MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha wrote:Mi po szpitalu dali 30dni, ale moja gin powiedziała, że "ja już nie pracuję", więc nie martwię się L4. Chociaż wolałabym żeby wszystko było ok i normalnie pracować, bo u mnie połowa pensji to premia, która na L4 niestety nie przysługujeCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
ja mam ten http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angeltalk-ktg-ciaza-porod-i6261660364.html
sylwia dużo zależy od gina, ja dostałam od razu ale byłam też po poronieniu, więc to też inaczej13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyA ja Wam powiem ze jestem na L4 od 5 tyg. ze wzgledu na charakter pracy, za duze zagrozenie dla płodu, a gdybym pracowala to zarobilabym z 600zl mniej, bo w nocy nie mozna w ciazy pracowac, wiec odpadlby mi dodatek nocny. Troche to bez sensu
Wynudze sie w domu do maja, ale wole tak, niż uszkodzić moja dzidzie. Moja przelozona powiedziala ze mam sie bez zwolnienia nie pokazywac
Demsik lubi tę wiadomość
-
marie_marie22 wrote:Czy bezpieczne są takie detektory? Mi ostatnio lekarz podczas wizyty dał obejrzeć serduszko bijące ale powiedział 'nie będziemy słuchać, żeby nie zagrażac mu" - jakoś tak to ujął? Jakie mogło to być zagrożenie?13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
Qasha wrote:U mnie ciąża ciągle ma status poronienia zagrażającego, więc ban na wszelkiego rodzaju seksy :< A pytongi się śnią, oj tak! Ale o tych znach wam nie opowiadam, haha
Hej, a czemu nie opowiesz? Daj sie namowic. Ja bym chetnie poczytala )Arwi lubi tę wiadomość
-
Skoro lekarz zalecil to chyba wie co mowi.na forum dziewczyny pisaly ze braly duze dawki kwasu, ale nie wiem dlaczego.
Slodkich snow wam zycze i oczywiscie erotycznych;)a dla tych co moga stosunkowo udanej;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
blubka wrote:Czytałam kiedyś,ze można ale nie pamiętam w jakich okolicznościach
Już do czytałam, że jak mama ma padaczkę lub cukrzycę lub w rodzinie występuje wadą cewy nerwowej
Nie bylo takich przypadkow u mnie w rodzinie, bede chba brac dalej tylko jedna:-)
Ide juz spac, takze wszystkim milych snow, tych erotycznych tez:-) dobranocki:-) :-* -
Ja jak zwykle pojawiam sie dopiero poznym wieczorem. Maz jeszcze w pracy, dziecina spi a ja sumiennie nadrabiam wszystkie posty.
Promyczku, wspolczuje Ci z calego serca!
Krotko jestem na forum ale czytam Was juz od jakiegos czasu i przezywam mocno zarowno dobre wiesci jak i te tragiczne. Mam nadzieje, ze znajdziesz pocieszenie w gronie najblizszych.
Fajnie, ze wciaz przybywa nowych, szczesliwych majoweczek:)
Gratuluje udanych wizyt. Ja na swoja musze czekac az do 25 pazdziernika. Bedzie to usg w 12 tygodniu prenatalne.
Niektore z Was martwi brak objawow ciazowych a ja sie ciesze, ze mnie jednak omijaja.
Pare dni temu po raz pierwszy poczulam strach jak ja ogarne dwojke malych dzieci. Roznica wieku bedzie tylko 1 rok i 5 miesiecy. Rany, ale bedzie urwanie glowy aaaa.... Ratunku!!!!
A zakup detektora mnie jednak nie kusi. Obawiam sie wlasnie tego, ze bardziej bym panikowala majac go. Bede czekac cierpliwie z wizyty na wizyte. -
blubka wrote:Kofeina jak się czujesz?
Gratulacje tym które miały dziś wizyty
Promyczek bardzo mi przykro
A ja wczoraj miałam. Dzień chodzenia w gości. Czułam. Się super ale dziś masakra jak bym miała kaca . Mdłości brak ale serio.czulam.sie jak bym mega wczoraj popila. Mam nadzieję że jutro przejdzie i będzie już dobrze bo córka potrzebuje dużo uwagi . Dziękuję za zainteresowanie ❤blubka lubi tę wiadomość
-
Uska wrote:Nie bylo takich przypadkow u mnie w rodzinie, bede chba brac dalej tylko jedna:-)
Ide juz spac, takze wszystkim milych snow, tych erotycznych tez:-) dobranocki:-) :-*
Jak lekarz kazał brać dwie to ja bym brała dwie. Z resztą mi tak kazała gin i tak biorę. Zaszkodzić nie zaszkodzi na pewno, dziewczyny braly dawki dzienne powyżej 1000 jak miały wskazania, a jedna dawka to z reguły 400. Ja biorę jedną tabletkę Prenatalu (400) i jedną Foliku (400).
Moja koleżanka brała 4 tabletki Foliku dziennie, bo świrowała w drugą stronę, teraz ma zdrowego synka
Lekarze nie są głupi, więc trzeba ich słuchać. A jeśli są głupi to zmienić.blubka, Hope_, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Madu1611 wrote:Hej, a czemu nie opowiesz? Daj sie namowic. Ja bym chetnie poczytala )
Wolę wam oszczędzić tych opowieści Chociaż ostatnio śniło mi się, że mój Marcin posuwa Orlando Blooma, a ja patrzę i sama się... no. I we śnie mi się bardzo podobało.
Tak, tak, wiem że to dziwne, ale nie umiem wpłynąć na moje chore snyWreszcieMama, Mabelle, Moniqaaa, blubka, Demsik, Majcia, sylwucha89, Maniuś, marie_marie22, Uszczesliwiona, monika_89 lubią tę wiadomość