MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha wrote:Musicie o tych kapuśniakach? Musicie? Teraz też mam ochotę, a dziś jestem sama w domu i jestem skazana na kanapki (
A co do snów... Pytongi, wszędzie pytongi! Takie duże, prężne. Jeden Marcinowy, a drugi... nie znam kolesia, ale siedziało się na tyle fajnie, że zanim się zorientowałam, że to sen, a mi orgazmów nie wolno to już było po sprawie.
No ja nie jestem pewna, czy to jeszcze chcica, czy już choroba psychiczna.
O Boże, padnę i nie wstanę. Qasha ty to jesteś agentka
Ah te pytongi
My się na razie nie hamujemy. Tyle, ze jestesmy w odwiedzinach u teściów także w nocy po kiblach łazimy bo to na innym piętrze hehe.
Oj nie róbcie smaka codziennie na cos innego, muszę pogadać z teściem w sprawie kapuśniaku
Arwi lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Mały ma gorączkę... Jestem taka zła bo w niedziele byli u nas znajomi z córka która chodzi do przedszkola i właśnie ona miała gorączkę... Ale jej mamusia mówi że to "tylko gorączka" masakra, nie cierpię ludzi którzy nie myślą... Po pierwsze z gorączką się siedzi w domu a po drugie mogła wcześniej poinformować że mała chora... No ale teraz już za późno...
Coś dzisiaj tu mały ruch...
Gdzie jesteście dziewczyny?
Qasha a jak tam chłopak? Lepiej coś między Wami?toska_88, strawberry juice, mon!ta^, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystrawberry juice wrote:Qasha widzisz a u mnie na odwrót. Mi nikt nie zabronil. Ale ani mi ani mojej drugiej połówce się po prostu nie chce
Jak tak czytam o tych waszych kapusniakach to jedyna myśl jaka mnie nachodzi to lazanki!!! Tak muszą być dziś lazanki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:32
Maniuś, Moniqaaa, neczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam siedze i wsuwam czekolade
toska_88 ja mysle ze moj to sie troche boi. Od kiedy zaszlam zdarzylo nam sie raz. A ja taki spioch jestem ze mi sie ruszac nie chce, a jak on nie kombinuje to nic z tego nie wychodzi. A potem sie dziwie ze ja taka zestresowana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ogólnie mam libido =0 mogłabym żyć bez seksu do końca karmienia piersią he he ale staram się spełniać obowiązki małżeńskie żeby nie czuł się pokrzywdzony bo on jest z tych gorąco krwistych i dzięki Bogu że nie ma przeciwwskazań bo tak to bym chyba wargi miała jak Angelina Jolie:-) ha ha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 20:26
Madu1611, Misia 69, sylwucha89, blubka, messy99, WreszcieMama, Maniuś, Karotka, Hope_, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
aaaa właśnie dziewczyny miałam pisać... TE KTÓRE NIE WYKONYWAŁY W PIERWSZEJ CIĄŻY LUB SĄ W PIERWSZEJ TO POLECAM WYKONAĆ BADANIE BEZPŁATNIE. Ale nie pamiętam do którego tygodnia ono było bezpłatne. KONFLIKT PŁYTKOWY SEROLOGICZNY
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/
Trzeba znać swoja grupę i grupę partnera/męża ja zrobiłam w pierwszej ciązy i u mnie było ok
a wynik dostałam na e-maila tylko trzeba tam podać w tej deklaracjiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:47
missdiss lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualny
-
Rudzik wrote:Ja dziś! Laseczki trzymajcie kciuksy bo z nerwów mi pikawa siądzie. Jeszcze 2,5 h,ale tak się martwię,że wzięłam urlop na żądanie w robocie bo wiedziałam,że tam nie wytrzymam. buuu,ale stres....
Dziendobry wszystkim:)Rudzik lubi tę wiadomość
-
Hehe Qasha i te Twoje pytongi... Toska Ty to masz szczęście:-)
U mnie zakaz, ale mój to dzielnie znosi... Pierwsza ciążę też był zakaz i przetrwalismy.
Rudzik czekamy !!! Nadal trzymając kciuki oczywiście...Arwi, Rudzik lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:A mojemu się chce codziennie i nie na przeciwwskazań ale zanim przyjdzie wieczór to zawsze zdąży mnie wkurwic i tak może raz na 3 dni mu się uda coś osiągnąć hak jest miły:-)
hahahaha skąd ja to znam ja niestety mam niskie libido, ale rano postanawiam, że dzisiaj wieczorem coś podziałamy,ale w ciągu dnia nazbiera się mojemutoska_88 lubi tę wiadomość
-
U mnie jest kapusniak jak ktoras ma ochotę niech wlatuje;)
Quasha maly obiadek mozesz sobie nastawic jak nie ma rodzicow.ja dzis dorobie do zupy nalesniki z musem jablkowym ktory robilam lub placki ziemniaczane;)
U mnie wyszlo sloneczko i od razu lepiej sie czlowiek czuje.
Rudzik jak po wizycie?Rudzik lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:U mnie jest kapusniak jak ktoras ma ochotę niech wlatuje;)
Quasha maly obiadek mozesz sobie nastawic jak nie ma rodzicow.ja dzis dorobie do zupy nalesniki z musem jablkowym ktory robilam lub placki ziemniaczane;)
U mnie wyszlo sloneczko i od razu lepiej sie czlowiek czuje.
Rudzik jak po wizycie?
Nastawiłabym, ale lodówka pusta
Dziewczyny... od paru dni boli mnie głowa Tzn taki pulsujący ból głowy, który na początku jest lekki, a potem się nasila. Poznaję, że przechodzi po tym, że zaczyna sprawiać wrażenie, że to bolą zęby. Po tym bólu ala zęby to max 5 min i przechodzi. W życiu głowa bolała mnie może z 2-3 razy. A teraz juz któryś raz w ciągu paru dni. Dziwne -
Qasha wrote:Musicie o tych kapuśniakach? Musicie? Teraz też mam ochotę, a dziś jestem sama w domu i jestem skazana na kanapki (
A co do snów... Pytongi, wszędzie pytongi! Takie duże, prężne. Jeden Marcinowy, a drugi... nie znam kolesia, ale siedziało się na tyle fajnie, że zanim się zorientowałam, że to sen, a mi orgazmów nie wolno to już było po sprawie.
No ja nie jestem pewna, czy to jeszcze chcica, czy już choroba psychiczna.Arwi, WreszcieMama, Demsik, Maniuś, Kleopatra, toska_88, Camilia, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:Ahahahahahhaa Qasha you made my day Ja na szczęście nie muszę śnić, mam jednego obok, mogę korzystać i baaaaa, robię to Dziewczyny, nigdy nie miałam problemów z dochodzeniem, z powodzeniem robiłam to kilka razy z rzędu, ale tylko w jednej pozycji. Odkąd cycuchy mam wrażliwe, mam odjazd też w innych pozycjach Ciążo trwaj
Wylewam na ciebie wiaderko zazdrości!