MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjulita wrote:no właśnie w sobote ginekolog pytał mnie czy mam plamienia czy coś mi dolega, oczywiście nie mam ale powiedział, że w razie czego to trzeba się zgłosić i potwierdzić, ze to nic groźnego.
Julita u mnie było podobnie - mnie zapytała jak sie czuje. Powiedziałam jej o moim pobolewaniu w podbrzuszu, raz kłucie, raz ciągnięcie, a raz jak na miesiączke, powiedziała mi ze to normalne, jeszcze do tego torbiel mi sie zrobila na jajniku o tak moze byc. Stwierdzila ze jak bol sie nasili lub pojawia sie skurcze brzucha to jazda do niej. No i że gdyby było plamienie to mam nie zwlekać tylko od razu do niej przyjść. -
nick nieaktualnyKleopatra wrote:Poszlabym Ale mój na urlopie nie wiem co robić. W szpitalu mnie przyjmą? To takie jasno brązowe i tylko trochę Ale moja 3 ciąża a nigdy tak nie miałam
Wczoraj Ag194 byla w szpitalu i sprawdzili co i jak z maluchem, serduszko bilo i wygladalo ze wszystko ok. Mysle ze warto spróbować. Zaciskam kciuki. Musi byc dobrze. -
nick nieaktualny
-
dewa wrote:Nie sposob Was nadrobic, szczegolnie jak pol dnia w pracy. Przegladalam tylko ostatnie strony i wpadlo mi w oko kilka wpisow o tym, ze libido skacze, sny erotyczne jak ta lala, a seksu nie, bo...bo co? Czy ktoras ma zagrozona ciaze i lekarz zabronil? Czy same nie chcecie?
Ja nie mogę się seksić,bo miałam plamienia
Nie rozpaczam , bo moje libido sięgnęło dna -
promyczek 39 wrote:ZAstrzezona a ile czekałas na poronienie?
Kleopatra moze własnie idz do szpitala sprawdzic:*
Promyczku od momentu kiedy się dowiedziałam, że serduszko nie bije do momentu kiedy zaczęło się poronienie minęło 5 dni. Lekarz na wizycie też mi powiedział, że może się okazać, że będę czekała nawet 2 tyg.a może się okazać, że może być to lada moment więc nie da się przewidzieć. Powiedział mi też, że ciąża miała ponad 6tyg.więc będzie na pewno to intensywniejsze niż np.przy biochemicznej i żebym na to się nastawiła.
Aniołek * 16.02.2016 -
Kleopatra wrote:Poszlabym Ale mój na urlopie nie wiem co robić. W szpitalu mnie przyjmą? To takie jasno brązowe i tylko trochę Ale moja 3 ciąża a nigdy tak nie miałam
Ja bym to poszla skontrolować , też miałam jasno brazowe na początku ,a potem zrobiły się ciemniejsze takie brudne.Dupka mam brac do 13-14 tygodnia.
Lepiej dmuchać na zimne!!! -
Promyczku bardzo mi przykro Popłakałam się. Nie wiem jak się czujesz ale widzę,że dzielnie to znosisz. Wierzę,że szybko znowu się uda. Trzymam za Ciebie kciuki.
-
kochane dołaczam do Was, jestem w 6 tyg ciąży byłam dzisiaj na usg widziałam już serduszko planowaną date porodu mam na 29.05.2017
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 16:58
strawberry juice, Hope_, Nieśmiała, Demsik, Mabelle, lilou, julita, mon!ta^, sylwucha89, Majcia, monika_89, Maniuś, kamyla112, Madu1611, Agus26m, Uszczesliwiona, Karotka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Na początek najważniejsze: Promyczku, kochana, baaaardzo Ci współczuję :*
Co do snów erotycznych to i ja dziś taki zaliczyłam, tylko jak się obudziłam to już D. byl w pracy i nie mogłam rozładować ovhoty... no cóż... biedny on gdy wróci z pracy
Witam nowe mamy spoooro nas jest:-)
Ja dzis miałam isc na badania, ale o dziwo tak mi się dobrze spało pierwsxy raz od dluzszego czasu, że nie poszłam ..
Także jutro z samego rana lecę robić badania ( hbs, glukoza, hcv), a w środę wizyta u ginekologa.
Ciejawa jestem czy da mi w końcu skierowanie na toksoplazmoze, bo jak ostatnio go pytałam, to stwierdził, że to nie jest takie niezbędne denerwuje mnie to. Na szczęście 25.10 mam wizytę u innego lekarza, jesli okaże się lepszy, to idę do niego prowadzić ciążę. Ten do ktorego chodze teraz nie ma zadnego sprzętu w gabinecie... no i wiedza też nie ta co trzeba... takze szukam innego.
-
Kleopatra wrote:Poszlabym Ale mój na urlopie nie wiem co robić. W szpitalu mnie przyjmą? To takie jasno brązowe i tylko trochę Ale moja 3 ciąża a nigdy tak nie miałam
Trzymam kciuki za wszystkie oczekujące maleństwaDemsik lubi tę wiadomość
-
Ja w pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawów, teraz wiecej.a dzis sama spanikowalam ze piersi mam mniej pulchne niz byly..nasze male paranoje
Nieśmiała, Arwi lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyNieśmiała wrote:Tak Was czytam że macie mdłości, wymioty, zgagę, wzdęcia i inne i zaczynam się coraz bardziej martwić. U mnie juz 9 tydzień i wciąż nic wiem, że jazda kobieta inaczej przechodzi ciążę, ale juz powoli chyba wpadam w paranoje jakąś...
Znam osobiście dwie dziewczyny, które nie miały żadnych objawów przez całą ciążę poza powiększeniem piersi i brzucha - i mają zdrowe urwisy Zamiast się martwić chyba powinnaś się cieszyć. Chociaż rozumiem, bo jak nic mi przez kilka godzin nie dolega to sie stresuje -
A powiem wam kochane ze moj po livacjach chyba przemyslal sprawe bo dzis pojechal na zakupy odebral syna z przedszkola, poscieral kurze i poyl podlogi i napalil w piecu.zbuczalam go porzadnie wiec chyba wszedl na wlasciwe tory;)
Nieśmiała, strawberry juice, mon!ta^, Mabelle, sylwucha89, Maniuś lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
W tej ciazy tez miewam mdlosci ale chyba nie az tak mocne jak ty.od zapachow niektorych produktow mnie odrzuca ale nie jest zle- mozna wytrzymac.Demsik
hormony ok