MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Toska może i panikuje, nie ukrywam, to moja pierwsza ciąża i nie wiem co sie ze mną dzieje
przed ciążą przeczytałam całe internety i wogóle wszystko żeby wiedzieć jak najwięcej, a tu dupa. w praktyce i tak czuję się jak bym błądziła po omacku...
co do zajęcia, to staram się uczyć, bo za tydzień mam obronę, ale myślami i tak ciągle krążę koło ciążyno nie da się inaczej
oczywiście staram sie myślec pozytywnie, tylko to nie zawsze wychodzi..
co do cery... weź nic nie mów... czuję się jak 14-latka... cała twarz w pryszczachtoska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytoska_88 wrote:Gonia następna szczuplutka laseczka! Witaj wśród nie anonimowych"-) ale nie ma powodu żeby się kryć "-)
Nieśmiała może panikujesz troszkę? Nic nie boli nic się narazie nie dzieje może znajdź sobie zajecie ja też ciągle cos robię żeby nie wymyślać powodów do strachu:-) mi codzień bardzo mi chce się spac a jak na złość mój syn nie chce już siać w dzień. Lazanki spieprzylam dosłownie bo tak mi się pieprzu syplo że hej. Nowa zachcianka się pojawiła .. gazeta z kurczakiem i warzywami! Plan na jutro .
A jak z waszą cera? U mnie twarz dekolt plecy masakra. . Ciągle jakieś chrosty plamy i suche placki. Masakra. A z tą woda też wmuszam w siebie na siłę a później w nocy nie dospana bo 15 razy do kibla wstaje. Mam nadzieję że to już ostatnia ciaza:-)postanowiłam się ujawić a coo hehe . Co do mojej cery to jest dramat sucha mimo iż nawilżam zrobiła się blada i zmęczona mam nadzieje że to minie . Co do picia wody ja ciągle pije czuje jakbym miała cały czas kaca
efekty nie wyspania i wstawania w nocy na siikanie wychodzą na Twarzy
toska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystrawberry juice wrote:Ja mam na twarzy tradzik
i w ogole jakas taka brzydka sie czuje
Wlasnie przespalam kolejnych kilka godzin. Dziewczyny... czuje ze moglabym sie obudzic na wiosne !!!ggonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytoska_88 wrote:Ja też tak właśnie cała twarz wysypana sucha patrzeć się nie mogę na siebie. Chyba będą córki:-)
toska_88 takie mam przeczucie caly czas, ale byleby zdrowy maluch był. To dla mnie teraz najwazniejsze.
Jezuu jak jeszcze raz kichne to komus cos zrobie!
A na obiad dzis pierogi z jagodami (z mrozonki) - super pycha, polecamtoska_88 lubi tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Ja też tak właśnie cała twarz wysypana sucha patrzeć się nie mogę na siebie. Chyba będą córki:-)
Ja od gimnazjum walczyłam z trądzikiem, ostatnio było ok, calkiem zniknął z dekoltu, szyi, pleców i większości twarzy. Tak z pół roku miałam spokój.
A teraz? No cóż, mam dużo nowych kumpli w różnych miejsach
Zawsze smarowałam się kremem z apteki Alaclarin (taki w biało-niebieskiej tubce), ale moja gin powiedziała, że w ciąży go nie można. No i pupa, musiałam się powitać z dawno niewidzianymi kumplami -
Qash amol na skronie jak na parqcetamol jesteś uczulona
plus więcej pić bez różnicy co ale pić pić i jeszcze raz pić i coś normalnego do zjedzenia a nie ciastka i chipsy :p juz lepsza kanapka z dżemem lub konfiturami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 16:14
toska_88 lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualny
-
mon!ta^ wrote:Qash amol na skronie jak na parqcetamol jesteś uczulona
plus więcej pić bez różnicy co ale pić pić i jeszcze raz pić i coś normalnego do zjedzenia a nie ciastka i chipsy :p juz lepsza kanapka z dżemem lub konfiturami
No już zjadłam obiad, spokojnieMizeria moim życiem
Amolu w domu nie mają, ale jak mama skończy farbować włosy to poproszę ją, żeby mi skoczyła po niego.
Jezu, zawsze byłam mega samodzielna, a teraz tak mi głupio się wszystkimi wysługiwaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 16:21
-
nick nieaktualnyA ja się dowiedziałam zacytuje słowa pewnej panci" w sumie jak urodzisz to będziesz miała 26 lat to już młodą mamą nie bedziesz " yy zamurowało mnie no ale ta owa " znajoma" która jest w 3 ciąży mając 23 lata więc ona młoda mama no a ja stara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 16:25
Arwi, sylwucha89, strawberry juice, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ja pewnie uslysze gadanie starych osiedlowych bab w stylu:" taka mloda a juz z drugim w ciazy" mam 24 lata, troche sie martwie jak to bedzie ale najważniejsze wg mnie jest to ze obie ciaze byly chciane
strawberry juice, Nieśmiała lubią tę wiadomość
-
Ja mam koleżankę co w wieku 14 lat urodziła pierwsze dziecko a w wieku 21 juz miala trójkę. Kazde z innym... Kurwice mam jak o niej pomysle
-
nick nieaktualny
-
Jak 26lat to stara mama to ja rodzac w maju w wieku 32(rocznikowo33:/) to juz bede emerytka;)))
Arwi, Hope_, Misia 69, Maniuś lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;