MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Toska może i panikuje, nie ukrywam, to moja pierwsza ciąża i nie wiem co sie ze mną dzieje przed ciążą przeczytałam całe internety i wogóle wszystko żeby wiedzieć jak najwięcej, a tu dupa. w praktyce i tak czuję się jak bym błądziła po omacku...
co do zajęcia, to staram się uczyć, bo za tydzień mam obronę, ale myślami i tak ciągle krążę koło ciąży no nie da się inaczej oczywiście staram sie myślec pozytywnie, tylko to nie zawsze wychodzi..
co do cery... weź nic nie mów... czuję się jak 14-latka... cała twarz w pryszczachtoska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytoska_88 wrote:Gonia następna szczuplutka laseczka! Witaj wśród nie anonimowych"-) ale nie ma powodu żeby się kryć "-)
Nieśmiała może panikujesz troszkę? Nic nie boli nic się narazie nie dzieje może znajdź sobie zajecie ja też ciągle cos robię żeby nie wymyślać powodów do strachu:-) mi codzień bardzo mi chce się spac a jak na złość mój syn nie chce już siać w dzień. Lazanki spieprzylam dosłownie bo tak mi się pieprzu syplo że hej. Nowa zachcianka się pojawiła .. gazeta z kurczakiem i warzywami! Plan na jutro .
A jak z waszą cera? U mnie twarz dekolt plecy masakra. . Ciągle jakieś chrosty plamy i suche placki. Masakra. A z tą woda też wmuszam w siebie na siłę a później w nocy nie dospana bo 15 razy do kibla wstaje. Mam nadzieję że to już ostatnia ciaza:-)
toska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystrawberry juice wrote:Ja mam na twarzy tradzik i w ogole jakas taka brzydka sie czuje
Wlasnie przespalam kolejnych kilka godzin. Dziewczyny... czuje ze moglabym sie obudzic na wiosne !!!ggonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytoska_88 wrote:Ja też tak właśnie cała twarz wysypana sucha patrzeć się nie mogę na siebie. Chyba będą córki:-)
toska_88 takie mam przeczucie caly czas, ale byleby zdrowy maluch był. To dla mnie teraz najwazniejsze.
Jezuu jak jeszcze raz kichne to komus cos zrobie!
A na obiad dzis pierogi z jagodami (z mrozonki) - super pycha, polecamtoska_88 lubi tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Ja też tak właśnie cała twarz wysypana sucha patrzeć się nie mogę na siebie. Chyba będą córki:-)
Ja od gimnazjum walczyłam z trądzikiem, ostatnio było ok, calkiem zniknął z dekoltu, szyi, pleców i większości twarzy. Tak z pół roku miałam spokój.
A teraz? No cóż, mam dużo nowych kumpli w różnych miejsach
Zawsze smarowałam się kremem z apteki Alaclarin (taki w biało-niebieskiej tubce), ale moja gin powiedziała, że w ciąży go nie można. No i pupa, musiałam się powitać z dawno niewidzianymi kumplami -
Qash amol na skronie jak na parqcetamol jesteś uczulona plus więcej pić bez różnicy co ale pić pić i jeszcze raz pić i coś normalnego do zjedzenia a nie ciastka i chipsy :p juz lepsza kanapka z dżemem lub konfiturami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 16:14
toska_88 lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualny
-
mon!ta^ wrote:Qash amol na skronie jak na parqcetamol jesteś uczulona plus więcej pić bez różnicy co ale pić pić i jeszcze raz pić i coś normalnego do zjedzenia a nie ciastka i chipsy :p juz lepsza kanapka z dżemem lub konfiturami
No już zjadłam obiad, spokojnie Mizeria moim życiem
Amolu w domu nie mają, ale jak mama skończy farbować włosy to poproszę ją, żeby mi skoczyła po niego.
Jezu, zawsze byłam mega samodzielna, a teraz tak mi głupio się wszystkimi wysługiwaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 16:21
-
nick nieaktualnyA ja się dowiedziałam zacytuje słowa pewnej panci" w sumie jak urodzisz to będziesz miała 26 lat to już młodą mamą nie bedziesz " yy zamurowało mnie no ale ta owa " znajoma" która jest w 3 ciąży mając 23 lata więc ona młoda mama no a ja stara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 16:25
Arwi, sylwucha89, strawberry juice, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ja pewnie uslysze gadanie starych osiedlowych bab w stylu:" taka mloda a juz z drugim w ciazy" mam 24 lata, troche sie martwie jak to bedzie ale najważniejsze wg mnie jest to ze obie ciaze byly chciane
strawberry juice, Nieśmiała lubią tę wiadomość
-
Ja mam koleżankę co w wieku 14 lat urodziła pierwsze dziecko a w wieku 21 juz miala trójkę. Kazde z innym... Kurwice mam jak o niej pomysle
-
nick nieaktualny
-
Jak 26lat to stara mama to ja rodzac w maju w wieku 32(rocznikowo33:/) to juz bede emerytka;)))
Arwi, Hope_, Misia 69, Maniuś lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;