MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Uszczesliwiona wrote:Pierd******y NFZ... całe życie lecze się na padaczke a lekarka o ile można ją tak nazwać po 3min rozmowy bez wglądu do badań stwierdziła że NIGDY NIE BYŁAM CHORA NA PADACZKE! Trzymajcie mnie bo zabije a zaraz po tym z nerwów padne trupemCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Uszczesliwiona wrote:Pierd******y NFZ... całe życie lecze się na padaczke a lekarka o ile można ją tak nazwać po 3min rozmowy bez wglądu do badań stwierdziła że NIGDY NIE BYŁAM CHORA NA PADACZKE! Trzymajcie mnie bo zabije a zaraz po tym z nerwów padne trupem
ja w NFZ dawno przestałam wierzyć ale najgorsze że prywatni lekarze też czasem są o kant tyłka rozbic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 16:25
2017 #1
2019 #2
-
mon!ta^ wrote:Zalać ciepła woda i zostawić na trochę potem wypić
cała mikstura
julita lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny
-
nieśmiała w I trym wystarczy kwas foliowy. Ja akurat biorę doppel herz mama z kwasem dha bo brałam przy KP żeby uzupełniać witaminy a że tam jest kwas foliowy to już zostawiłam i dalej biorę. Plus suplementacja jodidem, nie wiem po co ale tak zaleca mój gin
Qasha ja piszę w notatniku i przeklejam żeby uniknać takich psikusów
bbee lubię zaa torbiel sie wchlonie
bliźniaki? wow! kiedy będzie cos wiadomo?
Bella przykro mi, ale to już pewne? może warto podejśc na usg albo zrobić betę?
Majcia ja bym bez konsultacji z lekarzem nie brała nic na własną rękę
julita ja na mdłości odkrawam plasterek i ssam a potem żuję jak gumę żeby puścił sok, ewentalnie wkrawam w małych kawałeczkach do herbaty
kleopatra kciuki!
co do usg to mąż był na pierwszym badaniu (miałam normalnie przez brzuch) bo byłam starszne zestresowana po poronieniu i na prenatalnych, jakoś ani ja ani on nie czuliśmy potrzeby żeby chodził na każdą wizytę
ja dzis mam przypływ energii. Zrobiłam gołąbki, 7 słoików ogórków i zrobiłam męzowi inspekcję na budowie. Jeszcze kosz z praniem na mnie patrzy więc może poprasuję
Kleopatra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynieświadoma wrote:Dziewczyny która z Was wierzy w chiński kalendarz płci ? Sprawdzałam i wychodzi mi syn
Ja od początku nastawiam się na syna , jakoś tak czuje że będzie chłopak a ten cały kalendarz potwierdza synachociaż traktuje to z przymróżeniem oka
-
Hope_ wrote:Dziewczyny Wy też jesteście takie "wrażliwe" ? czytam Was i sie wzruszam, oglądam reklamę i się wzruszam, w pracy pomyślę o czymś co nawet nie jest wzruszające i też się wzruszam...
Ja tez ciagle sie wzruszam, ale nie przez ciążę, ja zawsze taka byłam.. -
nieświadoma wrote:Dziewczyny która z Was wierzy w chiński kalendarz płci ? Sprawdzałam i wychodzi mi syn
toska_88 lubi tę wiadomość
-
Jest serduszko. 7 t 1 d. Potem napiszę
promyczek 39, Nieśmiała, monika_89, julita, milola86, sylwia1985, sylwucha89, toska_88, grzeszna24, Espera, Hope_, Maniuś, Demsik, MarliOne, Mabelle, Millciaa lubią tę wiadomość
-
grzeszna24 wrote:Kochane ale jestem szczęśliwa!
Udało mi się przepisać do ginekolog na dzisiaj na 18:40, bo zwolniło się miejsce!
Dziewczyny, bylam w pracy i teraz nie nadazam z czytaniem Was, do maja bedzie milion strongrzeszna24 lubi tę wiadomość
-
Misia 69 wrote:Espera wiem coś o tym . oka córka ma 10 lat i też marzy o rodzenstwie. Ale dowiedziała się przez przypadek. Podslichala jak z mężem rozmawiałam. W czerwcu poronilam w 6 tyg. Więc noje się żeby teraz się nic złego przydarzyło. Bo córka pewnie by to złe zniosła