MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyggonia wrote:A ja się dowiedziałam zacytuje słowa pewnej panci" w sumie jak urodzisz to będziesz miała 26 lat to już młodą mamą nie bedziesz " yy zamurowało mnie no ale ta owa " znajoma" która jest w 3 ciąży mając 23 lata więc ona młoda mama no a ja stara
ggonia to ty jestes '91 ?
Nie przejmuj sie idiotka, jakies parcie na szkło ma, co to jakieś wyścigi? Kto pierwszy narodzi wiecej dzieci? Niech sie paniusia wypcha! Bedziesz mloda mamusia i to pewnie lepsza niz ta damulka z takim podejsciem, że musi być pierwsza !
ggonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUska wrote:Ja pewnie uslysze gadanie starych osiedlowych bab w stylu:" taka mloda a juz z drugim w ciazy" mam 24 lata, troche sie martwie jak to bedzie ale najważniejsze wg mnie jest to ze obie ciaze byly chciane
Pewnie ze najwazniejszeA z moich kolezanek sporo urodzilo juz drugie dziecko, wiec niech sie te stare baby wypchaja. Nie lubie takich ludzi. Swoim zyciem niech sie zajmie. Zwlaszcza ze one wychowane w takich czasach ze dzieci sie szybciej rodzilo !
-
nick nieaktualnyDemsik wrote:Jak 26lat to stara mama to ja rodzac w maju w wieku 32(rocznikowo33:/) to juz bede emerytka;)))
Taaa, w oczach jednych 26 lat to juz stara mama, a inni powiedza ze za szybko, ze mlodosc sobie odbieramy itd. Nie wazne ile mamy lat czy 18 czy 40. Najwazniejsze jest to jak bedziemy nasze maluchy kochaca ja mam zamiar baaaardzo
Juz moja dzidzie kocham nad zycie
Przepraszam za wylew emocji, ale nie cierpie ludzi ktorzy najlepiej wiedza jak inni maja zyc !!Nieśmiała, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Nadrobić was dziewczyny to chyba nie możliwe. Ha ha
Podczytuje was cały czas jak tylko mogę ale mam mało czasu na pisanie . Ogólnie dobrze się już czuję ale co kilka dni mam gorsze dni.
Co do cery i wyglądu to czuję się jak wielka kulka . Jak bym cała napuchla . Ale inni mówią że wyglądam ładniej niż przed ciąża. Brzuch z dnia na dzień coraz większy i mam mega zadyszki. Pójdę 800 metrów po córkę do szkoły a dysze jak lokomotywa . Masakra .blubka lubi tę wiadomość
-
Ja zawsze chciałam "wyrobić się" z pierwszym dzieckiem przed trzydziestką. Nie wiem czemu, tak jakoś. No i jak Bóg da, to tak będzie xD Termin na maj a trzydzieste urodziny w sierpniu. Oby oby!
Z resztą, nie ważny wiek, każdy może być tym odpowiednim
Jak miałam 20 lat i okres mi się spóźnił po pierwszym seksie, to musiałam robić test i uwierzcie, gdybym zobaczyła dwie kreski to chyba bym zeszła. Nie ten chłop po prostu, a straciłam na niego 6 lat. Teraz dwie kreseczki przywitałam z uśmiechem, chociaż problemów mnöstwo. Nie mamy swojego domu, praca dupy nie urywa, z jasą różnie....aaaaale...dupa tam! Jest miłość i zdrowie, reszte się zorganizuje
Arwi, toska_88, strawberry juice, Maniuś, Nieśmiała lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:No właśnie! Już wcześniej miałam pytać! Nigdy nie miałam większych problemów z cerą, a tu jeb! Ramiona, łopatki, dekolt...wysyfione! Olabogaaaa! Tylko nie piszcie, że przejdzie po porodzie xD
Mi niestety nie przeszło nawet po porodzie
-
nick nieaktualny
-
To ja pod mamuty podchodzę, w grudniu 33 mi stuknie
ale to moja 3 ciąża a zawsze chciałam się wyrobić z porodami przed 35 ;p
Brzuch mnie dzisiaj boli. Cały dzień w biegu, dopiero usiadłam
Rudzik się coś nie odzywa... -
nick nieaktualnySylwucha odebralas mi nadzieję na nelke! O tym nie dobra! A ja się cieszyłam że mi córka urodę odbiera bo jak będzie 3 chłop w domu to już mnie ubezwlasnowolnia:-) ja z małym w ciaxy to miałam cerę bez skazy nawet makijaż nie był potrzebny .
Qasha łosoś czy wartościowy? Oj wartościowy i to bardzo przez 4xschabowe trzeba by było zaoszczędzić żeby sobie pozwolić he he . Pyszny obiadek miałaś i tak trzymaj! Nie to że ci zazdroszczę figury z miniaturki (no może troszkę) ale twoja dzidzia napewno zyska na tym .
Hope wyślę Ci wiadomość zaraz jak uporam się z małym terrorysta z ADHD którego ide kąpać i zegnac do jutra bo z miłą chęcią stracę go dziś już z oczu tak mi daje popalić .
Rudzik podnosisz napięcie jak w archiwum x- zapodaj dobre wieści. -
nick nieaktualny
-
O widzę że dziś w menu kapusniaczek
Ja dziś nagotowałam cały gar kwasnicy (dosłownie).UWAGA zjadłam dziś od południa 4 miski.Przepyszna, taka kwasniutka, mniammm.Zostało jeszcze na jutro.Zapraszam jak ktoś chętny
Camilia, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do wieku ja urodziłam jak miałam 26 lat i było to dla mnie w sam raz. Zawsze chciałam mieć 2 przed 30 żebym mogła się jeszcze ogarnąć i rozwinąć zawodowo ale najpierw rodzina . Znajoma zaś urodziła w wieku 21 lat a pół roku później jej 40 letnia mama urodziła jej siostrę i wiecie co? Mama ma o wiele więcej cierpliwości do dziecka z tym że jeśli chodzi o energię to raczej ta młodsza nadrabia. Każdy wiek ma swoje wady i zalety moim zdaniem najważniejsze by kobieta była na to gotowa .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 19:10
-
Dziewczyny czy to możliwe, że po srodowej cytologii zrobił mi się jakiś stan zapalny? Swędzi mnie i drapie tam na dole
Poki co ratuje się żelem Abiofem na noc ale średnio pomaga. Najszybciej do lekarza mogę iść w przyszłą środę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 19:03
-
nick nieaktualnytoska_88 wrote:Znajoma zaś urodziła w wieku 21 lat a pół roku później jej 30 letnia mama urodziła jej siostrę
Oj tosienka cos nie tak z tym wiekiem tu wyszlo chyba ;P
Ja w listopadzie skoncze 24 lata i o dziecku marzylam od zawsze, chcialam najpierw skonczyc studia i podjac prace, zeby miec pieniadze na utrzymanie malucha. Wiec teraz jest idealny moment. Slub nie byl mi potrzebny, ale mamy w planach za jakoes 2-3 lata.
A ze moj towarzysz zycia ma nieco wiecej wiosenek bo juz 35 to tez dzidziusia bardzo bardzo pragnal. No i sie udalo