MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEspera wrote:No ja tak samo miałam w pierwszej ciąży plus senność... I teraz też wróciłam z pracy, zasnęłam a jak wyszłam na fajkę to mnie odrzuciło... I już czułam że rano test będzie pozytywny...
A wizytacja we wtorek, 18/10 o 10...
Espera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
strawberry juice wrote:Uska ale na pewno masz 1,22 ??? Bo normy laboratorium to sa nawet do 4,0. Tylko w ciazy nie powinno byc wiecej niz 2,5...
Wierzyc mi sie nie chce...
Może ma w innych jednostkach?ag194, strawberry juice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
toska_88 wrote:Kofeina a ty jak się czujesz ?
Monika 88 coś ostatnio mi cie tu za malo:-)
A dziś była na badaniu glukozy . Dziewczyny jak się czulyscie po tym badaniu bo ja się aż zdziwiłam bo dostałam. Takiej energii ze mogła bym góry przenosić. Dziwne jak dla mnie. Teraz czekać na wyniki tylko .
Ps: gratulacje dziewczyny wizyt udanych. Ja się już swojej doczekać nie mogę.toska_88 lubi tę wiadomość
-
Uska wrote:AG ja sie nie znam w ogole na tych wynikach bo nigdy nie mialam problemow z tarczyca ale na wyniku bylo tylko napisane tsh 1,222 nic nie pisalo ft4 nawet nie wiem co to... I ten wynik wg norm w laboratorium byl nieco za wysoki, pewnie dlatego dostalam to skierowanie. Dziwne to wszystko ale jestem spokojniejsza dziekuje:-)
Ja mam TSH 1.06 mi powiedział gin , że idealne.Twoj wynik nie odbiega wiele od mojego i nie wiem dlaczego masz niby za dużo.
Może rzeczywiście jakieś inne jednostki -
monika_89 wrote:mabelle wyedytowałam Ci w excelu rozmiary dzidzi było 21,8 CM wiec calkiem spora ciaża, domyślam sie że miało być albo 2,18 CM albo 21,8 MM
Oooo ale się zapędziłam.Chciałabym żeby już taka dzidzia była
Dziękuję Ci bardzo :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny