MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
strawberry juice wrote:Masz prenatalne w moje urodziny - będzie idealny wynik
-
karola81 wrote:Wcinam pomidorki i tak sobie myślę, ciekawe ile z nas urodzi dokładnie w wyznaczonym terminie??
obeicał że jak będzie z cukrami ok to potrzyma mnie do maja
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyGoNia1979 wrote:Boje się ale wierze ze bedzie super wszystko..caly czas jakieś obawy mam ze wzgl na moj wiek juz mloda nie jestem i ciężej znoszę ciaze ta niż pierwsza..
Bedzie dobrze, bede trzymac kciuki. A 24.11 to dobra data !GoNia1979 lubi tę wiadomość
-
strawberry juice wrote:Bedzie dobrze, bede trzymac kciuki. A 24.11 to dobra data !
strawberry juice lubi tę wiadomość
-
karola81 wrote:Ja raczej też się nie załapię
. Każde z moich dzieci urodziło się tydzień wcześniej.
Moje dzieci urodziły się 5 dni wcześniej i jedno i drugie -
toska_88 wrote:Kurcze oglądałam teraz film obce niebo widzialyscie go? Prawdziwa historia Polaków w Szwecji których dziecko że złości na matkę skłamało że jest bite w domu i zabrali.. masakra.ok idę już spać do jutra ciężarówki:-)
Dobranoc toska :*toska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam z pracy o 23, chciałam Was poczytać i przeczytałam o...śledziach. Matkobosko...miałam nic nie jeść, ale dostałam takiego ślinotoku, że gdybym nie miała śledzi w lodówce, to bym pojechała po nie nawet do Polski. Mało tego, po pierwszym kęsie, POPŁAKAŁAM się ze wzruszenia, że to takie dobre...
A trzeba dodać, że ja generalnie nie płaczę, nawet w ciąży
Booooże, śledziki w śmietanie, Boooooże
Witam nowe Majóweczki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 23:38
toska_88, Kleopatra, Maniuś lubią tę wiadomość
-
dewa wrote:Wróciłam z pracy o 23, chciałam Was poczytać i przeczytałam o...śledziach. Matkobosko...miałam nic nie jeść, ale dostałam takiego ślinotoku, że gdybym nie miała śledzi w lodówce, to bym pojechała po nie nawet do Polski. Mało tego, po pierwszym kęsie, POPŁAKAŁAM się ze wzruszenia, że to takie dobre...
A trzeba dodać, że ja generalnie nie płaczę, nawet w ciąży
Booooże, śledziki w śmietanie, Boooooże
Witam nowe Majóweczki!!!
Dobranoc Mamusiedo jutra:)
-
Jestem w szpitalu wiec niech ktoś zbiera info (Maniuś?)
Zaczelam plamic na czerwono wiec pojechalam na IP, zostawili mnie. Ciaza żywą, 4,1cm (wiec 1cm od zeszło tygodniowego USG), podobno krwiak. Lekarz taki co nic nie mówi wiec konkretow nie znam. Trzymajcie za nas kciuki. Boje sie13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ojeju Monika trzymam kciuki!
Będzie dobrze, krwiak zejdzie i będzie wszystko ok! Siły i zdrówka Ci życzę, wiem co przechodzisz ale jesteś w szpitaly pod dobrą opieką, a lekarzem się nie przejmuj bo milczący może byc lepszy niż opierdalajacy! Będzie dobrze -
Akurat ten to kawał.... No odpowiedź ssobie.
Martwie się o Paulę, tyle czasu bez niej i modle się za maluszka, niech z nami zostanieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 01:19
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.