MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyneczka90 wrote:Dziewczyny a co z tymi bakteriami od parnetrów?
Zależy jakie masz na myśli. Pisałaś że partner miał coś co było bardziej groźne dla Ciebie? - Masz na myśli infekcję wirusem HPV?
Jeśli będziesz się czuła bezpieczniej to stosujcie prezerwatywy. Niektóry ginekolodzy nawet na czas ciąży tak zalecają, bo zmienia się pH pochwy i łatwiej o infekcję. Zadaj sobie pytanie czy będziesz się czuła w ten sposób bezpieczniej -
Cały dzień coś za mną chodziło i dopiero przed chwilą, w sklepie, dowiedziałam się co...ARBUUUUUZ! Boooże, aaaaarbuuuz! Jaki pyszny, słodki, soczysty. To jest szczęście
strawberry juice, Nieśmiała, Maniuś, blubka, sylwucha89, toska_88, Uszczesliwiona, Mabelle, Camilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydewa wrote:Cały dzień coś za mną chodziło i dopiero przed chwilą, w sklepie, dowiedziałam się co...ARBUUUUUZ! Boooże, aaaaarbuuuz! Jaki pyszny, słodki, soczysty. To jest szczęście
za mną chodziło kakao takie z pianką moje kochanie mi zrobiło najpyszniejsze kakao na świecie -
Bossz jak Wy możecie pisać o tych fast foodach
Jak patrzę w stronę kfc albo maka to mam odrzut
Jedzonko też tylko zdrowe i lekkie mi wchodzi i totalnie nienawidzę mięsa, także tego.
Dziś mi się śniło, że trzymam na rękach moją córeczkę i już się zakochałam
a później apokalipsa zombie chyba za bardzo czekam na The Walking Dead
A teraz jem winogronka i banany, te moje dziecię wybredne..
Strawberry- nie wiem, czy odpowiesz, ale kim jesteś z zawodu?
Ciekawi mnie, bo sama w lutym kończę pielęgniarstwo a Ty coś podobnego?
Bo wydawało mi się, że też masz 22 lata:) -
nick nieaktualny
-
strawberry juice wrote:ag194 ja jestem '92 rocznik. I jestem pielęgniarką Wysłałam Ci zaproszenie na priv.
Zawsze się zastanawiałam... czy pielęgniarka umie sama sobie pobrać krew?
Wiem, wiem, głupie pytanie, ale od dzieciństwa mnie to dręczy
Powiem wam, że z pełnym brzuszkiem o wiele łatwiej o pozytywne myśli. Caly dzień nie miałam smaka totalnie na nic... a po 19 stwierdziłam, że jak nie zjem ziemniaczków i mizerii to umrę. I tym oto sposobem jestem szczęśliwie najedzona i puszczam szczęśliwe wiatry, a co, haha
Było pycha - pójdzie w pupę, ale nie żałuję. Mniam!strawberry juice, blubka, sylwucha89, Hope_, Mabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mam dzisiaj jedzeniowy kryzys co nie zjem to mnie mdli, nawet ulubiona ogórkowa mi nie wchodzi, a wczoraj zjadłam pół garnka. No nic, pozostaje cierpliwie czekać aż te okropne mdłości przejdą bo wiecznie to przecież trwać nie może28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
zastrzeŻona wrote:Cześć Dziewczyny!
neczka90 pytałaś jak tam w tym naszym centrum z terminami, właśnie się zarejestrowałam na usg i pappa. Chciałam termin między 17 a 21 października. Więc jedyny wolny u mojej Pani dr, to był 21 na godzinę 20.30. Z tego wynika, że grafik napięty.
zastrzeŻona, a do jakiego gin. chodzisz ogólnie?? -
Madu1611 wrote:Ja szczegolnie nic nie zmienialam. Jem to na co mam ochote, mam czesto smaka na owoce i warzywa, za to mieso sporadycznie, wedlin wogole ale to juz od dluzszego czasu. Duzo serow, jajek, straczkow i orzechow pochlaniam.
A dzis jakis czort mi sie u doopy uwiesil i brzeczy MUSISZ ZJESC CHIPSY, MUSISZ I JUZ!!! Na szczescie nie mam ich w domu wiec latwo nie ulegne pokusie
Madu ja też nie mogę patrzeć na wędliny, i nie wchodzi mi ogólnie zbytnio mięso, nawet mój ukochany schabowyyy bleee.. -
nick nieaktualnyQasha wrote:Zawsze się zastanawiałam... czy pielęgniarka umie sama sobie pobrać krew?
Wiem, wiem, głupie pytanie, ale od dzieciństwa mnie to dręczy
Nie próbowałam ale jakbym naprawde musiała to pewnie że tak, choć nie byłoby to takie łatwe jak komuś, ale wydaje mi sie że do zrobienia! Qasha nie wiem czemu, ale mam wrażenie że prywatnie bym Cię polubiła, taka pozytywna energia od Ciebie bije
Arwi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny.... jestem przerażona! mój wzgórek jest już lekko twardy i zaokrąglony, ale to nic przy tym jak wyrzuciło mi brzuch-tłuszczyk. Nie byłam mega szczupła przed ciążą, ale to co się teraz dzieje to masakra. Czy to normalne??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3672948c8c32.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 20:28
blubka, toska_88, Maniuś, bezimienna lubią tę wiadomość
-
Forbidden wrote:neczka mam dokładnie tak samo, ale to dlatego że mięśnie gładkie się rozluźniają i to wypycha do przodu, a do tego dochodzą wzdęcia itd.
I faktycznie, po jedzeniu jeszcze bardziej czuję się wypchana, ale ogólnie już on taki jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 20:37
-
neczka ja rano jestem deska ale przychodzi godzina 17 i z każdą minutą jestem bardziej okrąglejsz, o 20 wyglądam jakbym była w 6 miesiącu i też nie potrafię sobie tego wytłumaczyć, choć wiem, że jest to normalne bo flaki zaczynają iść w górę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 20:41
sylwucha89, bezimienna lubią tę wiadomość
-
Blubka mam bardzo podobnie z tym że rano do deski mi sporo brakuje
Apropo snów to mi się dzisiaj śnił poród. Nie zorientowałam się że rodzę bo nic nie bolało tylko jakieś delikatne skurcze były więc poszłam spać a w nocy się budzę bo jakoś dziwnie zaczęłam się czuć a tam czuję że już pół główki jest na zewnątrz zaczęłam krzyczeć żeby mama mi pomogła bo dziecko się poobija a muszę przeć niestety tak twardo spała ze nie słyszała a ja po jednym parciu bez bólu urodziłam syneczka hahaha szkoda tylko że takie lekkie porodu tylko w snachWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 20:58
blubka, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarie_marie22 wrote:Dziewczyny, mam dziwne pytanie. Mam już kilku centymetrowe odrosty. Zawsze sobie sama malowałam włosy. Zastanawiam się, czy mogłabym chociaż użyć szamponu koloryzującego np za miesiąc - dwa, jak Dzidziuś podrośnie? Farby się boję, bo tam jest amoniak, ale własnie nie wiem jak z szamponem.
Wmusiłam w siebie kawałek pieczonego kurczaka i kilka kęsów risotto.
Zamówiłam dziś serum do rzęs long 4 lashes kobietki efekty są super!!! Polecam ! Na własne oczy widziałam strzępy rzęs które po tym po 3 miesiącach wyglądały jak sztuczne tak piękne a cena przystępna.
Rzygam już jak pomyślę o rogalikach! He he chyba najadlam się do końca ciąży . Strasznie za mną chodzą grzyby! Taki sosik grzybowy z cebulką no pycha. Jak któraś z was chodzi na grzyby chętnie odkupie:-)marie_marie22 lubi tę wiadomość