MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
U mnie już coraz bardziej wzrasta libido ale mój M mówi że nie będzie seksu bo on nie chce "kropkowi" zrobić krzywdy tłumaczenie jak grochem o ściane ehh .. ale za to dziś zjem pyszne placki ziemniaczane z mnóstwem śmietany juhuuu które mi zrobi
jak dobrze być w ciążyArwi, Demsik, toska_88, Camilia lubią tę wiadomość
-
ggonia wrote:Cześć dziewczyny
U mnie już coraz bardziej wzrasta libido ale mój M mówi że nie będzie seksu bo on nie chce "kropkowi" zrobić krzywdy tłumaczenie jak grochem o ściane ehh .. ale za to dziś zjem pyszne placki ziemniaczane z mnóstwem śmietany juhuuu które mi zrobi
jak dobrze być w ciążytoska_88, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydewa wrote:Taaaak, chłopak kumpeli nie chciał się kochać, bo mówił, że dziecko będzie pamiętać szczególnie jak w główkę wackiem dostanie...takie wyrośnięte ego i zerowa znajomość anatomii
Albo znajoma zdradzająca faceta pyta mnie czy po zrobieniu loda może być w ciąży przestała być moją znajomą -
nick nieaktualnyQasha wrote:Coooo, czemu akurat paracetamol tylko
No to koniec, czas umierać.
Jestem uczulona na paracetamol xD
A poza tym znalazłam takie coś:
"Paracetamol w dawkach terapeutycznych uważany jest za lek bezpieczny o czym świadczy fakt, że jest dopuszczony do stosowania u kobiet ciężarnych od 4 miesiąca ciąży i u karmiących oraz u noworodków i niemowląt." -
toska_88 wrote:Qasha a może jesteś nie dożywiona i stąd te bóle? Z tego co pamiętam p8salas że nic ci nie wchodzi a niestety jeść trzeba bo zapotrzebowanie jest.
Hmm, nie wiem. W sumie wsunęłam wczoraj na kolację całą mizerię i trochę ziemniaczków, a dzisiaj normalnie śniadanie no i dorwałam paczkę Oreo i też jej już nie ma. A teraz wsuwam małą paczkę Laysów, bo miałam straszną ochotę. -
Hmm, mój Marcin chyba się przejął. Ostatnio marudziłam o moje ulubione sushi i dzisiaj stwierdził, że jak będzie do mnie jechał to po nie podjedzie. Wow. A będzie musiał dobre 2h drogi nadłożyć. Jestem w szoku, ale pozytywnym.
Już mi ślinka cieknie!
Ps. Sushi z omleta i smażonego kalmara, żadnych surowizntoska_88, Camilia, strawberry juice lubią tę wiadomość
-
hmm, ja też mam czasami bóle głowy ze względu na odwodnienie, pijesz wystarczająco dużo wody? Oprócz tego niestety hormony w ciąży się przyczyniają do migren, ja tak zaczęłam ciąże
Arwi lubi tę wiadomość
cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
missdiss wrote:hmm, ja też mam czasami bóle głowy ze względu na odwodnienie, pijesz wystarczająco dużo wody? Oprócz tego niestety hormony w ciąży się przyczyniają do migren, ja tak zaczęłam ciąże
No właśnie z wodą mam problem. Spróbuje się bardziej zmuszać do picia. -
Moje libido osiągnęło totalne dno. Mąż niby trochę rozumie, że źle się czuje i nie mam ochoty ale...swoje potrzeby ma. Juz nieraz mi mówił, że całkiem o nim zapomniałam. Nie przypominam sobie żebym w pierwszej ciąży tak miała.
Co do chorych dzieci. Na pierwsze urodziny córki przyjechała męża siostra z dziećmi. Po 2 dniach Nina zaczęła wymiotowac. Później ja a na koniec moi rodzice, którzy przyjechali do nas 600 km i lada dzień musieli wracać. Okazało się ze dwa dni przed przyjazdem skończyły się dziewczynkom objawy jelitowki... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQasha wrote:Hmm, nie wiem. W sumie wsunęłam wczoraj na kolację całą mizerię i trochę ziemniaczków, a dzisiaj normalnie śniadanie no i dorwałam paczkę Oreo i też jej już nie ma. A teraz wsuwam małą paczkę Laysów, bo miałam straszną ochotę.
Moniqaaa, Arwi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, poradźcie coś, bo zwariuje...
od rana mam takie dziwne uczucie w podbrzuszu.. czuję tam jakby kluchę.. albo jakby tam się wody nazbierało i lada chwila miało polecieć... ciężko mi to opisać... zawsze tak miałam przed okresem... najpierw właśnie to uczucie ze zaraz cos się poleje a 3-4 godziny poźniej był okres..martwię się tym, wcześniej nie miałam takich "objawów ciąży". to normalne? -
nick nieaktualnyGonia następna szczuplutka laseczka! Witaj wśród nie anonimowych"-) ale nie ma powodu żeby się kryć "-)
Nieśmiała może panikujesz troszkę? Nic nie boli nic się narazie nie dzieje może znajdź sobie zajecie ja też ciągle cos robię żeby nie wymyślać powodów do strachu:-) mi codzień bardzo mi chce się spac a jak na złość mój syn nie chce już siać w dzień. Lazanki spieprzylam dosłownie bo tak mi się pieprzu syplo że hej. Nowa zachcianka się pojawiła .. gazeta z kurczakiem i warzywami! Plan na jutro .
A jak z waszą cera? U mnie twarz dekolt plecy masakra. . Ciągle jakieś chrosty plamy i suche placki. Masakra. A z tą woda też wmuszam w siebie na siłę a później w nocy nie dospana bo 15 razy do kibla wstaje. Mam nadzieję że to już ostatnia ciaza:-)ggonia, Nieśmiała lubią tę wiadomość