MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyneczka90 wrote:Dziewczyny.... jestem przerażona! mój wzgórek jest już lekko twardy i zaokrąglony, ale to nic przy tym jak wyrzuciło mi brzuch-tłuszczyk. Nie byłam mega szczupła przed ciążą, ale to co się teraz dzieje to masakra. Czy to normalne??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3672948c8c32.jpg -
Toska ja zamiast odżywek kupuję w aptece olejek rycynowy efekty wow co jakiś czas trzeba przestać używać bo rzęsy na czole się odbijają
Sezonu na grzyby u nas nie było w tym roku. Bida bo nawet do pierogów na wigilię nie mam!Rudzik lubi tę wiadomość
-
Qasha wrote:Zawsze się zastanawiałam... czy pielęgniarka umie sama sobie pobrać krew?
Wiem, wiem, głupie pytanie, ale od dzieciństwa mnie to dręczy
Powiem wam, że z pełnym brzuszkiem o wiele łatwiej o pozytywne myśli. Caly dzień nie miałam smaka totalnie na nic... a po 19 stwierdziłam, że jak nie zjem ziemniaczków i mizerii to umrę. I tym oto sposobem jestem szczęśliwie najedzona i puszczam szczęśliwe wiatry, a co, haha
Było pycha - pójdzie w pupę, ale nie żałuję. Mniam!
Marie_marie22 ja tez farbowania absolutnie nie unikam. Spokojnie mozesz poddac wloski temu zabiegowi.
U mnie brzuszek wieczorami to tak na piaty miesiac wyglada, z rana w miare plaski jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 21:33
marie_marie22 lubi tę wiadomość
-
A ja od dzis zaczynam zdrowa diete:-) tzn duuuzo warzyw owocow czerwonego miesa, soku z burakow bo to podobno dobre na anemie, zobaczymy. Kupilam pharmaton matruelle i zaczelam brac razem z tardyferonem. No a jesli to nie pomorze to specjalistyczne badania... Wy tez jak dotkniecie podbrzusze mozecie wyczuc takie uwypuklenie?
-
Uska, u mnie uwypuklenie to jest po calosci brzucha a nie tylko na dole ale wiesz co nie martwi mnie to wcale . Przeciez to rosnie moje dziecko i to mnie cieszy
Wczoraj rozmawialam z moja stara, dobra kolezanka i powiedziala mi, ze na dniach zaczyna stymulacje do ivf. Tak bardzo chcialabym zeby im sie udalo za tym pierwszym razem. Jest w niej tak duzo wiary i entuzjazmu, ze chyba nie moze sie nie udac. Zycze im tego z calego serducha i nie moge dzis przestac o niej myslec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 22:05
strawberry juice lubi tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Bez obaw farbuj. Tylko wybieraj te z wyższej półki typu loreal. Szamponem bez sensu bo słabo złapie i krótkie się utrzyma. Rada fryzjerki.jedynie czego unikać to rozjaśniacz na skórę głowy trwała ( także trwałe prostowanie) bi to najgorsza chemia ale nawet pasemka blond rozjasniaczem z czystym sumieniem możecie sobie robić ja mam już spory odrost akwarium przyszedłem sobie ze do porodu nie farbuje bo mam teraz bardzo przemęczone i masa mi wypadła dlatego też scielam.
Zamówiłam dziś serum do rzęs long 4 lashes kobietki efekty są super!!! Polecam ! Na własne oczy widziałam strzępy rzęs które po tym po 3 miesiącach wyglądały jak sztuczne tak piękne a cena przystępna.
Rzygam już jak pomyślę o rogalikach! He he chyba najadlam się do końca ciąży . Strasznie za mną chodzą grzyby! Taki sosik grzybowy z cebulką no pycha. Jak któraś z was chodzi na grzyby chętnie odkupie:-)2017 #1
2019 #2
-
Forbidden wrote:A ja mam dzisiaj jedzeniowy kryzys co nie zjem to mnie mdli, nawet ulubiona ogórkowa mi nie wchodzi, a wczoraj zjadłam pół garnka. No nic, pozostaje cierpliwie czekać aż te okropne mdłości przejdą bo wiecznie to przecież trwać nie może
Polecam ciasteczka imbirowe:D Podzielę sięForbidden lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam Dziewczynki za porady odnośnie farbowania
W ogóle przypomniał mi się mój dzisiejszy sen Śniło mi się, że rozmawialiśmy o związkach z przyjaciółmi. Tłumaczyliśmy, choć głównie mój mąż tłumaczył naszemu przyjacielowi, że jesteśmy super dobraną parą, że tacy podobni do siebie jesteśmy i że bardzo mnie kocha itp. Ooooch, tyle miłych i ciepłych słów o sobie usłyszałam... Hahaha, powiedziałam dziś to mojemu Mężowi a on do mnie "no widzisz jaki jestem kochany?" hahahahahaah:Dtoska_88 lubi tę wiadomość
-
marie_marie22 ja byłam u fryzjerki w sobotę, farbowałam, od razu powiedziałam, że jestem w pierwszym trymestrze no i miała zastosować coś bez amoniaku, w ogóle nic a nic nie śmierdziało więc chyba oki
monika_89 podczas ostatniej wizyty zapytałam mojej gin jak to jest z poronieniem i darmowymi badaniami. Powiedziała, że nigdy o czymś takim nie słyszała i że może i coś takiego by było, ale tylko dla kobiet, które mają jakieś częste poronienia. Jak to określiła: co to jest jedno poronienie, każdemu może się zdarzyć więc to nie jest podstawa od razu do badań za free. Ja i tak na prenatalne idę prywatnie więc odpuściłam temat.
tośka ja uwielbiam zbierać grzyby, mam troszkę prawdziwków ususzonych z tamtego roku, ale jak ja Tobie mam je przesłać? Tu w ogóle powinien być zakaz pisania o jedzeniu, o ile nie mam jakiś większych zachcianek tak po przeczytaniu postów wiecznie mam na coś ochotę. Przerobiłam już chipsy paprykowe, uszka z barszczem, bigos, gołąbki i parę innych frykasów, teraz podłapałam sałatkę jarzynową,rogaliki a jutro to chyba sos grzybowy będzie właśnie!
toska_88, marie_marie22 lubią tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
nick nieaktualnyMadu1611 wrote:Wczoraj rozmawialam z moja stara, dobra kolezanka i powiedziala mi, ze na dniach zaczyna stymulacje do ivf. Tak bardzo chcialabym zeby im sie udalo za tym pierwszym razem. Jest w niej tak duzo wiary i entuzjazmu, ze chyba nie moze sie nie udac. Zycze im tego z calego serducha i nie moge dzis przestac o niej myslec.
No to wysyłamy koleżance ciążowe wibracjeMadu1611 lubi tę wiadomość
-
Witam, dzień dobry wszystkim
U mnie dziwnych snów ciąg dalszy. Codziennie cos mi się sni, jak nigdy.
A Wy jak po nocy? Wyspane ? Wypoczęte?
Mnie dxiś czeka odbior grupy krwi no nie znam, no i jeszcze kilka spraw muszę zalatwic na miescie, ale juz widxe ze bedxie padało caly dzień echh ta jesień...
Milego dnia, udanych wizyt jesli ktos ma i szxześliwych wieści -
Hej witam sie i ja.w long4lashes jest bodajze bimatoprost lek na chorobe oczu.czytalam opinie bo tez stosowalam i przestalam.lek chyba podnosil cisnienie w oku.
Ja mam ostatnio gorsze dni,lapie doly i strasznie sie denerwuje przed jutrzejsza wizyta-jade na 12.45.a dzis kto sie wizytuje?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Ja dziś! Laseczki trzymajcie kciuksy bo z nerwów mi pikawa siądzie. Jeszcze 2,5 h,ale tak się martwię,że wzięłam urlop na żądanie w robocie bo wiedziałam,że tam nie wytrzymam. buuu,ale stres....
strawberry juice, blubka, Nieśmiała, sylwucha89, toska_88, Moniqaaa, mon!ta^, Kleopatra, messy99, Karotka, Arwi, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Czytam was z doskoku, ZastrzeŻona na pewno się należą u mnie jedno poronienie i nie musiałam prosić giną sam dal skierowanie i przy umawianiu miałam zaznaczyć ze na NFZ bo pp poronieniu. Jest na pewno tylko lekarzom się nie chce zorientowac
zastrzeŻona lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyRudzik to nie stres tylko ekscytacja że zobaczysz dzidzie i będziesz szczęśliwa:-)
Kurde to mnie teraz zaskoczylyscie z tą odżywka Do rzęs. A myślałam że będę miała piękne rzęsy do porodu. Zapytam lekarza na następnej wizycie czy taki skład w tak małych ilościach może zaszkodzić w ciaxy bo przecież ile jest tej substancji w 3 ml na pół roku? Myślę że w takich ilościach nic nie zagraża bo więcej chemii jest w żyłach pod prysznic i szamponach ale dla pewności skonsultuje. Poza tym na ulotce nie ma zakazu dla kobiet w ciąży tylko brak testów pewnie dla zabezpieczenia żeby w razie czego nie zwalić na odżywkę . Tymbardziej że nakłada się ją na rzęsy nie wkrapia do oka.Rudzik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny