X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Musicie o tych kapuśniakach? Musicie? :D Teraz też mam ochotę, a dziś jestem sama w domu i jestem skazana na kanapki :((

A co do snów... Pytongi, wszędzie pytongi! Takie duże, prężne. Jeden Marcinowy, a drugi... nie znam kolesia, ale siedziało się na tyle fajnie, że zanim się zorientowałam, że to sen, a mi orgazmów nie wolno to już było po sprawie.

No ja nie jestem pewna, czy to jeszcze chcica, czy już choroba psychiczna.

O Boże, padnę i nie wstanę. Qasha ty to jesteś agentka :) :)
    Ah te pytongi :P

My się na razie nie hamujemy. Tyle, ze jestesmy w odwiedzinach u teściów także w nocy po kiblach łazimy ;) bo to na innym piętrze hehe.

Oj nie róbcie smaka codziennie na cos innego, muszę pogadać z teściem w sprawie kapuśniaku ;)

Arwi lubi tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)
    Mały ma gorączkę... Jestem taka zła bo w niedziele byli u nas znajomi z córka która chodzi do przedszkola i właśnie ona miała gorączkę... Ale jej mamusia mówi że to "tylko gorączka" masakra, nie cierpię ludzi którzy nie myślą... Po pierwsze z gorączką się siedzi w domu a po drugie mogła wcześniej poinformować że mała chora... No ale teraz już za późno...

Coś dzisiaj tu mały ruch...
    Gdzie jesteście dziewczyny?
    Qasha a jak tam chłopak? Lepiej coś między Wami?

toska_88, strawberry juice, mon!ta^, Madu1611 lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strawberry juice wrote:
    Qasha widzisz a u mnie na odwrót. Mi nikt nie zabronil. Ale ani mi ani mojej drugiej połówce się po prostu nie chce :(
    A mojemu się chce codziennie i nie na przeciwwskazań ale zanim przyjdzie wieczór to zawsze zdąży mnie wkurwic i tak może raz na 3 dni mu się uda coś osiągnąć hak jest miły:-)
    Jak tak czytam o tych waszych kapusniakach to jedyna myśl jaka mnie nachodzi to lazanki!!! Tak muszą być dziś lazanki!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:32

Maniuś, Moniqaaa, neczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam siedze i wsuwam czekolade <3

toska_88 ja mysle ze moj to sie troche boi. Od kiedy zaszlam zdarzylo nam sie raz. A ja taki spioch jestem ze mi sie ruszac nie chce, a jak on nie kombinuje to nic z tego nie wychodzi. A potem sie dziwie ze ja taka zestresowana :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Qasha jak tam Marcin? Ogarnal sie chłop? Bo jestem gotowa mu osobiscie spuscic łomot :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogólnie mam libido =0 mogłabym żyć bez seksu do końca karmienia piersią he he ale staram się spełniać obowiązki małżeńskie żeby nie czuł się pokrzywdzony bo on jest z tych gorąco krwistych i dzięki Bogu że nie ma przeciwwskazań bo tak to bym chyba wargi miała jak Angelina Jolie:-) ha ha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 20:26

Madu1611, Misia 69, sylwucha89, blubka, messy99, WreszcieMama, Maniuś, Karotka, Hope_, zastrzeŻona lubią tę wiadomość

• mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa właśnie dziewczyny miałam pisać... TE KTÓRE NIE WYKONYWAŁY W PIERWSZEJ CIĄŻY LUB SĄ W PIERWSZEJ TO POLECAM WYKONAĆ BADANIE BEZPŁATNIE. Ale nie pamiętam do którego tygodnia ono było bezpłatne. KONFLIKT PŁYTKOWY SEROLOGICZNY

http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/

Trzeba znać swoja grupę i grupę partnera/męża :) ja zrobiłam w pierwszej ciązy i u mnie było ok :)
    a wynik dostałam na e-maila tylko trzeba tam podać w tej deklaracji

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 11:47

missdiss lubi tę wiadomość

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to toska_88 rzeczywiscie cale szczescie ! :)

toska_88 lubi tę wiadomość

• Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzik jak tam po wizycie?????
    Napisz, bo się martwimy :)

Rudzik lubi tę wiadomość

• Madu1611 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzik wrote:
    Ja dziś! Laseczki trzymajcie kciuksy bo z nerwów mi pikawa siądzie. Jeszcze 2,5 h,ale tak się martwię,że wzięłam urlop na żądanie w robocie bo wiedziałam,że tam nie wytrzymam. buuu,ale stres....
    Rudzik, mozna juz kciuki puscic? Wszystko dobrze? Pamietaj tylko postawa Zen moze nas uratowac :) stresom mowimy precz!!!

Dziendobry wszystkim:)

Rudzik lubi tę wiadomość

gannskjoqlc3hmdm.png
  • Camilia Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toska moja córka ma nerwiakowlokniakowatosc typu I (NF1).
    Demsik właśnie mialam pisać, że ta odrzywka to ryzyko.
    Manius nie cierpię takich ludzi co przychodza chorzy lub z chorymi dziećmi.

ex2bi09kagxa44s8.png
    ex2bdf9hh28r1eq2.png
  • Espera Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Qasha i te Twoje pytongi... Toska Ty to masz szczęście:-)
    U mnie zakaz, ale mój to dzielnie znosi... Pierwsza ciążę też był zakaz i przetrwalismy.
    Rudzik czekamy !!! Nadal trzymając kciuki oczywiście...

Arwi, Rudzik lubią tę wiadomość

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 21:40

Demsik, toska_88, strawberry juice lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • neczka90 Koleżanka

Wysłany: 7 października 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toska_88 wrote:
    A mojemu się chce codziennie i nie na przeciwwskazań ale zanim przyjdzie wieczór to zawsze zdąży mnie wkurwic i tak może raz na 3 dni mu się uda coś osiągnąć hak jest miły:-)

hahahaha skąd ja to znam :P ja niestety mam niskie libido, ale rano postanawiam, że dzisiaj wieczorem coś podziałamy,ale w ciągu dnia nazbiera się mojemu :P

toska_88 lubi tę wiadomość

m3sxskjolk535f4w.png
  • Espera Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do chorych dzieci i ich rodziców... Miałam znajomego który dawał dziecko do żłobka w trakcie anginy... Bo przecież bierze antybiotyk i nie gorączkuje...
    Bosko...

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest kapusniak jak ktoras ma ochotę niech wlatuje;)
    Quasha maly obiadek mozesz sobie nastawic jak nie ma rodzicow.ja dzis dorobie do zupy nalesniki z musem jablkowym ktory robilam lub placki ziemniaczane;)
    U mnie wyszlo sloneczko i od razu lepiej sie czlowiek czuje.
    Rudzik jak po wizycie?

Rudzik lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Camilia Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Espera wrote:
    A co do chorych dzieci i ich rodziców... Miałam znajomego który dawał dziecko do żłobka w trakcie anginy... Bo przecież bierze antybiotyk i nie gorączkuje...
    Bosko...
    O matko masakra!

ex2bi09kagxa44s8.png
    ex2bdf9hh28r1eq2.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik wrote:
    U mnie jest kapusniak jak ktoras ma ochotę niech wlatuje;)
    Quasha maly obiadek mozesz sobie nastawic jak nie ma rodzicow.ja dzis dorobie do zupy nalesniki z musem jablkowym ktory robilam lub placki ziemniaczane;)
    U mnie wyszlo sloneczko i od razu lepiej sie czlowiek czuje.
    Rudzik jak po wizycie?

Nastawiłabym, ale lodówka pusta :D

Dziewczyny... od paru dni boli mnie głowa :( Tzn taki pulsujący ból głowy, który na początku jest lekki, a potem się nasila. Poznaję, że przechodzi po tym, że zaczyna sprawiać wrażenie, że to bolą zęby. Po tym bólu ala zęby to max 5 min i przechodzi. W życiu głowa bolała mnie może z 2-3 razy. A teraz juz któryś raz w ciągu paru dni. Dziwne D:

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • dewa Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Musicie o tych kapuśniakach? Musicie? :D Teraz też mam ochotę, a dziś jestem sama w domu i jestem skazana na kanapki :((

A co do snów... Pytongi, wszędzie pytongi! Takie duże, prężne. Jeden Marcinowy, a drugi... nie znam kolesia, ale siedziało się na tyle fajnie, że zanim się zorientowałam, że to sen, a mi orgazmów nie wolno to już było po sprawie.

No ja nie jestem pewna, czy to jeszcze chcica, czy już choroba psychiczna.
    Ahahahahahhaa Qasha you made my day :D Ja na szczęście nie muszę śnić, mam jednego obok, mogę korzystać i baaaaa, robię to :D Dziewczyny, nigdy nie miałam problemów z dochodzeniem, z powodzeniem robiłam to kilka razy z rzędu, ale tylko w jednej pozycji. Odkąd cycuchy mam wrażliwe, mam odjazd też w innych pozycjach :D Ciążo trwaj ;)

Arwi, WreszcieMama, Demsik, Maniuś, Kleopatra, toska_88, Camilia, sylwucha89 lubią tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dewa wrote:
    Ahahahahahhaa Qasha you made my day :D Ja na szczęście nie muszę śnić, mam jednego obok, mogę korzystać i baaaaa, robię to :D Dziewczyny, nigdy nie miałam problemów z dochodzeniem, z powodzeniem robiłam to kilka razy z rzędu, ale tylko w jednej pozycji. Odkąd cycuchy mam wrażliwe, mam odjazd też w innych pozycjach :D Ciążo trwaj ;)

Wylewam na ciebie wiaderko zazdrości!

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
‹‹ 255 256 257 258 259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ