MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystrawberry juice wrote:Oj tosienka cos nie tak z tym wiekiem tu wyszlo chyba ;P
Ja w listopadzie skoncze 24 lata i o dziecku marzylam od zawsze, chcialam najpierw skonczyc studia i podjac prace, zeby miec pieniadze na utrzymanie malucha. Wiec teraz jest idealny moment. Slub nie byl mi potrzebny, ale mamy w planach za jakoes 2-3 lata.
A ze moj towarzysz zycia ma nieco wiecej wiosenek bo juz 35 to tez dzidziusia bardzo bardzo pragnal. No i sie udalo -
nick nieaktualnystrawberry juice wrote:ggonia to ty jestes '91 ?
Nie przejmuj sie idiotka, jakies parcie na szkło ma, co to jakieś wyścigi? Kto pierwszy narodzi wiecej dzieci? Niech sie paniusia wypcha! Bedziesz mloda mamusia i to pewnie lepsza niz ta damulka z takim podejsciem, że musi być pierwsza !
Tak jest jestem 91 ćwiartka na karku już hahaha
-
Hej co do mam "geriatrycznych" to ja w przyszłym roku będę miała 37... Pytanie czy urodzę przed swoimi urodzinami czy po... Bo termin na 13 a urodzinami 11... No ale pierwsze urodziłam jak miałam 27 i 8 miesięcy... Na drugie nie mogliśmy się długo zdecydować... Decyzja zapadła 3 lata temu... 10 miesięcy bezowocnych starań a nowy gin patrzył na wyniki tarczycy i mówił że są ok... Po tych 10 mcach wróciłam do starego giną a on patrząc na tsh powiedział że tak to się w ciążę nie zachodzi. I wysłał do endokrynologa. Po 3 mcach brania leków zaszlam ale poronilam... Potem się zrobiła torbiel endometrialna i ona utrudniała zajście ... Operacja w kwietniu tego roku, do końca lipca tabletki antykoncepcyjne i Bach... W pierwszym cyklu po odstawieniu udało się! Taka to poja historia jak zostanę matką geriatryczną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 19:26
toska_88, Camilia, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
ja tez sie dopisuje do starszych mam...bede rodzic pierwsze dziecko jak bede miec 36 lat ....a marzy nam sie wiecej dzieci. tak to jest jak sie spotyka odpowiedniego czlowieka za pozno
Kleopatra, toska_88, blubka, Camilia, Demsik lubią tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
Kochane, a ja właśnie wróciłam z dyżuru ginekologicznego w szpitalu (1,5h czekania i tak nieźle), dostałam ciemnobrązowych plamień, tętno jest, ale niestety może się to skończyć nie najlepiej, mam 50% szans
Także proszę trzymajcie za mnie kciuki...idę leżeć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 19:50
sylwucha89, Demsik lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Zieziulka wrote:Kochane, a ja właśnie wróciłam z dyżuru ginekologicznego w szpitalu (1,5h czekania i tak nieźle), dostałam ciemnobrązowych plamień, tętno jest, ale niestety może się to skończyć nie najlepiej, mam 50% szans
Także proszę trzymajcie za mnie kciuki...idę leżeć. -
nick nieaktualnyZieziulka wrote:Kochane, a ja właśnie wróciłam z dyżuru ginekologicznego w szpitalu (1,5h czekania i tak nieźle), dostałam ciemnobrązowych plamień, tętno jest, ale niestety może się to skończyć nie najlepiej, mam 50% szans
Także proszę trzymajcie za mnie kciuki...idę leżeć.
Zieziulka zaciskam bardzo mocno !!! -
Zieziulka odpoczywaj, dbaj, i leż, trzymamy kciuki!!!
Arielka na przeziębienie syrop z malin dobry, można próbować z grzankami z czosnkiem, ale ja np czosnek bardzo źle znoszę w ciąży. Jeszcze może herbatka z miodem? Mój lekarz mówił że można też spokojnie wit C i rutinoscorbin chyba
Dziewczyny a u mnie dzisiaj cały dzień ból w prawej pachwinie- taki jakbym próbowała się rozciągać do szpagatu i trochę przegięła- to są te ciągnięcia w pachwinach u ciężarnych właśnie? czy tylko te takie sporadyczne?cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
Zieziulka wrote:Kochane, a ja właśnie wróciłam z dyżuru ginekologicznego w szpitalu (1,5h czekania i tak nieźle), dostałam ciemnobrązowych plamień, tętno jest, ale niestety może się to skończyć nie najlepiej, mam 50% szans
Także proszę trzymajcie za mnie kciuki...idę leżeć.
Leż i odpoczywaj. Mi żywa krew ze skrzepami leciała po nogach, a Oleńka trzyma się twardo Tylko że leżę plackiem i wszyscy mi usługują - polecam. Nie martw się na zapas, wszystko będzie dobrze!
A ja właśnie zjadłam moje obiecane sushi i mój poziom zadowolenia jest bliski apogeum. Czuję siły do przeżycia... no powiedzmy, że trzech najbliższych dnimissdiss, Nieśmiała, toska_88, Mabelle, Camilia, sylwucha89, Demsik lubią tę wiadomość
-
Zieziulka lez, wypoczywaj, oszczedzaj sie. Bedzie dobrze
Ja bylam wlasnie z D. na wrapach... uchh, pycha, nasze nowe odkrycie nowej knajpy. Pierwszyvraz tam bylismy i chyba bedziemy jezdzic tam czesciej popilam trzema łykami pepsi, a teraz leze z pelnym brzucholem szkoda tylko ze kapusniak nie ruszony, no coz bedzie na jutro.
A no i po drodze zakupiłam Pregna Plus. Mam nadzieje ze nic sie nie stanie, jesli caly czas bralam zwykly Folik a teraz tak z dnia na dzien zacznę brac Pregne Plus.