MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bela bardzo mi przykro
Blubka u mnie jest delikatne brazowe, wina krwiaka.ale quasha tez ma krwiaka i miala zywa krew.kazdy objaw niepokojacy lepiej skonsultowac z ginem bo nigdy nie wiadomoDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Cześć dziewczyny. Ja też dzisiaj po pierwszym USG. I tak jak czytam różne posty to mój gin chyba najbardziej do tego na luzie podchodzi. Stwierdził: jest ciąża, ok 5 tydzień ( jestem dokładnie 5 tydzień i 3 dzień) przyjść za dwa tygodnie. I koniec. Nic o ciałkach żółtych, wymiarach pęcherzyka itd. Może lepiej mniej się będę stresować to chyba jego metoda na mnie bo jestem panikara ;p
A tak abstrahując, bo każda z nas się boi najgorszego...że tutaj jest trochę jak na studiach sporo osób zaczyna, ale nie każdemu się udaje dotrwać do końca. Obyśmy były rokiem "prymusów" i wszystkie szczęśliwe ukończyły ten okres. Tego Wam i sobie życzę! Dobrej nocyaneczka1983, Kofeina, Kleopatra, mon!ta^, dewa, Mabelle, Uszczesliwiona, zastrzeŻona, sylwucha89, Misia 69, Demsik, toska_88, Maniuś, fryzjereczka lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
sylwucha jak Paula skończy rok mam zamiar przejśc na krowie
Kofeina ogromnie smute to co piszesz, mega silna babka z Ciebie, nie wiem czy znalazłabym w sobie tyle sił
Demsik odpoczywaj
bulbka ja w poprzedniej ciązy miałam toffi/kawę z mlekiem
zieziulka ja sama podpytywałam lekarza o szczegóły a do tego ile nas zaczyna... już sporo mam straciło ciąże i mam nadzieję, że na tym zakończymysylwucha89, Demsik, blubka lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Bella, tak mi przykro...
Kofeina, podziwiam Cię za Twoją siłę i życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze.Zasługujesz na to
Blubka ja miałam takie różowo-brązowe.Przewaga takiego brazowego brudzenia.
Kochane gratuluję Wam serduszek
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.
Kolorowych snówArwi lubi tę wiadomość
-
Ale mnie wydelo no masakra. 4 miesiac normalnie heh
Mnie strasznie ciekawi ile teraz ma moja kruszyna. Szkoda ze nie ms takiego urządzenia zeby szlo codziennie sprawdzać jak sie ma dziecko nie szkodzac mu:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 22:46
-
mnie wydeło i w dodatku cały czas jestem głodna na dodatek tak mi jest zimno ze siedze w dwoch bluzach okna pozamykane, pije goraca herbate a mnie telepie masakra
5w i 6 dni. myslicie ze jest juz szansa na serduszko? w poprzedniej ciazy czekalam do konca pierwszego trymestru zeby powiedziec o ciazy ale teraz chyba powiem jesli zobacze serduszko Podobno pozniej juz jest mniejsze prawdopodobienstwo ze cos sie stanieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 09:49
-
Hejo
Dzisiejsza noc, to masakra jakas.Budziłam się co chwilę , zimno mi było jak cholera.Dobrze że moja psinka Yoreczka takia cieplutka i mnie ogrzala, bo bym zamarzła.
Oczywiście bezsenność od 5.20.Normalnie szlag trafia
DobregoNieśmiała lubi tę wiadomość
-
Moje sny są takie pokręcone, że szok.Dzisiaj mi się śniło całe to forum. Ze siedzialysmy prawie wszystkie w jakiejś poczekalni na Usg, że za chwilę znów powtarzalysmy.W ogóle, sensu to nie miało ;/ Oprócz tego, jakies inne pierdoły, które mi już ulecialy z głowy.Szok ;/
-
U mnie było tyle akcji, ze polowy nie pamiętam.. jacyś znajomi, praca, rodzina, ktoś mnie śledził a ja uciekalam w tunele czasoprzestrzeni, potem wszędzie widziałam tylko paski od spodni i wiele innych snow mi się wplotło jeszxze..
Skoro tak to wygląda na początku, to co nam będzie się śniło za 5-6 miesięcyMabelle lubi tę wiadomość
-
Widzę że nie tylko ja mam problem ze snem. Ale i 21 już śpię a potem zdziwiona ze się budzę w nocy i przed 5 już oczy szeroko otwarte. A mi jest właśnie strasznie gorąco.
Dziewczyny życzę wam miłego dnia a tym co mają dziś wizyty wspaniałych wieści.
A tak na marginesie polecam ( ja mam w tel) aplikacje HiMommy! Jest po polsku. Fajna aplikacja codziennie dostajesz jakby wiadomości od dzidziusiaArwi, Mabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczęta
Kofeina i gonia to co przeszlyscie jest straszne a to jak dzielnie to znioslyscie godne podziwu. Ja jestem niby twarda ale śmierć dziecka byłaby ponad moje siły!!
Blubka co to się t dzieje u ciebie -weź nie strasz nas.
Dziewczyny pop wczorajszych wizytach gratuluję bijacych serduszek
ZastrzeŻona dziękuję za kod :-*
Mój mąż mnie wczoraj zaskoczył... niby tak nie przeżywa tej ciaxy a wczoraj zapytał czy może iść ze mną do lekarza- tak miło mi się zrobiło ale powiedziałam że pójdzie jak będzie usg przez brzuch.
Już nie mogę się doczekać do tej 17:30:-)Mabelle, sylwucha89, blubka lubią tę wiadomość