle, MEGI81 lubią tę wiadomość
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Kamilutek wrote:Dewa, nie wiem, czy Cię nie rozczaruję, ale Ty naprawdę masz szansę rodzić w grudniu
Brzuszek pięknie wysoko! Widać że Kubencjuszowi tam dobrze
Wiesz, już zmieniłam zdanie! Jeżeli 5 maja, w piątek, Kuboch będzie ważył ponad 3 kilo, to planuję wieczorem położyć się spać, a rano obudzić się wypoczęta, z Kubusiem w łóżeczku obok! Ha! Poród przez sen, tak to sobie wymyśliłam Zacnie, co? Eeeeech jakiś głosik mi mówi, że fajnie byłoby urodzić w pierwszej połowie maja, ale drugi głosik śmieje się donośnie, pokazuje środkowego palucha i krzyczy, że będą mi tego Chłopca mojego wywoływać na początku czerwca...I jak żyć Panie Premierze, jak żyć?Mabelle, MEGI81, Ania9, GoNia1979, Martchen, Karissa, Uszczesliwiona, marie_marie22 lubią tę wiadomość