MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEspera wrote:Ja ostatniego zapalilam 31/08 i mnie odrzuciło dla mnie to był znak sygnał że się udało
Arwi lubi tę wiadomość
-
Monika, lekarz cos mowil o przetaczaniu krwi w zwiazku z tymi wynikami... Podobno sa tragiczne... Ja sie w wynikach nie umiem rozeznac ale wszystko jest ponizej normy. Mam skierowanie do hematologa ale u mnie w miescie nie przyjmuje i bede musiala isc prywatnie. A teraz pytanie dziewczyny tsh wynosi 1,222 to duzo za duzo?
ag194 lubi tę wiadomość
-
Uska wrote:Monika, lekarz cos mowil o przetaczaniu krwi w zwiazku z tymi wynikami... Podobno sa tragiczne... Ja sie w wynikach nie umiem rozeznac ale wszystko jest ponizej normy. Mam skierowanie do hematologa ale u mnie w miescie nie przyjmuje i bede musiala isc prywatnie. A teraz pytanie dziewczyny tsh wynosi 1,222 to duzo za duzo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 20:21
-
nick nieaktualny"Aktualne rekomendacje Towarzystwa Endokrynologicznego (Endocrine Society) uznają poziom TSH w pierwszym trymestrze ciąży za najkorzystniejszy w granicach 0,1-2,5 mIU/l"
Moj ginekolog tez mowil ze ma byc mniej niz 2.5. Ja mam jakos 1,6.
PS. Przed ciaza mialam 1,53 i tez nikt paniki z tego nie robilWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 20:23
ag194 lubi tę wiadomość
-
Uska wrote:Monika, lekarz cos mowil o przetaczaniu krwi w zwiazku z tymi wynikami... Podobno sa tragiczne... Ja sie w wynikach nie umiem rozeznac ale wszystko jest ponizej normy. Mam skierowanie do hematologa ale u mnie w miescie nie przyjmuje i bede musiala isc prywatnie. A teraz pytanie dziewczyny tsh wynosi 1,222 to duzo za duzo?
Ja przed ciążą miałam 2,9. Potem zbiłam do ok 1,5-1 i teraz mam właśnie 1,2 (tzn ostatnio tyle miałam) i endokrynolog mówiła, że dobrze jest. -
sylwia1985 wrote:ja dzisiaj zabiegana - najpierw klientki a potem robiłam tort dla synka bo jutro ma 2 latka
jestem wymordowana - mdłości męczą - jeszcze tylko 2 dni i ujrzę pierwszy raz fasolkinkę - no mam taką nadzieję -
Uska wrote:A mi lekarz Powiedział ze tsh za wysokie i dal skierowanie do endokrynologa... Pojde skoro kazal ale przynajmniej mnie uspokoiłyscie:-)
Arwi, strawberry juice lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Espera super se tak szybko. Mnie zaczęło odrzucać dopiero w 2 miesiącu. A w pierwszej ciaxy aż wstyd się przyznać popalalam do samego końca bo tak strasznie mnie ciaglo. Cieszę się że teraz odrzucilo i nie mam zamiaru wracać do tego nałogu. Jesteśmy na tym samym etap8e kiedy teraz wizytujesz?
A wizytacja we wtorek, 18/10 o 10...toska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHope_ wrote:Strawberry a w końcu do jakiego lekarza poszlas? Ja muszę zrobić w końcu badania Ale jak pomyśle że na czczo mam jechać to ....
Do tego o ktorym rozmawiałyśmy. Lekarze z mojego oddzialu go chwalili i taka babka ze swissmedu (znajoma kolezanki) tez polecala tylko jego. No i pracujemy po sasiedzku w jednym szpitalu. I musze przyznac ze polubilam go. Troche mam obawy, ale z drugiej strony kto ich nie ma? Nie ma lekarza ktory nie ma negatywnych opinii. Kolezanka polecala mi babke, o ktorej jak poczytalam w internecie to sie przezegnalam lewą nogą Mam nadzieje ze bede z niego zadowolona.Camilia lubi tę wiadomość
-
AG ja sie nie znam w ogole na tych wynikach bo nigdy nie mialam problemow z tarczyca ale na wyniku bylo tylko napisane tsh 1,222 nic nie pisalo ft4 nawet nie wiem co to... I ten wynik wg norm w laboratorium byl nieco za wysoki, pewnie dlatego dostalam to skierowanie. Dziwne to wszystko ale jestem spokojniejsza dziekuje:-)
-
nick nieaktualnyGoNia1979 wrote:oj ja juz w pt widziałam a mamy rowny tc..chwila bezcenna widzieć groszusia którego nosze pod serduszkiem..lza w oku ci się zakręci na pewno ja juz odliczam dli do kolejnej wizyty (04.11) i potem badania prenatalne(24.11)
Masz prenatalne w moje urodziny - będzie idealny wynikGoNia1979 lubi tę wiadomość