X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • nadia1 Ekspertka

Wysłany: 7 października 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Wam się chociaż coś śni... Mi nic. Na początku ciąży miałam takie bardzo realne sny, skończyło się na tym, że się obudziłam z orgazmem:D później długo długo nic i w końcu kamery-drony mnie atakowały na stacji benzynowej...
    Wczoraj zjadłam, położyłam się i nie miałam siły podnieść ręki, a wszystko dzięki królikowi, który w nocy miał mega szwendaczkę i tylko słyszałam jej łapki jak biegają, do tego stres przed wizytą. Ledwo dotrzymałam do 20:30 żeby wziąć tabletki i lulu.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Rudzik wiem co przeżywasz, też się wczoraj stresowałam czy wszystko ok, a najgorzej było jak już siedziałam i czekałam na swoją kolej. Masakra, musimy zacząć nad tym panować, bo dzieci nam się zestresowane urodzą.

Wczoraj rozmawiałam z dziewczyną w 8m-c ciąży i wychodzi na to że stras zostanie do rozwiązania, bo mówi, że nawet teraz jak nie czuje ruchów, a wie, że mała powinna fikać to zaczyna się martwić.

Rudzik lubi tę wiadomość

f2wl2n0aostlugvm.png
    iv09df9hod3fw1jt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobieta z allegro była na tyle uprzejmą ze anulowala transakcję i zwróci pieniądze- są jeszcze mili ludzie na tym świecie:-)

Kleopatra, Nieśmiała, Demsik, Hope_ lubią tę wiadomość

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super tośka :)
    Rudzik trzymam kciuki.
    Ja ciągle jakaś niepewna jestem tej ciąży. Objawów ogólnie brak i cała w stresie jestem. Spróbuje się umówić na wizytę na NFZ, chociaż terminy to tragedia, ale może teściowa mi załatwi. Czasu jakoś na nic nie mam, dzień leci za dniem. W sobotę idziemy znowu na urodziny :( nie ma kiedy odpocząć. Jakiś dzień na narzekanie mam ;p Aaaaa i po Waszych wpisach mam ochotę na kapuśniak!! MNiam!

toska_88, Rudzik lubią tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Nieśmiała Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Aaaaa i po Waszych wpisach mam ochotę na kapuśniak!! MNiam!

no proszę, a ja dziś w planach własnie mam kapuśniak na obiad ;)

age.png
  • Nieśmiała Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sobie patrzyłam na mój kalendarz Belly, i tam mi pokazuje, że dopiero 20.10 mija u mnie okres najwiekszego zagrożenia utraty ciąży... tyle czasu jeszcze...

a tak wogóle to się Wam nie "pochwaliłam". od dnia w którym wysłalam Wam zdjęcie mojego brzucha przytyłam aż 2 kg!! ciekawe jak będę wyglądac pod koniec ciąży skoro teraz w kilka dni mi tyle przybyło :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 09:56

age.png
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :):)
    Rudziku, powodzenia :D:):) Czekamy na relację:)

Rudzik lubi tę wiadomość

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała wrote:
    A Wy jak po nocy? Wyspane ? Wypoczęte?
    Ja średnio, ponieważ w dzień poszalałam i spałam ok 4 godzin. Natomiast już ok północy się położyłam, ale że zasnąć nie mogłam włączyłam sobie cichutko tv. A tam "Samotność w sieci". No i zaczęłam oglądać ;p Ale obejrzałam ok godziny i na szczęście poczułam, że zasypiam, więc wyłączyłam telewizor i zasnęłam.

W ogóle mój mąż chory, więc.... ojojojjj, wiecie jak to jest jak mężczyzna w domu choruje, prawda? ;) hihih;p

Jeśli chodzi o sny, to śniło mi się dzisiaj, że kupiliśmy sobie do domu jakieś takie luksusowe usg :O I byłam u swojego doktora i on mi zrobił usg, a potem zrobił mi usg w domu moj mąż. I porównałam sobie te oba usg i stwierdziłam, że to nasze domowe jest o niebo lepsze ahahahaha

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :)
    Niewyspana i zła. Czuje sie spiaca, glowa ciezka, ziewam, oczy sie kleja a zasnac nie moge i tak mnie to wkurza... :p ze gotowa jestem sie poplakac. Do tego robie sie glodna :(

Kleopatra mi też objawy jakoś prawie poznikaly ale w srode z dzidziolem bylo okej i lekarz kazal mi sie cieszyc ze sie nie mecze mdlosciami :) Po wizycie wrocilo ciagniecie w podbrzuszu. Chyba dzieciak chce wiecej miejsca :P

• messy99 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się witam ☺ miłego dnia !

nzjdgzu33y143688.png
  • messy99 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra, nieśmiała zasmiewam się do łez bo u mnie kapuśniak właśnie kończy się gotować xD hahahahaha

Czemu mi pół postu ucielo? :/

Kiszoną kapusta Góra!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 10:32

Kleopatra, Mabelle lubią tę wiadomość

nzjdgzu33y143688.png
  • Karotka Ekspertka

Wysłany: 7 października 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    U mnie noc całkiem ok.
    Rudzik powodzenia. Na pewno czekają na Ciebie dobre wieści :)
    Kapuśniak! O tak! Już mężusiowi powiedziałam, że musi kupić goloneczkę i kapustę :)

Rudzik lubi tę wiadomość

7u223e3kv1dyvizz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuuuj a mi sie kapuśniaka nic a nic nie chce. Za to mleko, czekoladke i kakao ooo taaak ! :) Dzis zapach bułek mi nie przypasował :(

• Uska Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z Wami i ze straszna ochota na kapusniak:-) muszę sobie dzis ugotowac:-) wszystko co kwasne mi smakuje ale na widok czekolady mam mdlosci... Chociaz wczoraj zjadlam dwa cukierki z galaretka:-)

8p3o9n7341hz3y1v.png
  • bezimienna Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blubka wrote:
    neczka ja rano jestem deska ale przychodzi godzina 17 i z każdą minutą jestem bardziej okrąglejsz, o 20 wyglądam jakbym była w 6 miesiącu i też nie potrafię sobie tego wytłumaczyć, choć wiem, że jest to normalne bo flaki zaczynają iść w górę :-)
    dokładnie mam tak samo ;-)

neczka90, blubka lubią tę wiadomość

3jgxvfxmmciig9xw.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musicie o tych kapuśniakach? Musicie? :D Teraz też mam ochotę, a dziś jestem sama w domu i jestem skazana na kanapki :((

A co do snów... Pytongi, wszędzie pytongi! Takie duże, prężne. Jeden Marcinowy, a drugi... nie znam kolesia, ale siedziało się na tyle fajnie, że zanim się zorientowałam, że to sen, a mi orgazmów nie wolno to już było po sprawie.

No ja nie jestem pewna, czy to jeszcze chcica, czy już choroba psychiczna.

Uska, strawberry juice, Maniuś, Moniqaaa, toska_88, Madu1611, Demsik, blubka, WreszcieMama, Klaudia N., Uszczesliwiona, Rudzik lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 11:51

neczka90 lubi tę wiadomość

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • Uska Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Musicie o tych kapuśniakach? Musicie? :D Teraz też mam ochotę, a dziś jestem sama w domu i jestem skazana na kanapki :((

A co do snów... Pytongi, wszędzie pytongi! Takie duże, prężne. Jeden Marcinowy, a drugi... nie znam kolesia, ale siedziało się na tyle fajnie, że zanim się zorientowałam, że to sen, a mi orgazmów nie wolno to już było po sprawie.

No ja nie jestem pewna, czy to jeszcze chcica, czy już choroba psychiczna.

Hahaha:-D dobrze ze nam humor dopisuje:-) wszystkie piszecie o tym buzujacym libido a u mnie jest na poziomie zerowym:-) biedny ten moj maz:-)

8p3o9n7341hz3y1v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha widzisz a u mnie na odwrót. Mi nikt nie zabronil. Ale ani mi ani mojej drugiej połówce się po prostu nie chce :(

• Arwi Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uska wrote:
    Hahaha:-D dobrze ze nam humor dopisuje:-) wszystkie piszecie o tym buzujacym libido a u mnie jest na poziomie zerowym:-) biedny ten moj maz:-)

No ja od dwóch miesięcy prawie Marcina nie dotknęłam to mi już odwala, haha. A jeszcze ok. 7 miesięcy postu, jeeeeeeezu D:

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • missdiss Przyjaciółka

Wysłany: 7 października 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, teraz i ja mam ochotę na kapuśniak.....co dzień to tutaj inne menu, aż strach zaglądać, bo tylko zostaję mega głodna :P ja niestety mam ograniczone umiejętności kucharskie i chęci niewielkie, więc cierpię na zachcianki niespełnione :P
    u mnie trochę zmiany objawów teraz bardziej płaczliwość i swędzenie piersi, a mdłości i zawroty głowy już minimalnie. W ogóle mam takie dni że w ogóle się nie czuję w ciąży, też tak macie? zwariować można :P

Rudzik lubi tę wiadomość

cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy

0d1yskjoed1yxen7.png
‹‹ 254 255 256 257 258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ