MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Millciaa wrote:Dzisiaj dzien wizyt. Trzymam kochane kciuki
A mnie dzisiaj boli dziewnie brzuch. Takie kucie raz na jakis czas.Powiedzcie mi czy mam sie tym martwic czy to jest normalne. Nie wiem co myslec. wizyta mam za tydzien i 2 dni. Poradzcie cos.
kochana mnie tez boli czasami tak mocno brzuch i martwie sie alle jeśli ból bedzie sie powtarzał częściej niz raz na dobe to pojdę do lekarza wczesniej by sprawdził czy wszystko ok.. Widzę ze nasze ciąże w podobnym wieku sąMillciaa lubi tę wiadomość
-
GoNia tak właśnie patrze po suwaczkach że wiek podobny. Gratuluję i witamy wśród majówek
To nie jest ból to jest raczej takie kucie raz na jakiś czas.
A na kiedy masz wizytę ? Bo ja 7.10 mam nadzieję że do wytrzymam do tego czasu i wizyty nie będę przekładać.
-
Millciaa wrote:GoNia tak właśnie patrze po suwaczkach że wiek podobny. Gratuluję i witamy wśród majówek
To nie jest ból to jest raczej takie kucie raz na jakiś czas.
A na kiedy masz wizytę ? Bo ja 7.10 mam nadzieję że do wytrzymam do tego czasu i wizyty nie będę przekładać.
Tobie i wszystkim majówkom tez gratuluje.. ja umówiona nie jestem praktycznie z dnia na dzień moge sie umówić ale pojdę 10 lub 7 października napewno dam znać..
u mnie też kłucie bardziej czasami przychodzi taki moment ze wytrzymac nie idzie ale taki ból nie codziennie mam więc to mnie uspokaja.. -
nick nieaktualnyMisia 69 wrote:Widzę że nie tylko ja mam problem ze snem. Ale i 21 już śpię a potem zdziwiona ze się budzę w nocy i przed 5 już oczy szeroko otwarte. A mi jest właśnie strasznie gorąco.
Dziewczyny życzę wam miłego dnia a tym co mają dziś wizyty wspaniałych wieści.
A tak na marginesie polecam ( ja mam w tel) aplikacje HiMommy! Jest po polsku. Fajna aplikacja codziennie dostajesz jakby wiadomości od dzidziusia
Ja tak mam od początku 7 tygodnia , budze się 3 razy w nocy na siku poźniej ciężko zasnąć albo nie śpie wcale jak nie otworze okna bo mi duszno i się poce. Dzisiaj nie spałam przez mdłości do tej pory mnie męczą koszmar też mam tą aplikacje świetna jest , wywołuje mega uśmiech -
nick nieaktualny
-
Lwica wrote:Serio??? Nie wiem po co piszesz o takich rzekasz gdzie sa kobiety ciezarne , w wiekszosci panikujace o zdrowie maluszka I jeszcze stresowac jakimis zabobonami!
Zachowaj dla siebie sennik prababci jak masz ochote sobie czytac I sie stresowac ale nie pisz takich bzdur na forum!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 10:07
-
Ej dziewczyny. Przecież to forum i każdy tu wyraża swoją oponie i odczucia. Każdy komentuje jak chce i co chce. Nie warto się stresować i kłócić. Kofeina odpowiedziała tylko na komentarz innego forumowiczki więc nie widzę nic w tym złego. A opisy snów trzeba brać z przymrużeniem oka tak samo jak i wróżby czy wiele innych rzeczy. Nie zrobiła przecież tego celowo.
GoNia1979, Arwi, blubka, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Ja mialam kiedys sennik.i sprawdzalam sny.po pewnym czasie go wyrzucilam bo ryl mi beret.stresowalam sie jak cos wychodzilo nie tak.
Dziewczynkizycze wam udaych wizyt u gina i wspanialych serduszek;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Dzień dobry
Julita i Monika dziękuję za odpowiedzi!
Dewa chyba zaczynasz ciąg dzisiejszych wizyt więc mocno trzymam kciuki za Ciebie i inne wizytujące dzisiaj
Ja dzisiaj będę cały dzień w biegu zakupy już zrobiłam, młody śpi a ja lecę szykować torbę bo o 12 mam szczepienie młodego a pewnie ok 16 będę jechała na wizytę .już nie mogę się doczekać!!
Życzę Wam pięknego dnia bez mdłości i wymiotów odezwę się wieczorem!Maniuś lubi tę wiadomość
-
Millciaa wrote:Ej dziewczyny. Przecież to forum i każdy tu wyraża swoją oponie i odczucia. Każdy komentuje jak chce i co chce. Nie warto się stresować i kłócić. Kofeina odpowiedziała tylko na komentarz innego forumowiczki więc nie widzę nic w tym złego. A opisy snów trzeba brać z przymrużeniem oka tak samo jak i wróżby czy wiele innych rzeczy. Nie zrobiła przecież tego celowo.
blubka lubi tę wiadomość
-
uhuhu atmosfera zgestniala ze mozna nozem kroic, kofeinka nie obrazaj sie wg mnie nie zrobilas nic zlego, tak jak mowilas, qasha (?) sama przeczytala wczesniej wiec to nie Ty ja zeschizowalas.
-
Klaudia N. wrote:uhuhu atmosfera zgestniala ze mozna nozem kroic, kofeinka nie obrazaj sie wg mnie nie zrobilas nic zlego, tak jak mowilas, qasha (?) sama przeczytala wczesniej wiec to nie Ty ja zeschizowalas.
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Kurcze napisalam opowiadanie i zamiast wyslij wcisnelam anuluj. Juz mi sie nie chce pisac jeszcze raz. Powiem tylko ze komus hormony buzuja tutaj a tyle kobiet w ciazy to nie moze byc nudno. Dla mnie forum jest po to by gadac o wszystkim a nie tylko o samych wspanialych rzeczach.
Dzisiaj mam wizyte ale bez usg usg w poniedzialek. Licze wtedy juz na serduchoKofeina, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
Kofeina zignoruj ten durny post od naszej przewrazliwionej koleżanki, masz prawo do wypowiedzi a jak się komuś nie podoba to nie musi czytać a co dopiero komentować. Ja też Cię podziwiam, te Twoja siłę i odwagę. Sądzę, ze niewiele kobiet by sobie z tym poradzilo ...
Wariatka ja widziałam serduszko w 6t3d także powodzenia!Kofeina, Arwi, blubka, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Heh kochane... Witaminy się w 10 tygodniu
Za wszystkie wizyty trzymam kciuki
Ja muszę czekać do 13.10...
Dziewczyny to jest forum... I nie możemy zrobić z niego kółka wzajemnej adoracji... Życie pisze różne scenariusze... Nie zawsze kolorowe... Musimy wierzyć że wszystko będzie dobrze, ale należy liczyć się z tym że smutne wiadomosci też mogą się zdarzyć...
Życzę wszystkim miłego dnia i czekam na informacje z wizyt!!!toska_88, Kofeina, mon!ta^, promyczek 39, sylwucha89, Arwi, blubka, monika_89, Mabelle lubią tę wiadomość