MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha wrote:Musicie o tych kapuśniakach? Musicie?
Teraz też mam ochotę, a dziś jestem sama w domu i jestem skazana na kanapki
(
A co do snów... Pytongi, wszędzie pytongi! Takie duże, prężne. Jeden Marcinowy, a drugi... nie znam kolesia, ale siedziało się na tyle fajnie, że zanim się zorientowałam, że to sen, a mi orgazmów nie wolno to już było po sprawie.
No ja nie jestem pewna, czy to jeszcze chcica, czy już choroba psychiczna.
O Boże, padnę i nie wstanę. Qasha ty to jesteś agentka
Ah te pytongi
My się na razie nie hamujemy. Tyle, ze jestesmy w odwiedzinach u teściów także w nocy po kiblach łazimybo to na innym piętrze hehe.
Oj nie róbcie smaka codziennie na cos innego, muszę pogadać z teściem w sprawie kapuśniaku
Arwi lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Mały ma gorączkę... Jestem taka zła bo w niedziele byli u nas znajomi z córka która chodzi do przedszkola i właśnie ona miała gorączkę... Ale jej mamusia mówi że to "tylko gorączka" masakra, nie cierpię ludzi którzy nie myślą... Po pierwsze z gorączką się siedzi w domu a po drugie mogła wcześniej poinformować że mała chora... No ale teraz już za późno...
Coś dzisiaj tu mały ruch...
Gdzie jesteście dziewczyny?
Qasha a jak tam chłopak? Lepiej coś między Wami?toska_88, strawberry juice, mon!ta^, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystrawberry juice wrote:Qasha widzisz a u mnie na odwrót. Mi nikt nie zabronil. Ale ani mi ani mojej drugiej połówce się po prostu nie chce
Jak tak czytam o tych waszych kapusniakach to jedyna myśl jaka mnie nachodzi to lazanki!!! Tak muszą być dziś lazanki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:32
Maniuś, Moniqaaa, neczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam siedze i wsuwam czekolade
toska_88 ja mysle ze moj to sie troche boi. Od kiedy zaszlam zdarzylo nam sie raz. A ja taki spioch jestem ze mi sie ruszac nie chce, a jak on nie kombinuje to nic z tego nie wychodzi. A potem sie dziwie ze ja taka zestresowana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ogólnie mam libido =0 mogłabym żyć bez seksu do końca karmienia piersią he he ale staram się spełniać obowiązki małżeńskie żeby nie czuł się pokrzywdzony bo on jest z tych gorąco krwistych i dzięki Bogu że nie ma przeciwwskazań bo tak to bym chyba wargi miała jak Angelina Jolie:-) ha ha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 20:26
Madu1611, Misia 69, sylwucha89, blubka, messy99, WreszcieMama, Maniuś, Karotka, Hope_, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
aaaa właśnie dziewczyny miałam pisać... TE KTÓRE NIE WYKONYWAŁY W PIERWSZEJ CIĄŻY LUB SĄ W PIERWSZEJ TO POLECAM WYKONAĆ BADANIE BEZPŁATNIE. Ale nie pamiętam do którego tygodnia ono było bezpłatne. KONFLIKT PŁYTKOWY SEROLOGICZNY
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/
Trzeba znać swoja grupę i grupę partnera/mężaja zrobiłam w pierwszej ciązy i u mnie było ok
a wynik dostałam na e-maila tylko trzeba tam podać w tej deklaracjiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:47
missdiss lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualny
-
Rudzik wrote:Ja dziś! Laseczki trzymajcie kciuksy bo z nerwów mi pikawa siądzie. Jeszcze 2,5 h,ale tak się martwię,że wzięłam urlop na żądanie w robocie bo wiedziałam,że tam nie wytrzymam. buuu,ale stres....
stresom mowimy precz!!!
Dziendobry wszystkim:)Rudzik lubi tę wiadomość
-
Hehe Qasha i te Twoje pytongi... Toska Ty to masz szczęście:-)
U mnie zakaz, ale mój to dzielnie znosi... Pierwsza ciążę też był zakaz i przetrwalismy.
Rudzik czekamy !!! Nadal trzymając kciuki oczywiście...Arwi, Rudzik lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:A mojemu się chce codziennie i nie na przeciwwskazań ale zanim przyjdzie wieczór to zawsze zdąży mnie wkurwic i tak może raz na 3 dni mu się uda coś osiągnąć hak jest miły:-)
hahahaha skąd ja to znamja niestety mam niskie libido, ale rano postanawiam, że dzisiaj wieczorem coś podziałamy,ale w ciągu dnia nazbiera się mojemu
toska_88 lubi tę wiadomość
-
U mnie jest kapusniak jak ktoras ma ochotę niech wlatuje;)
Quasha maly obiadek mozesz sobie nastawic jak nie ma rodzicow.ja dzis dorobie do zupy nalesniki z musem jablkowym ktory robilam lub placki ziemniaczane;)
U mnie wyszlo sloneczko i od razu lepiej sie czlowiek czuje.
Rudzik jak po wizycie?Rudzik lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:U mnie jest kapusniak jak ktoras ma ochotę niech wlatuje;)
Quasha maly obiadek mozesz sobie nastawic jak nie ma rodzicow.ja dzis dorobie do zupy nalesniki z musem jablkowym ktory robilam lub placki ziemniaczane;)
U mnie wyszlo sloneczko i od razu lepiej sie czlowiek czuje.
Rudzik jak po wizycie?
Nastawiłabym, ale lodówka pusta
Dziewczyny... od paru dni boli mnie głowaTzn taki pulsujący ból głowy, który na początku jest lekki, a potem się nasila. Poznaję, że przechodzi po tym, że zaczyna sprawiać wrażenie, że to bolą zęby. Po tym bólu ala zęby to max 5 min i przechodzi. W życiu głowa bolała mnie może z 2-3 razy. A teraz juz któryś raz w ciągu paru dni. Dziwne
-
Qasha wrote:Musicie o tych kapuśniakach? Musicie?
Teraz też mam ochotę, a dziś jestem sama w domu i jestem skazana na kanapki
(
A co do snów... Pytongi, wszędzie pytongi! Takie duże, prężne. Jeden Marcinowy, a drugi... nie znam kolesia, ale siedziało się na tyle fajnie, że zanim się zorientowałam, że to sen, a mi orgazmów nie wolno to już było po sprawie.
No ja nie jestem pewna, czy to jeszcze chcica, czy już choroba psychiczna.Ja na szczęście nie muszę śnić, mam jednego obok, mogę korzystać i baaaaa, robię to
Dziewczyny, nigdy nie miałam problemów z dochodzeniem, z powodzeniem robiłam to kilka razy z rzędu, ale tylko w jednej pozycji. Odkąd cycuchy mam wrażliwe, mam odjazd też w innych pozycjach
Ciążo trwaj
Arwi, WreszcieMama, Demsik, Maniuś, Kleopatra, toska_88, Camilia, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:Ahahahahahhaa Qasha you made my day
Ja na szczęście nie muszę śnić, mam jednego obok, mogę korzystać i baaaaa, robię to
Dziewczyny, nigdy nie miałam problemów z dochodzeniem, z powodzeniem robiłam to kilka razy z rzędu, ale tylko w jednej pozycji. Odkąd cycuchy mam wrażliwe, mam odjazd też w innych pozycjach
Ciążo trwaj
Wylewam na ciebie wiaderko zazdrości!