MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moniqaa - spełnienia marzeń!
Uska i Hope - witamy!
Promyczek - ja też po glukozie. Ale miałam tylko na czczo i po obciążeniu po 1h glukoza i insulinę... Cały dzień zemdlona. Mam już wyniki glukoza ok, insulina po 1h podwyższona, morfologia ok. Tsh poniżej 1 czyli się uspokoiło i ft4 skoczyło do 14. D-dimery w normiepromyczek 39, Mabelle lubią tę wiadomość
-
dziewczyny jestem po wizcie u lekarza!!jest pecherzyk ciazowy z cialkiem zoltym .To moj 5 tydz 2 dzien z miesiaczki a 5tydzien i 4 dzien z usg.Nastepna wizyta w poniedialek zeby zoabczyc zarodek.a jak to jest u was kiedy zobaczylysce zarodek z serduszkiem???
julita, monika_89, sylwucha89, Demsik, Uszczesliwiona, Mabelle lubią tę wiadomość
-
grzeszna24 wrote:Dziewczyny chyba się nie doczekam jutrzejszej wizyty. Umrę z ciekawości, czy wszystko jest w porządku z maleństwem.
Powiedzcie mi, czy któraś z Was ma wykupiony pakiet w LuxMedzie? Wczoraj endo mi poleciła.
Była w ogóle zaskoczona, że jestem w ciąży, ale była też szczęśliwa. Kazała mi za tydzień zrobić badanie tsh i ft4 i zadzwonić do niej jakie są wyniki i wtedy powie mi, czy zwiększyć dawkę euthyroxu czy zostawić taką samą.
Oprócz tego mam co 3 tygodnie robić tsh i jeździć do niej na wizytę, dlatego poleciła LuxMed, bo podobno ma wyjść taniej.
Co sądzicie? -
Kofeina wrote:Mi ten cały kalendarzyk ani razu nie pokazał. Prawdy. Wszystko na odwrót a to moja 3 ciąża. Jedynie co mi się sprawdza do tej pory to ta wrozba z obrączki. No.coz zobaczymy czy tym razem też się sprawdzi . Ha ha
-
Bella86 wrote:No więc... Na usg już nic nie było, poronienie dokonane. Ale endometrium 16 mm więc zostaje na lyzeczkowanie...
Bella, strasznie mi przykroA tak wierzyłam, że będzie okej... Trzymaj się kochana, następnym razem na pewno się uda! Ściskam mocno.
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi. Te dzienne karmienia dość łatwo odstawiłam ale najbardziej boję się nocnych. I powiedzcie mi proszę jak odstawialyscie dziecko po roczku to dawalyscie mu mm czy przeszlyscie na mleko krowie?
U mnie mdłości nadal miałam zachciankę na słodkie więc zrobiłam sobie ryż z jabłkami i cynamonem ze śmietanką zjadłam w sekundę ale teraz modlę się tylko aby zaraz tego nie zwrócić...
Gratuluję udanych wizyt!!! Ja nie mogę się już doczekać jutra
Bella bardzo mi przykro. Trzymaj się dzielnie!