MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moniqaa - spełnienia marzeń!
Uska i Hope - witamy!
Promyczek - ja też po glukozie. Ale miałam tylko na czczo i po obciążeniu po 1h glukoza i insulinę... Cały dzień zemdlona. Mam już wyniki glukoza ok, insulina po 1h podwyższona, morfologia ok. Tsh poniżej 1 czyli się uspokoiło i ft4 skoczyło do 14. D-dimery w normiepromyczek 39, Mabelle lubią tę wiadomość
-
dziewczyny jestem po wizcie u lekarza!!jest pecherzyk ciazowy z cialkiem zoltym .To moj 5 tydz 2 dzien z miesiaczki a 5tydzien i 4 dzien z usg.Nastepna wizyta w poniedialek zeby zoabczyc zarodek.a jak to jest u was kiedy zobaczylysce zarodek z serduszkiem???
julita, monika_89, sylwucha89, Demsik, Uszczesliwiona, Mabelle lubią tę wiadomość
-
grzeszna24 wrote:Dziewczyny chyba się nie doczekam jutrzejszej wizyty. Umrę z ciekawości, czy wszystko jest w porządku z maleństwem.
Powiedzcie mi, czy któraś z Was ma wykupiony pakiet w LuxMedzie? Wczoraj endo mi poleciła.
Była w ogóle zaskoczona, że jestem w ciąży, ale była też szczęśliwa. Kazała mi za tydzień zrobić badanie tsh i ft4 i zadzwonić do niej jakie są wyniki i wtedy powie mi, czy zwiększyć dawkę euthyroxu czy zostawić taką samą.
Oprócz tego mam co 3 tygodnie robić tsh i jeździć do niej na wizytę, dlatego poleciła LuxMed, bo podobno ma wyjść taniej.
Co sądzicie? -
Kofeina wrote:Mi ten cały kalendarzyk ani razu nie pokazał. Prawdy. Wszystko na odwrót a to moja 3 ciąża. Jedynie co mi się sprawdza do tej pory to ta wrozba z obrączki. No.coz zobaczymy czy tym razem też się sprawdzi . Ha ha
-
Bella86 wrote:No więc... Na usg już nic nie było, poronienie dokonane. Ale endometrium 16 mm więc zostaje na lyzeczkowanie...
Bella, strasznie mi przykro A tak wierzyłam, że będzie okej... Trzymaj się kochana, następnym razem na pewno się uda! Ściskam mocno. -
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi. Te dzienne karmienia dość łatwo odstawiłam ale najbardziej boję się nocnych. I powiedzcie mi proszę jak odstawialyscie dziecko po roczku to dawalyscie mu mm czy przeszlyscie na mleko krowie?
U mnie mdłości nadal miałam zachciankę na słodkie więc zrobiłam sobie ryż z jabłkami i cynamonem ze śmietanką zjadłam w sekundę ale teraz modlę się tylko aby zaraz tego nie zwrócić...
Gratuluję udanych wizyt!!! Ja nie mogę się już doczekać jutra
Bella bardzo mi przykro. Trzymaj się dzielnie!