MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyggonia wrote:A ja się dowiedziałam zacytuje słowa pewnej panci" w sumie jak urodzisz to będziesz miała 26 lat to już młodą mamą nie bedziesz " yy zamurowało mnie no ale ta owa " znajoma" która jest w 3 ciąży mając 23 lata więc ona młoda mama no a ja stara
ggonia to ty jestes '91 ?
Nie przejmuj sie idiotka, jakies parcie na szkło ma, co to jakieś wyścigi? Kto pierwszy narodzi wiecej dzieci? Niech sie paniusia wypcha! Bedziesz mloda mamusia i to pewnie lepsza niz ta damulka z takim podejsciem, że musi być pierwsza !
ggonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUska wrote:Ja pewnie uslysze gadanie starych osiedlowych bab w stylu:" taka mloda a juz z drugim w ciazy" mam 24 lata, troche sie martwie jak to bedzie ale najważniejsze wg mnie jest to ze obie ciaze byly chciane
Pewnie ze najwazniejsze A z moich kolezanek sporo urodzilo juz drugie dziecko, wiec niech sie te stare baby wypchaja. Nie lubie takich ludzi. Swoim zyciem niech sie zajmie. Zwlaszcza ze one wychowane w takich czasach ze dzieci sie szybciej rodzilo ! -
nick nieaktualnyDemsik wrote:Jak 26lat to stara mama to ja rodzac w maju w wieku 32(rocznikowo33:/) to juz bede emerytka;)))
Taaa, w oczach jednych 26 lat to juz stara mama, a inni powiedza ze za szybko, ze mlodosc sobie odbieramy itd. Nie wazne ile mamy lat czy 18 czy 40. Najwazniejsze jest to jak bedziemy nasze maluchy kochac a ja mam zamiar baaaardzo Juz moja dzidzie kocham nad zycie
Przepraszam za wylew emocji, ale nie cierpie ludzi ktorzy najlepiej wiedza jak inni maja zyc !!Nieśmiała, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Nadrobić was dziewczyny to chyba nie możliwe. Ha ha
Podczytuje was cały czas jak tylko mogę ale mam mało czasu na pisanie . Ogólnie dobrze się już czuję ale co kilka dni mam gorsze dni.
Co do cery i wyglądu to czuję się jak wielka kulka . Jak bym cała napuchla . Ale inni mówią że wyglądam ładniej niż przed ciąża. Brzuch z dnia na dzień coraz większy i mam mega zadyszki. Pójdę 800 metrów po córkę do szkoły a dysze jak lokomotywa . Masakra .blubka lubi tę wiadomość
-
Ja zawsze chciałam "wyrobić się" z pierwszym dzieckiem przed trzydziestką. Nie wiem czemu, tak jakoś. No i jak Bóg da, to tak będzie xD Termin na maj a trzydzieste urodziny w sierpniu. Oby oby! Z resztą, nie ważny wiek, każdy może być tym odpowiednim Jak miałam 20 lat i okres mi się spóźnił po pierwszym seksie, to musiałam robić test i uwierzcie, gdybym zobaczyła dwie kreski to chyba bym zeszła. Nie ten chłop po prostu, a straciłam na niego 6 lat. Teraz dwie kreseczki przywitałam z uśmiechem, chociaż problemów mnöstwo. Nie mamy swojego domu, praca dupy nie urywa, z jasą różnie....aaaaale...dupa tam! Jest miłość i zdrowie, reszte się zorganizuje
Arwi, toska_88, strawberry juice, Maniuś, Nieśmiała lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:No właśnie! Już wcześniej miałam pytać! Nigdy nie miałam większych problemów z cerą, a tu jeb! Ramiona, łopatki, dekolt...wysyfione! Olabogaaaa! Tylko nie piszcie, że przejdzie po porodzie xD
Mi niestety nie przeszło nawet po porodzie
-
nick nieaktualny
-
To ja pod mamuty podchodzę, w grudniu 33 mi stuknie ale to moja 3 ciąża a zawsze chciałam się wyrobić z porodami przed 35 ;p
Brzuch mnie dzisiaj boli. Cały dzień w biegu, dopiero usiadłam
Rudzik się coś nie odzywa... -
nick nieaktualnySylwucha odebralas mi nadzieję na nelke! O tym nie dobra! A ja się cieszyłam że mi córka urodę odbiera bo jak będzie 3 chłop w domu to już mnie ubezwlasnowolnia:-) ja z małym w ciaxy to miałam cerę bez skazy nawet makijaż nie był potrzebny .
Qasha łosoś czy wartościowy? Oj wartościowy i to bardzo przez 4xschabowe trzeba by było zaoszczędzić żeby sobie pozwolić he he . Pyszny obiadek miałaś i tak trzymaj! Nie to że ci zazdroszczę figury z miniaturki (no może troszkę) ale twoja dzidzia napewno zyska na tym .
Hope wyślę Ci wiadomość zaraz jak uporam się z małym terrorysta z ADHD którego ide kąpać i zegnac do jutra bo z miłą chęcią stracę go dziś już z oczu tak mi daje popalić .
Rudzik podnosisz napięcie jak w archiwum x- zapodaj dobre wieści. -
nick nieaktualny
-
O widzę że dziś w menu kapusniaczek
Ja dziś nagotowałam cały gar kwasnicy (dosłownie).UWAGA zjadłam dziś od południa 4 miski.Przepyszna, taka kwasniutka, mniammm.Zostało jeszcze na jutro.Zapraszam jak ktoś chętny
Camilia, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co do wieku ja urodziłam jak miałam 26 lat i było to dla mnie w sam raz. Zawsze chciałam mieć 2 przed 30 żebym mogła się jeszcze ogarnąć i rozwinąć zawodowo ale najpierw rodzina . Znajoma zaś urodziła w wieku 21 lat a pół roku później jej 40 letnia mama urodziła jej siostrę i wiecie co? Mama ma o wiele więcej cierpliwości do dziecka z tym że jeśli chodzi o energię to raczej ta młodsza nadrabia. Każdy wiek ma swoje wady i zalety moim zdaniem najważniejsze by kobieta była na to gotowa .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 19:10
-
Dziewczyny czy to możliwe, że po srodowej cytologii zrobił mi się jakiś stan zapalny? Swędzi mnie i drapie tam na dole Poki co ratuje się żelem Abiofem na noc ale średnio pomaga. Najszybciej do lekarza mogę iść w przyszłą środę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 19:03
-
nick nieaktualnytoska_88 wrote:Znajoma zaś urodziła w wieku 21 lat a pół roku później jej 30 letnia mama urodziła jej siostrę
Oj tosienka cos nie tak z tym wiekiem tu wyszlo chyba ;P
Ja w listopadzie skoncze 24 lata i o dziecku marzylam od zawsze, chcialam najpierw skonczyc studia i podjac prace, zeby miec pieniadze na utrzymanie malucha. Wiec teraz jest idealny moment. Slub nie byl mi potrzebny, ale mamy w planach za jakoes 2-3 lata.
A ze moj towarzysz zycia ma nieco wiecej wiosenek bo juz 35 to tez dzidziusia bardzo bardzo pragnal. No i sie udalo