MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
strawberry juice wrote:Qasha ktory ty rocznik jestes? Przybijam piatke - ja też żadnego ślubu w ciąży nie biore. Za to pierścionek przyjme z przyjemnoscia jesli z takowym wyskoczy
'92 rocznik a ty?strawberry juice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja wczoraj i przedwczoraj czułam się świetnie , zero mdłości.Wrąbałam wczoraj kaczkę na obiad.Objadlam się na maxa.
A dziś, szkoda gadać muli mnie od rana.
Ale już pizza zamówiona, czuje że jak ją pochłonę to mi się poprawiHope_, Demsik, blubka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHope_ wrote:Ale dziewczyny Wy młodziutkie laski
julita jak ja Cię rozumiem... Ja też umieram najchętniej to bym się położyła i dogorywała w samotności, do tego ta zdechła pogoda... Ale mój urwis ma inne plany i nie daje mi usiąść na 5 minut, jakiś przypływ żywotności ma
Za to już jakiś czas odpieluchowujemy go i jak miał 3 tygodnie beż żadnej wpadki, biegał na placu zabaw i przybiegał na siusiu, tak teraz od 3 tygodni jak byliśmy na urlopie mega się zapomina z wołaniem i mokre majty mu niestraszne... jak ma pieluchę (na spanie) to zawze woła, i w nocy woła jak mu się zachce, a jak chodzi w majtach to jakby mu kto buzię na klucz zamknął, nie zawsze ale często -
nick nieaktualny
-
Promyczku bardzo mi przykro:(
Ja dzisiaj byłam u ginekologa na NFZ i powiem wam, że nie mam wcale takiego złego wrażenia. Zbadał mnie, zrobił usg chociaż na zdjęciu prawie nic nie widać (słabe usg ma) nie pokazał mi nic, powiedział, że ciąża rozwija się prawidłowo dzidziuś urósł ma 2 cm, więc jak na połowę 8 tygodnia w porządku.
Zapytał też jak się czuje, powiedziałam mu wszystko, gdzie pracuje, dodałam, że męczą mnie mdłości i wymioty i dostałam l4 na 2 tygodnie i za dwa tygodnie mam przyjść, dostałam też skierowanie na badania, normalnie szok.
Lekarz prywatny owszem na dobre usg, specjalista też, ale nie zapytał ani jak się czuje, a jak zapytałam o l 4 to mnie wyśmiał.
Myślicie, że jak już dał mi na dwa tygodnie to mogę liczyć na to, że będzie mi przedłużał ze względu na szkodliwe warunki pracy?Marta 267 -
Promyczku przykro mi bardzo Ale bezsensu!
Marta 267 mów, że nadal masz wymioty i źle się czujesz jak chcesz L4. Moja przyjaciółka jest teraz w 6 mc i ma L4 od pierwszych tygodni, bo jej ciągle nie dobrze nawet teraz.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
promyczku ogromnie, ogromnie mi przykro ściskam Cię z całych sił. Polemizuję z tym co pisze Espera, ja po zabiegu mogłam się starać w
cyklu, udało sie od razu. Po poronieniu samoistnym trzeba zrobić usg i sprawdzić czy oczyściłaś sie do końca, jeśli nie i tak będą musieli poprawić. Ja zabieg przeszłam dobrze, o 9 dali mi głupiego jasia, zasnęła, koło 15 już fizycznie czulam się dobrze. Przed zabiegiem jest sporo papierów min co chcesz zrobić z resztkami, jeśli decydujesz sie na pochówek i nadanie imienia w USC musisz zrobić badania genetyczne na płeć. MAcierzyńskiego nalezy się 8 tygodni i na pewno już teraz. Ja miałam zabieg w 7tc i miałam możliwość wykorzystania macierzyńskiego. ja nie chciałam, skorzystałam tylko z 2tygodniowego l4
Anya do excela wpisujemy się same, zmieniłam Ci jedynie nick an taki jak tu na forum bo ciężko się by było połapać.
gonia ale z jakim TP Cię wpisać
Kleopatra jedź na IP nie musisz się zgadzać na zostawienie na oddziale
Nieśmiała ciesz się że dobrze znosisz ciążę
Marta dużo zalezy od gina, wiadomo, że nie każdy na nfz będzie tragiczny ale szczerze to takich ze świecą szukać a l4 pewnie bezie Ci ciągnął
LISTA UAKTUALNIONANieśmiała, Demsik lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Yesssi wrote:Dewa ja byłam wg miesiączki w 6t 2d i też nie było zarodka, tylko pęcherzyk i ciałko żółte. W poniedziałek idę do lekarza to dam Ci znać czy się pojawiło maleństwo.
Dzisiaj byłam na USG i jest piękne 6 mm szczescie i bijące serduszko, a w zeszłym tyg nic nie było widać bo wg USG jestem dzisiaj w 6t3d.blubka, Arwi, Nieśmiała, Maniuś, Kleopatra, monika_89, Demsik, Mabelle, Hope_, sylwia1985, julita, mon!ta^, Madu1611, sylwucha89, Agus26m, Uszczesliwiona, Klaudia N., Camilia, Karotka lubią tę wiadomość