MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, w koncu witam sie i ja. Wczoraj spedzilismy caly dzien u znajomych a dzisiaj wiekszosc dnia spedzam w lozku. Moje dzieciatko zlapalo wredny katar i tylko u mamusi w ramionach mu dobrze wiec tak sobie spi a ja jestem troche unieruchomiona. Kurcze glod juz mnie dopada ale nie mam sumienia maluszka odlozyc, bo sie obudzi.
Kurcze, sporo kasy musicie placic za testy pappa! Ja postanowilam, ze bede je robic ( na szczescie tu w UK sa oferowane kazdemu bezplatnie). W poprzedniej ciazy tez robilam i jestem raczej dobrej mysli, ze i tym razem wszystko wyjdzie ok.
Powodzenia na wizytach
*strawberry juice lubi tę wiadomość
-
strawberry juice wrote:Staralam sie Ciezko nie zglupiec. Kazda z nas marzy zeby w maju przytulac zdrowego malucha
strawberry juice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam sporadycznie takie wyskoki i pierwszy raz tak zle sie skonczylo, ale wcale nie zaluje. Warto bylo hihihi.
Pisalyscie niedawno o tym gdzie spia Wasze dzieciaki i ewentualnie gdzie umiscicie malenstwa. U nas mieszkanko male, bo tylko dwa pokoje. Mniejszy to sypialnia taka typowa z duzym lozkiem. Poki co synek spi w nim razem z nami. Czasami zastanawiam sie czy to byl pierwszy blad wychowawczy ( moze byc trudno go odzwyczaic a wkrotce bede musiala) ale uwielbiam miec go przy sobie cala noc. Fakt, ze budzi sie jeszcze kilka razy w nocy i tak mi jest po prostu wygodnie, bo nie wstajac daje mu sie przytulic do cycusia i zasypiamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 15:21
-
mon!ta^ wrote:Ja z kfc to tylko twista z grilowanym kurczakiem
A jeśli chodzi o dietę to faktycznie bardzo mocno jej pilnujecie?? I mocno ją zmieniłyście? Radykalnie jakoś? -
To ja odwrotnie. 10 lat zdrowa dieta, razowy chleb, jogurty naturalne, warzywa w dużej ilości, pierś z kurczaka, wszystko zdrowe. Teraz to masakra! Jogurtu nie tknę, jem samo śmieciowe, lub tłuste: lazaki, placki ziemniaczane, pieczywo białe, jakieś paprykarze (dawniej nie tknęłam). Nic co zdrowe mi ne wchodzi, jak pomyślę o chlebie razowym mam odruch wymiotny.
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Jestem już po wizycie, nasze serce ma 5,6 mm no i słyszałam jego bicie Ciąża jak powiedziała Pani doktor 6 tydzień
Demsik, sylwucha89, Breezee, Nieśmiała, marie_marie22, mon!ta^, Karotka, Forbidden, Madu1611, blubka, Rudzik, neczka90, Mabelle, Uszczesliwiona, Kleopatra, Camilia lubią tę wiadomość
-
Mi apetyt powoli wraca ale smaka mam bardziej na kiszonki niz slodycze.nagotowalam gar kapusniaku i bede sie zajadac bo moj maz stwierdzil ze za gesta i nie jadl.ale jak mam ochote na kebab czy cos slodiego to jem.bez przesady.trzeba jesc tak by sie dobrze czuc )))
blubka, Rudzik, Majcia, neczka90, Mabelle lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Hej ja dopiero usiadłam i spokojnie Was nadrobiłam. Dzisiaj w ramach zachcianki robiłam sałatkę jarzynową ogólnie jadłam dość zdrowo teraz nic się nie zmieniło oprócz tego że staram się jeść częściej ale nie omijam fast foodow ani słodyczy jak mam chęć to jem
Gratuluję serduszek i udanych wizyt!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 16:16
-
Ja np duzo slodyczy jem chociaz niby nie wolno od kiedy wiem o ciazy zjadlam jednego kebaba i zestaw w Mc Lubię fast food a maz powiedzial ze nie bedziemy teraz jesc bo zdrowo a mam troche tego dość już heh ja zaczelam jesc więcej owocow i jem c z esciej niz wcześniej bo przed ciaza moglam pol dnia nic nie zjesc teraz 45 minut bez jedzenia Skończyło sie beltem.
Mam ochote na krupnik a nie umiem robic bu:-( i od miesiąca chodzi za mna rolada i kluski buuneczka90 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Tośka wczoraj cały wieczór chodziły za mną Twoje rogaliki. Dziś skradłam przepis, ale chyba tam nie ma nic o tym ile czasu i w jakiej temperaturze je piec. Podrzucisz? A i jeszcze pytanie czym smarujesz blachę czy można papierem wyłożyć?
neczka90 pytałaś jak tam w tym naszym centrum z terminami, właśnie się zarejestrowałam na usg i pappa. Chciałam termin między 17 a 21 października. Więc jedyny wolny u mojej Pani dr, to był 21 na godzinę 20.30. Z tego wynika, że grafik napięty.
o ludzieeee ile roboty czeka, bez przekonania, ale zakasuje rękawy
Aniołek * 16.02.2016 -
Hej, jestem już po wizycie. Szkrab ma 2,8 cm i wygląda, że wszystko ok Taki mały wielki człowiek
Ze współżyciem mamy się wstrzymać do 20 tygodnia, a mężowi mama mówić, że bardzo go kocham
Jak zapytałam o badania prenatalne to powiedział, że 21.10 zrobi usg I trymestru i wtedy zobaczymy.zastrzeŻona, toska_88, marie_marie22, mon!ta^, Arwi, sylwucha89, Madu1611, Maniuś, Mabelle, Karotka, Uszczesliwiona, Kleopatra lubią tę wiadomość