MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope sam wywar możesz świezy zamrozić
wybacz z ta fasolką
tośka gratuluję wzięcia prysznicaz takim kolanem to na pewno prawie jak mount everest
idę robić muffiny jajeczne od rana mam na nie ochotętoska_88 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Czesc dziewczyny, witam nowe mamusie
juz jutro wizyta, nie moge sie doczekac az zobacze maleństwo!
dzisiaj mam całkiem dobry humor, cala kolacje zjadłam i nie zwróciłam, jest postęp
Ciekawa jestem czy mój gin coś wiecej mi powie, czy tak jak na pierwszej wizycie samo usg i skierowanie na badania i zero rozmowy, nawet o kwasie foliowym nie wspomniał, tyle dobrze że sama wiem żeby go brać. Chyba bede musiała zmienić lekarza na większą gadułe bo nic sie nie dowiemD.zagro, bezimienna, Demsik, strawberry juice, Misia 69, Maniuś lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Hej dziewczyny:*
Gratuluję wszystkim udanych wizyt:) witamy nowe majówki:)
Ja właśnie spełniłam moją największą zachciankę-koktajl truskawka+banan!
Aż mi mdłości na chwilę odpuściły:) wogóle jakoś nie chcę zapeszać, ale coraz lepiej ze mną. Chyba się tak napaliłam, że przejdzie mi do 12 tyg, że działa takie jakby placebo
Hope polecam potrzymać chociaż 30min, a najlepiej godzinę, wtedy masz raczej pewność. Ja staram się dlatego brać tabletki przed wyjściem z domu, bo np. na spacerze wiem, że wytrzymam. O ile masz siłę tak robić, to polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 19:28
D.zagro, Hope_ lubią tę wiadomość
-
Hope_ wrote:dziewczyny wzięłam duphaston... Jak myślicie po jakim czasie można wymiotować by działąnie było ok... dzisiaj cały dzień wymiotuję więc nie było dobrego momentu na wzięcie i wzięłam i mnie już muli i nie wiem ile wytrzymam
czy brać kolejną?
Można również wekowac zupy bez mięsaCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Bleeee muli ale jakos zyje
Drukujecie Strasznie duzo:)
Brzuch wywalilo ostatnion spodnie cisna powoli. Kolezanka z forum wyśle mi spodnie ciazowe;-)
Czy jeśli dzisiah mam 7t6d jutro 8.0 to znaczy ze jutro zaczynam trzeci miesiąc?!strawberry juice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
strawberry juice wrote:Toska gratuluje ! Ja ostatniego zapalilam 5 wrzesnia
dzien pozniej zrobilam test i juz wiecej nie zapalilam
toska_88, strawberry juice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:Bleeee muli ale jakos zyje
Drukujecie Strasznie duzo:)
Brzuch wywalilo ostatnion spodnie cisna powoli. Kolezanka z forum wyśle mi spodnie ciazowe;-)
Czy jeśli dzisiah mam 7t6d jutro 8.0 to znaczy ze jutro zaczynam trzeci miesiąc?!
Tak przynajmiej wg Bellyjutro zaczynasz 9 tydzień a z nim 3 msc
Klaudia N., bezimienna, strawberry juice lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Marie nie ważne kiedy powiedziałaś w pracy o ciaxy ważne w którym tygodniu będziesz gdy umowa się kończy. Nie mogą cie zwolnić nawet w 1 tc z tym że mogą nie przedłużyć jak kończy się za szybko. Jeśli umowa wygasa w dniu kiedy będziesz miała w3 tc to w ostatni dzień umowy zanosisz zaświadczenie w którym jesteś tygodniu i muszą przedłużyć umowę także ze powiedziałaś w 6 tc to nic nie znaczy. A do kiedy masz umowę?
-
A ja nie mogę patrzeć na mięso i ostatnio niestety też na rybki:( te moje dziecię takie fit, bo same zdrowe żarełko mi wchodzi(i czasami słodycze niestety:P) ale ogólnie to pokochałam twarożki ze szczypiorkiem, warzywka, owoce i wszystko takie leciutkie:D a jeszcze na uczelni pyszne świeże kanapki sprzedają, to ja już kupiona jestem:)
-
promyczek 39 wrote:Dziewuszki dzis wrociłam do domu ze szpitala ,po zabiegu.Fizycznie czuje sie ok..
Toska dziekuje Ci ze tak ładnie napisałas -czytałam :*
mam zakaz pukania na miesiac ,za 2 miesiace mozna zachodzic ..ale najpierw porobie badania.a jest ich troche.
A Wy wszystkie widze ładnie rosniecie razem z maluszkami:*bezimienna, promyczek 39, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Forbidden wrote:Czesc dziewczyny, witam nowe mamusie
juz jutro wizyta, nie moge sie doczekac az zobacze maleństwo!
dzisiaj mam całkiem dobry humor, cala kolacje zjadłam i nie zwróciłam, jest postęp
Ciekawa jestem czy mój gin coś wiecej mi powie, czy tak jak na pierwszej wizycie samo usg i skierowanie na badania i zero rozmowy, nawet o kwasie foliowym nie wspomniał, tyle dobrze że sama wiem żeby go brać. Chyba bede musiała zmienić lekarza na większą gadułe bo nic sie nie dowiem
ja jutro też mam wizytę. Im bliżej tym bardziej panikuje ;/ mój mąż znów w delegacji i chyba pójdzie ze mną mama. Tak bardzo cieszy się z tej ciąży...
Promyczku trzymam kciuki za Ciebie! Uda się za dwa miesiące...
ggonia wrote:Za mną chodziły śledzie cały dzień i zjadłam w śmietanie z marchewką i cebulką mniamiAle teraz ciągle mi się nimi odbija aż mi niedobrze , chyba moje dziecie nie polubiło śledzia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 19:53
promyczek 39, ggonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEspera wrote:Ja ostatniego zapalilam 31/08 i mnie odrzuciło dla mnie to był znak sygnał że się udało
Dla mnie znakiem bylo klucie prawego jajnika, sennosc i kawa mi nie smakowala a jestem kawoszem - pilam taka czarna siekiere bez dodatkowPapieros tez mi nie smakowal, ale nie jakos szczegolnie
-
A propos etapu śledzia, to ja gdzies przez półtorej tygodnia miałam mega zachcianki na śledzia ale tylko w śmietanie. No i tak jadłam co drugi dzień śledzia w śmietanie z bułką. Mój mąż mi tak donosił i pewnego razu jak zobaczyłam śledzia to nagle na sam widok miałam nudności. No i teraz mnie odrzuca.
Miałam też etap na 'dużo jedzenia', potem na 'nie chcę nic jeść'. A teraz mam w sumie już tak w miarę normalnie, choć nie powiem - ostatnio frytki z piekarnika plus ryba rządzą