MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mon!ta^ wrote:Tak nie było widać owulacja 16dc ale powiedziała ze na tym sprzęcie może nie widać ale endometrium jest odpowiednie na to. I że cykle nieregularne to też wpływa na to
Dziękuję kochana za odpowiedź. Ja jutro będę 5 tydzien +1 . Idę ze względu na te leki . Ja owulacje miałam około 17-18 dnia cyklu . Testy dzień przed miesiączka mi wychodziły dość mocne przy cyklach 31 dniowych . Jestem ciekawa czy chociaż pęcherzyk będzie widać. Bo badanie napewno musi mi zrobić . Bo jeśli mimo testów ciąży by nie było to nie ma konieczności zmiany leków.mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ide 8go do gina bo chce juz zwolnienie :p mam dzialanosc i szkoda mi kasy na Zus :p a w koncu mi sie nalezy :p
No i chce zeby zbadal szyjke bo w tamtej ciazy mialam te skurcze i wlasnie miekka szyjke wiec tak dla swietego spokoju niech mnie tam wymacamon!ta^ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ag194 wrote:monika_89 to by było dziwne, bo u mnie nikt nigdy i u narzeczonego nie miał bliźniaków ale ja bym się cieszyła zawsze chciałam mieć 4 dzieci więc chociaż szybciej
A ja muszę w środę do ginekologa z powodu tego TSH, które wyszło mi w 7dpo 3,35 i ono mnie trochę martwi. A pociesz piekna beta i progesteron
Kleopatra u mnie nie wiem nawet w końcu, który to tydzień bo mimo, że OM miałam 28.07 to owulację 20.08, także chyba bardziej 5-ty:) bądź spokojna, będzie dobrze. tez mnie martwila mala beta, ale ona była robiona około 3-4 dni po zagniezdzeniu takze dala rade -
Promyczku gratuluję bety
Ja też wybieram się na wizytę 08.09 a pamiętam ze w poprzedniej ciąży w 5t4d było widać pęcherzyk zarodki i ciałko żółte a na serduszko miałam przyjść za 2 tygodnie wtedy będzie pewne i to było w 8t. (mowie o ciąży donoszonych nie tej poronionej)Aniołek (8t) marzec 2016
-
Ja jak wszystko bedzie ok mam zamiar przerwać macierzyńsmi i iść na l4, bardziej opłacalne finansowo
Owu u mnie bardzo późno, 22dc - zwykle 17 i chyba dlatego zostalam majówka. Niby chcieliśmy drugie szybko i życie nas zaskoczyło pozytywnie13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Chociaż bardzo bym chciała urodzić 13.05.Pierwszy syn urodził się 13.03, drugi 13.04 a teraz jakby się udało to by był 13.05
Camilia lubi tę wiadomość
-
witam wszystkie nowe majówki.
Jeżeli chodzi o lekarza, to ja byłam w poprzednią środę (31.08) - widziałam pęcherzyk z zarodkiem, ciałko żółte. Lekarz stwierdził, że to 5t+1d - mi z bella wychodziło 5t+2d - więc spoko
Serduszka jeszcze nie było, na wizytę następną idę 13.09 - mam nadzieję wtedy zobaczyć, będzie to około 7t+1d.
Generalnie spadł mi strasznie apetyt, praktycznie mogę nie jeść, trochę sobie wmuszam jedzenia. Martwi mnie, czy przez to nie będzie jakiś kłopotów. Od dowiedzenia się o ciąży dwa tygodnie temu, już schudłam 2-3 kg ;/ ktoś tak miał wcześniej?
Dla mnie to pierwsza ciąża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 08:19
Kofeina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBezimienna ja mam to samo. Nie mam zadnycj objawow w dodatku zero apetytu. W ogole nie chce mi sie jesc ale wmuszam chociaz troche. W poprzedniej ciazy tak nie mialam. Na pewno dzidzi nic nie bedzie, a my sie lepiej modlmy zeby w kolejnych etapach ciazy apetyt sie nie potroil
Ja btm skoncxyla jako orka