MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja dziś bez snów, cudnie mi się spało. Ale oczywiście o 7 pobudka na Euthyrox
Mi jest wiecznie duszno, a jednocześnie zimno.
No i po Euthyroxie zaczęły się mdłości, extra!
Kurde od 2 dni czuję jak coś mi spływa po gardle, masakra Nie jestem przeziębiona ani nic, tylko to ohydztwo płynie mi po gardle :< -
O, jak myłam zęby to przypomniał mi się jednak sen! Śniło mi się, że ruszała mi się dolna dwójka i że okazało się, że to mleczak (?) Bolało mnie i próbowałam go zatrzymać, żeby nie wypadł, a na zdjęciu rtg wyszło, że stały ząb tam nie rośnie
Idę zaraz wygooglać, co taki sen mógł znaczyć -
nick nieaktualnyByłam w trakcie pisania żebyś nie sprawdzała bo zęby nic dobrego nie wróżą a nie potrzebnie będziesz się martwić ale mi skasowalo post o musiałam od nowa i oczywiście zdazylas już dr Google odwiedzić. To tylko sny. Mi się śniło ostatnio ze brat mojego męża chciał zabić mi syna zrzucił ma niego konary drzewa z dachu i strzelał do mojego męża. Przezywalam to jak cholera ale to ta nasza wrażliwość i opiekunczosc się objawia.
Te
Z mam kluski w gardle że nieraz problem przełknąć sline bo gardło zalepioneArwi lubi tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Byłam w trakcie pisania żebyś nie sprawdzała bo zęby nic dobrego nie wróżą a nie potrzebnie będziesz się martwić ale mi skasowalo post o musiałam od nowa i oczywiście zdazylas już dr Google odwiedzić. To tylko sny. Mi się śniło ostatnio ze brat mojego męża chciał zabić mi syna zrzucił ma niego konary drzewa z dachu i strzelał do mojego męża. Przezywalam to jak cholera ale to ta nasza wrażliwość i opiekunczosc się objawia.
Te
Z mam kluski w gardle że nieraz problem przełknąć sline bo gardło zalepione
Ale z drugiej strony czekają mnie "straty" finansowe Trzeba będzie kupić wózek itp. a to wszystko nie będzie tanieMabelle, toska_88, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Hej
Moja córka urządza sobie w nocy wędrówki do naszego łóżka. We trójkę niewygodnie wiec poszłam spać do salonu z myślą, że się porządnie wyspie. Niestety co chwile się budziłam, nie mogłam się wygodnie ułożyć.
Ja czekam do 17:40. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze.
Bella współczuję.
Gratuluję bijacych serduszek.toska_88 lubi tę wiadomość
-
Qasha oj tanie to to na pewno nie będzie Też już zaczynam powoli odkładać
Mi się same koszmary dzisiaj śniły. Pierwszy to, że poroniłam, nie będę się rozpisywać. Potem mi się śniło, że jakaś dziewczyna nasłała na mnie faceta, który rzucał we mnie nożami nawet dostałam 2 razy w nogę i bolało. Ostatni sen był o tym, że miałam przejść jakieś badanie odbytnicze i tak bałam, że lekarz mnie na siłę z kibelka wyciągał.
Ah te hormony....
A, żeby trochę rozweselić sytuację, pokażę wam co w końcu wczoraj zjadłam. Czekałam na to wieki
[/URL
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 08:24
Kofeina, Mabelle, sylwucha89, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Qasha podoba mi sie Twój tok myślenia z wozkiem hehe mi sie bardzo często sni cos z zębami a nic się nie dzieje
Muszę dzisiaj trochę ogarnąć dom a nie chce mi się okrutnie a po 13 do pracy
Toska może jednak pozwól mezowi iść z Tobą skoro mu tak zalezy:-) moze poczekać za drzwiami chociaz ale będzie się czul lepiej wtedy? -
a jeszcze co do snów, snilo mi sie kiedys ze sie dusze, obudzilam sie i okazalo sie ze nasz pies tak nieudolnie gramolił sie na lozko ze stanał mi na gardle xD
Rudzik lubi tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:i mam pytanie techniczne ,czemu suwaczek mi nie chodzi tzn nie przesuwa sie ,ja mam dzisiaj 7 i 2
czasami suwaczki szwankuje
a tak w sumie szybko idziesz na kolejna wizyte, czemu tak? -
Hej dziewczyny:-) mi tez glupoty sie snily... Spie dobrze ale jakies 10 min po zasnieciu budze sie z takim dziwnym strachem a potem znow zasypiam. Dziwnie jakos. Troche mi dzis dokuczaja mdlosci ale najgorzej jest wieczorem. Wczoraj z mezem kupilismy kubelek w kfc az mi slinka ciekla, dojechalismy do domu to nawet nie ugryzlam tak mnie mdlilo... Oby tylko sie obylo bez wymiotow...
-
Millciaa wrote:Dzisiaj dzien wizyt. Trzymam kochane kciuki
A mnie dzisiaj boli dziewnie brzuch. Takie kucie raz na jakis czas.Powiedzcie mi czy mam sie tym martwic czy to jest normalne. Nie wiem co myslec. wizyta mam za tydzien i 2 dni. Poradzcie cos.
Milcia nie boj sie, ja tez mam czasami takie bole i zaraz przechodzi. Macica sie powieksza i z tad te klocia. Jesli nie sa silne to nie ma powodu do obaw:-)Millciaa lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny !
MAM 37 lat i po 3 latach starań 14 lat od ostatniej ciązy spodziewamy sie dziecka.. termin wyliczałam na koniec maja..
Pierwszy test (tak dla jaj) zrobiłam dzień po spodziewanej i wyszedł ku mojemu i meża zdziwieniu pozytywnie, to była radośc a jednocześnie szok bardzo duży tym bardziej że wybierałam sie do lekarza by pomógł nam w diagnozie dlaczego nam sie nie udaje..poszłam na drugi dzień do gina ale nic niestety nie widział zalecił brać kwas foliowy i zrobić bete wyszła w czwartek 837,4 a pn powtórzyłam i wynik 3898..czuję sie kiepsko dopadło mnie przeziebienie zakupiłam sobie syrop Prenalen na wizytę idę ok 10.10 chyba że wcześniej będzie taka potrzeba... juz nie mogę sie doczekać gdy zobaczę naszego upragnionego Groszka.. bardzo chcielibyśmy córeczkę.. ale najważniejsze by dzidzia była zdrowa..Karotka, promyczek 39, Mabelle, sylwucha89, Demsik, Maniuś, monika_89, zastrzeŻona lubią tę wiadomość