MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też juz po śniadaniu. 2 dni nic nie robienie za mną i czuje sie potwornie zmęczona. Potrzebny mi spacer na świeżym powietrzu. Nie wiem jak można tak leżeć przez cala ciąże..
zaczelam szukac sobie hobby na czas zwolnienia i chce zrobić dzidzi kolderke patchworkową - czyli bede sie uczyc szyć :] mój K. Jak to uslyszal to uniósł brew w górę mówiąc "ta jasne" a w domyśle"znowu cos wymyslila i pewnie trzeba kupić jej sprzęt "
Jakbym miała tylko tv oglądać i książki czytać to bym oszalala. Musze czymś ręce zająć -
Nie ma sie czym przejmowac.najwazniejsze jest dobro naszych kruszynek a nie pracodawców.w poprzedniej ciazy kierowniczka do mnie ze moze popracuje dluzej bo premie maja byc a ja ze nie bo premia to nie wszystko.mialam dzwigac z wozkow 80kg mezczyzn?never.praciwalam wtedy z doroslymi niepelnosprawnymi osobami, wieszosc na wozkach.
Ja ide myc lepetynke i przed jedenasta wyruszamy na wizyte.trzymajta kciuki bo stresa mam jak nie wiem co.buziole dla wasRudzik, strawberry juice, Nieśmiała, sylwucha89, lilou, toska_88, WreszcieMama, ggonia, Madu1611 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Co do zajęć w ciąży, to ja planuję najpierw się obronić, potem poprzebierac i poukladac wsztstkie ciuchy, poszewki na poduszki, ręczniki, wszystko. Następnie uklasanie segregowanie wszelkich papierów i dokumentów, a na koniec idziie kuchnia i nieuywane sorzęty, graty, garnki, pierdoły, jakieś ozdiby, figurki....
Mam zamiar zmniejszyć liczbę rzeczy w domu jak się uda to i o połowę!
Zakładając, że wyrobie sie z tym wsztstkim do konca pazdziernika, to od listopada mam zamiar czytac. Zawsze kochalam czytanie. Ale pracuhąc, studiując i ogarniając dom juz nie mialam ani sil ani czasu. Teraz to nadrobie -
hej dziewczynki. Powiedzcie mi czy któraś ma problem z oddechem? Mam takie wrażenie jakbym miała za małe dziurki w nosie i jakbym za mało powietrza łapała. Jakbym miała zatkany nos, a nie mam kataru, raczej sucho w nosie. Bardzo to niewygodne.
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Demsik wrote:Nie ma sie czym przejmowac.najwazniejsze jest dobro naszych kruszynek a nie pracodawców.w poprzedniej ciazy kierowniczka do mnie ze moze popracuje dluzej bo premie maja byc a ja ze nie bo premia to nie wszystko.mialam dzwigac z wozkow 80kg mezczyzn?never.praciwalam wtedy z doroslymi niepelnosprawnymi osobami, wieszosc na wozkach.
Ja ide myc lepetynke i przed jedenasta wyruszamy na wizyte.trzymajta kciuki bo stresa mam jak nie wiem co.buziole dla wasDemsik lubi tę wiadomość
gonia13 wrote:ja tez sie dopisuje do starszych mam...bede rodzic pierwsze dziecko jak bede miec 36 lat ....a marzy nam sie wiecej dzieci. tak to jest jak sie spotyka odpowiedniego czlowieka za pozno
Espera, dobrze Cię 'widzieć'! U nas wszystko ok. Mam nadzieję, że tak zostanie. Luteinę mam odstawić i martwię się trochę, ale skoro lekarz był tego pewien...
Pozdrawiam!
-
tez coś dzisiaj zaczęły bolec bardziej pachwiny, a już ze 2 tyg była cisza. Faktycznie to wygląda jakby zaczął się drugi etap rozciągania
nick nieaktualnyBreezee wrote:hej dziewczynki. Powiedzcie mi czy któraś ma problem z oddechem? Mam takie wrażenie jakbym miała za małe dziurki w nosie i jakbym za mało powietrza łapała. Jakbym miała zatkany nos, a nie mam kataru, raczej sucho w nosie. Bardzo to niewygodne.
Kup sobie spray do nosa z sola morska - marimer, sterimar, tonimer baby czy cos takiego. Sa naturalne, odtykaja nos i nawilzaja Powinno pomocBreezee, Arwi lubią tę wiadomość
-
To jestem tu najstarsza. Pewnie już dawno miałabym maleństwo, tylko dość późno zmieniłam faceta na tego właściwego. W tym roku pod koniec czerwca mielibyśmy naszego Mateusza z nami, niestety pewnie coś z mojej winy się stało, bo po obumarciu zrobiliśmy genetyczne i malec był zdrowy. Tak wiec jak teraz będzie dobrze to w maju będę miała 40-tke
nick nieaktualnyDemsik ale wprowadzisz szczęśliwy nastrój po powrocie
Ja dziś zaczynam 10 tc już leci ten czas jak szalony. Pogoda deszczowa a chciałam się wybrać na targ po jakieś dresowki po domu bo ciasno w pasie się robi . W nocy odczuwam bóle w pachwinach i powróciła bolesnosc piersi. Tak sobie myślę że jak idę do lekarza 2 listopada to będzie 13 tc może zobaczy już płeć?Espera, Demsik, Arwi, strawberry juice, Rudzik, Maniuś lubią tę wiadomość
-
strawberry juice wrote:Dzien dobry wszystkim !!
Witam sie w 9 tygodniu Zaczynamy 3 miesiac
Jejku, nigdy nie jadlam sniadania, a teraz budze sie na takim glodzie ze od razu musze cos zjesc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 11:16
strawberry juice lubi tę wiadomość
-
guścia wrote:Gonia13, zupełnie jak ja, tylko ja będę rodzić w wieku 35 lat. Dobrze, że czuję się nie starsza niż 32
Espera, dobrze Cię 'widzieć'! U nas wszystko ok. Mam nadzieję, że tak zostanie. Luteinę mam odstawić i martwię się trochę, ale skoro lekarz był tego pewien...
Pozdrawiam!