MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarta931217 wrote:Tak czytam i czytam, czyżbym była tu najmłodsza mama w grudniu skończę 23 lata ale ciąża była planowana, jesteśmy 2 lata po ślubie
Najmlodsza majowa mama to chyba zostanie Ag194, bo ma lat 22 ale czy to ważne kto najmłodsza a kto najsatrsza? Dziewuchy, po proatu cieszmy sie naszym ciezarnym stanem -
nick nieaktualny
-
Zieziulka wrote:Dzięki dziewczyny Z góry sorry za błędy ale piszę z tabletu z łóżka. Ja dupka biorę od początku, kazali mi zwiększyć dawkę. Luteiny nie dostałam bo podobno i tak by sie nie wchłonęła teraz, może jak mi ustąpią plamienia. Pytali czy chce zostać w szpitalu, ale dali też do zrozumienia, że wiecej niż w domu mi nie pomogą, miałabym leżeć tylko tam, to wolę w domu. Qasha pocieszyłaś mnie trochę oby się nam udało!
-
strawberry juice wrote:Najmlodsza majowa mama to chyba zostanie Ag194, bo ma lat 22 ale czy to ważne kto najmłodsza a kto najsatrsza? Dziewuchy, po proatu cieszmy sie naszym ciezarnym stanem
-
U mnie kochane stres jutro ważny dzien prywatnie jade na usg niby plamienia ustopiły po luteinie teraz tylko skrzepy delikatne mam , tak sie boje co mi doktorka powie , bo tu wgl w Angli inne podejscie jest do ciąży i zbadali mnei wziernikiem tylko niby wszytsko pozamykane jest , ale jednak boje sie
-
Camilia Wasza Jula ma dzisiaj 2 latka, 2 miesiace, 2 tygodnie i 2 dni? Duzo zdróweczka dla niej! Sliczna dziewczynka, mam nadzieje, ze choroba jak najmniej ją będzie dotykać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 21:57
strawberry juice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamilia wrote:Toska nie ma lekarstwa na tę chorobę, jednakże w necie pokazują najgorsze przypadki. U nas w rodzinie nikt nie ma stwierdzonej NF1. Ja już wylalam morze łez. Teraz muszę być silna dla Julki i Maluszka!
A jak malutka sie czuje ? Mam nadzieje, że ta choroba dotknie ja najlagodniej jak tylko mozna... -
nick nieaktualny
-
strawberry juice wrote:To ja 6t4d widzialam juz serduszko. Tego Ci zycze
-
nick nieaktualnyfacebookowaja wrote:ja juz w 6 tyg widziałam serduszko w poniedziałak jak miałam usg tylko boje sie jutro bo we wtorek miałam palmienia i krwawienia i dopiero teraz sie konczą mi bo braniu luteiny
Aaa zalozylam ze jak w Anglii to jeszcze nie mialas usg. Mimo wszystko trzymam kciuki zeby bylo dobrze -
strawberry juice wrote:Aaa zalozylam ze jak w Anglii to jeszcze nie mialas usg. Mimo wszystko trzymam kciuki zeby bylo dobrze
-
Lwica to ja byłam u Gp bo strasznie mnie meczył 2 tyg brzuch i przed wizytą zrobiłam test okazało sie ze w ciąży jestem ale moja gin z pl kazała mi zrobic wykluczyc pozamaciczną ;/ i poszłam do Gp powiedziałam jej ze brzuch boli mnie miałamw pl cysty czesto na jajnikach i ze chciała bym tez wykluczyc pozamaciczną ciąże i jeszcze wys prolaktyne miałam brałam na spadek leki z pl i dała mi od razu skierowanie na usg ,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 22:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytoska_88 wrote:Strawberry zdjęcie w 100 % do ciebie pasuje! Taka pozytywna delikatna dziewczyna:-)
Dziękuję ! Nie byłam pewna co do wstawiania swojego zdjęcia, ale Belly tak je pochłonęło, że juz nie chce mi zmienić, więc... musi zostaćtoska_88, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Rozumie No 2tug to niepokojący bol ....i jak USG wyszło?? miałaś juz położna??
-
Zieziulka, trzymam kciuki za Ciebie i za Twoją Kruszynkę. Musi być dobrze, ja w to wierzę!
Rudzik, cieszę się, że wszystko w porządku i że widziałaś serduszko, to jest takie cudowne uczucie
Hope, wyślę Ci ten przepis, tylko jutro wieczorem ok? Bo już jestem w łóżku, a jutro mam jeszcze zajęcia w ciągu dnia.
Strawberry, piękna jesteś i taka... pozytywna
Pisałyście o wieku. Ja mam 29, tyle też (jeszcze) będę miała podczas porodu, ale rocznikowo magiczne 30 Zawsze marzyło mi się założenie rodziny w wieku ok 24-25 lat, no ale tak to jest jak się trafia na odpowiedniego Mężczyznę trochę później W każdym razie nie żałujęRudzik lubi tę wiadomość