X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Musicie o tych kapuśniakach? Musicie? :D Teraz też mam ochotę, a dziś jestem sama w domu i jestem skazana na kanapki :((

A co do snów... Pytongi, wszędzie pytongi! Takie duże, prężne. Jeden Marcinowy, a drugi... nie znam kolesia, ale siedziało się na tyle fajnie, że zanim się zorientowałam, że to sen, a mi orgazmów nie wolno to już było po sprawie.

No ja nie jestem pewna, czy to jeszcze chcica, czy już choroba psychiczna.

O Boże, padnę i nie wstanę. Qasha ty to jesteś agentka :) :)
    Ah te pytongi :P

My się na razie nie hamujemy. Tyle, ze jestesmy w odwiedzinach u teściów także w nocy po kiblach łazimy ;) bo to na innym piętrze hehe.

Oj nie róbcie smaka codziennie na cos innego, muszę pogadać z teściem w sprawie kapuśniaku ;)

Arwi lubi tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)
    Mały ma gorączkę... Jestem taka zła bo w niedziele byli u nas znajomi z córka która chodzi do przedszkola i właśnie ona miała gorączkę... Ale jej mamusia mówi że to "tylko gorączka" masakra, nie cierpię ludzi którzy nie myślą... Po pierwsze z gorączką się siedzi w domu a po drugie mogła wcześniej poinformować że mała chora... No ale teraz już za późno...

Coś dzisiaj tu mały ruch...
    Gdzie jesteście dziewczyny?
    Qasha a jak tam chłopak? Lepiej coś między Wami?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, mon!ta^, Madu1611 lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strawberry juice wrote:
    Qasha widzisz a u mnie na odwrót. Mi nikt nie zabronil. Ale ani mi ani mojej drugiej połówce się po prostu nie chce :(
    A mojemu się chce codziennie i nie na przeciwwskazań ale zanim przyjdzie wieczór to zawsze zdąży mnie wkurwic i tak może raz na 3 dni mu się uda coś osiągnąć hak jest miły:-)
    Jak tak czytam o tych waszych kapusniakach to jedyna myśl jaka mnie nachodzi to lazanki!!! Tak muszą być dziś lazanki!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:32

Maniuś, Moniqaaa, neczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam siedze i wsuwam czekolade <3

toska_88 ja mysle ze moj to sie troche boi. Od kiedy zaszlam zdarzylo nam sie raz. A ja taki spioch jestem ze mi sie ruszac nie chce, a jak on nie kombinuje to nic z tego nie wychodzi. A potem sie dziwie ze ja taka zestresowana :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Qasha jak tam Marcin? Ogarnal sie chłop? Bo jestem gotowa mu osobiscie spuscic łomot :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogólnie mam libido =0 mogłabym żyć bez seksu do końca karmienia piersią he he ale staram się spełniać obowiązki małżeńskie żeby nie czuł się pokrzywdzony bo on jest z tych gorąco krwistych i dzięki Bogu że nie ma przeciwwskazań bo tak to bym chyba wargi miała jak Angelina Jolie:-) ha ha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 20:26

Madu1611, Misia 69, sylwucha89, blubka, messy99, WreszcieMama, Maniuś, Karotka, Hope_, zastrzeŻona lubią tę wiadomość

• mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa właśnie dziewczyny miałam pisać... TE KTÓRE NIE WYKONYWAŁY W PIERWSZEJ CIĄŻY LUB SĄ W PIERWSZEJ TO POLECAM WYKONAĆ BADANIE BEZPŁATNIE. Ale nie pamiętam do którego tygodnia ono było bezpłatne. KONFLIKT PŁYTKOWY SEROLOGICZNY

http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/

Trzeba znać swoja grupę i grupę partnera/męża :) ja zrobiłam w pierwszej ciązy i u mnie było ok :)
    a wynik dostałam na e-maila tylko trzeba tam podać w tej deklaracji

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:47

missdiss lubi tę wiadomość

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to toska_88 rzeczywiscie cale szczescie ! :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzik jak tam po wizycie?????
    Napisz, bo się martwimy :)

Rudzik lubi tę wiadomość

• Madu1611 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzik wrote:
    Ja dziś! Laseczki trzymajcie kciuksy bo z nerwów mi pikawa siądzie. Jeszcze 2,5 h,ale tak się martwię,że wzięłam urlop na żądanie w robocie bo wiedziałam,że tam nie wytrzymam. buuu,ale stres....
    Rudzik, mozna juz kciuki puscic? Wszystko dobrze? Pamietaj tylko postawa Zen moze nas uratowac :) stresom mowimy precz!!!

Dziendobry wszystkim:)

Rudzik lubi tę wiadomość

gannskjoqlc3hmdm.png
  • Camilia Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toska moja córka ma nerwiakowlokniakowatosc typu I (NF1).
    Demsik właśnie mialam pisać, że ta odrzywka to ryzyko.
    Manius nie cierpię takich ludzi co przychodza chorzy lub z chorymi dziećmi.

ex2bi09kagxa44s8.png
    ex2bdf9hh28r1eq2.png
  • Espera Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Qasha i te Twoje pytongi... Toska Ty to masz szczęście:-)
    U mnie zakaz, ale mój to dzielnie znosi... Pierwsza ciążę też był zakaz i przetrwalismy.
    Rudzik czekamy !!! Nadal trzymając kciuki oczywiście...

Arwi, Rudzik lubią tę wiadomość

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 21:40

Demsik, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • neczka90 Koleżanka

Wysłany: 7 października 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toska_88 wrote:
    A mojemu się chce codziennie i nie na przeciwwskazań ale zanim przyjdzie wieczór to zawsze zdąży mnie wkurwic i tak może raz na 3 dni mu się uda coś osiągnąć hak jest miły:-)

hahahaha skąd ja to znam :P ja niestety mam niskie libido, ale rano postanawiam, że dzisiaj wieczorem coś podziałamy,ale w ciągu dnia nazbiera się mojemu :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

m3sxskjolk535f4w.png
  • Espera Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do chorych dzieci i ich rodziców... Miałam znajomego który dawał dziecko do żłobka w trakcie anginy... Bo przecież bierze antybiotyk i nie gorączkuje...
    Bosko...

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest kapusniak jak ktoras ma ochotę niech wlatuje;)
    Quasha maly obiadek mozesz sobie nastawic jak nie ma rodzicow.ja dzis dorobie do zupy nalesniki z musem jablkowym ktory robilam lub placki ziemniaczane;)
    U mnie wyszlo sloneczko i od razu lepiej sie czlowiek czuje.
    Rudzik jak po wizycie?

Rudzik lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Camilia Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Espera wrote:
    A co do chorych dzieci i ich rodziców... Miałam znajomego który dawał dziecko do żłobka w trakcie anginy... Bo przecież bierze antybiotyk i nie gorączkuje...
    Bosko...
    O matko masakra!

ex2bi09kagxa44s8.png
    ex2bdf9hh28r1eq2.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik wrote:
    U mnie jest kapusniak jak ktoras ma ochotę niech wlatuje;)
    Quasha maly obiadek mozesz sobie nastawic jak nie ma rodzicow.ja dzis dorobie do zupy nalesniki z musem jablkowym ktory robilam lub placki ziemniaczane;)
    U mnie wyszlo sloneczko i od razu lepiej sie czlowiek czuje.
    Rudzik jak po wizycie?

Nastawiłabym, ale lodówka pusta :D

Dziewczyny... od paru dni boli mnie głowa :( Tzn taki pulsujący ból głowy, który na początku jest lekki, a potem się nasila. Poznaję, że przechodzi po tym, że zaczyna sprawiać wrażenie, że to bolą zęby. Po tym bólu ala zęby to max 5 min i przechodzi. W życiu głowa bolała mnie może z 2-3 razy. A teraz juz któryś raz w ciągu paru dni. Dziwne D:

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • dewa Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Musicie o tych kapuśniakach? Musicie? :D Teraz też mam ochotę, a dziś jestem sama w domu i jestem skazana na kanapki :((

A co do snów... Pytongi, wszędzie pytongi! Takie duże, prężne. Jeden Marcinowy, a drugi... nie znam kolesia, ale siedziało się na tyle fajnie, że zanim się zorientowałam, że to sen, a mi orgazmów nie wolno to już było po sprawie.

No ja nie jestem pewna, czy to jeszcze chcica, czy już choroba psychiczna.
    Ahahahahahhaa Qasha you made my day :D Ja na szczęście nie muszę śnić, mam jednego obok, mogę korzystać i baaaaa, robię to :D Dziewczyny, nigdy nie miałam problemów z dochodzeniem, z powodzeniem robiłam to kilka razy z rzędu, ale tylko w jednej pozycji. Odkąd cycuchy mam wrażliwe, mam odjazd też w innych pozycjach :D Ciążo trwaj ;)

Arwi, WreszcieMama, Demsik, Maniuś, Kleopatra, nick nieaktualny, Camilia, sylwucha89 lubią tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa wrote:
    Ahahahahahhaa Qasha you made my day :D Ja na szczęście nie muszę śnić, mam jednego obok, mogę korzystać i baaaaa, robię to :D Dziewczyny, nigdy nie miałam problemów z dochodzeniem, z powodzeniem robiłam to kilka razy z rzędu, ale tylko w jednej pozycji. Odkąd cycuchy mam wrażliwe, mam odjazd też w innych pozycjach :D Ciążo trwaj ;)

Wylewam na ciebie wiaderko zazdrości!

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
‹‹ 255 256 257 258 259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ