MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBella86 wrote:Żegnam się z Wami dziewczynki, zaczęłam krwawic więc to koniec. Chyba jednak organizm sam się co jest najlepsze. Życzę Wam zdrowych dzieciaczkow.
-
nick nieaktualny
-
Bella86 wrote:Żegnam się z Wami dziewczynki, zaczęłam krwawic więc to koniec. Chyba jednak organizm sam się co jest najlepsze. Życzę Wam zdrowych dzieciaczkow.Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Dziewczyny jest dzidzius! nawet serduszko bije:-) ale sie ciesze:-) ma 2mm maleństwo;-)
mon!ta^, Arwi, julita, Karotka, grzeszna24, Mabelle, sylwia1985, Kleopatra, monika_89, Klaudia N., sylwucha89, Maniuś, toska_88, Espera, Demsik lubią tę wiadomość
-
Witajcie
ja ostatnią @ miała 18 sierpnia Robiłam betę w 21.09- 161,7 a 23.09 - 511,4 Najbliższą wizytę u ginekolog mam 06.10. Poprzednią ciążę poroniłam i się zastanawiam czy nie zacząć brać Duphaston tak kontrolnie, jak myślicie, nie zaszkodzi?. Biorę Eutyrox 50 i kwas foliowy.
Pozdrawiam serdecznie -
Hej dalej nie ogarniam nickow więc ja chodzę do luxmedu i zaprosiłam Cię do przyjaciółek to wszystko powiem
Bella trzymaj się!
Uska gratuluję
Ja jutro na wizytę i liczę że tym razem zobaczę serducho
Dzisiaj czuje się dużo lepiej i oby tak zostało bo ostatnie dni to był dramatmon!ta^, Mabelle, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
Bella86 wrote:Żegnam się z Wami dziewczynki, zaczęłam krwawic więc to koniec. Chyba jednak organizm sam się co jest najlepsze. Życzę Wam zdrowych dzieciaczkow.
Bella to o niczym nie świadczy. Ze mną na sali leżała dziewczyna co się z niej lało dosłownie w 6tc.Wszystko dobrze się skończyło. U Ciebie napewno tez będzie wszystko dobrze.
Trzymam za Ciebie i twoją kruszynke kciuki. -
Bella86 wrote:Żegnam się z Wami dziewczynki, zaczęłam krwawic więc to koniec. Chyba jednak organizm sam się co jest najlepsze. Życzę Wam zdrowych dzieciaczkow.
Bella nie załamuj się! Ja miałam krwawienia trzy razy, raz ciemnobrązowe, raz krwistoczerwone, a raz czerwone ze skrzepami. Już myślałam, że to koniec!
A twoje krwawienie trwa nadal, czy może się zmniejsza? Bądź dobrej myśli, wszystko musi być ok. To pewnie tylko krwiaczek jak u mnie! -
hej, u mnie tez dzis serduszko bylo widoczne a moje szczescie ma 12 mm
gratuluje serduszekArwi, promyczek 39, julita, mon!ta^, Kleopatra, monika_89, Klaudia N., zastrzeŻona, sylwia1985, sylwucha89, toska_88, Espera, Maniuś, Karotka, Demsik, Mabelle, Millciaa lubią tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
gonia13 wrote:hej, u mnie tez dzis serduszko bylo widoczne a moje szczescie ma 12 mm
gratuluje serduszek
O, to identycznie jak u mnie w 7t2d było
Cieszę się strasznie z wszystkich nowych serduszek, pozytywnych bet i pęcherzykówsylwia1985, Espera lubią tę wiadomość
-
Pierd******y NFZ... całe życie lecze się na padaczke a lekarka o ile można ją tak nazwać po 3min rozmowy bez wglądu do badań stwierdziła że NIGDY NIE BYŁAM CHORA NA PADACZKE! Trzymajcie mnie bo zabije a zaraz po tym z nerwów padne trupem
toska_88 lubi tę wiadomość
-
julita wrote:niech mi ktoś pożyczy cukierka imbirowego w tej chwili plissss!
zanik dotrę do sklepu to chyba się pochlastam od tych mdlosci
mam świeży imbir w lodówce, co mogę z nim zrobić na mdłości? Ratunku!!julita lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami