MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
a tak poza tym witam się z Wami w 11 tc
Nieśmiała, toska_88, strawberry juice, Demsik, marie_marie22, Arwi, sylwucha89, Maniuś lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Dzień dobry
U mnie przerywany sen co chwilę, kilka różnych dziwnych snów.
Właśnie zjadłam śniadanie. Świeża bułeczka, masełko i żółty ser - to jest to!! To mój smak na dziś
No dobra, przywitałam się pochwaliłam śniadaniem i biorę się za naukę, bo jutro obronaechhh....
Monia, proszę mi tam zdrowieć i bez dyskusji!trzymam kciuki
-
Monika 89 trzymam kciuki, będzie dobrze. Walcz o informacje, dopytuj, muszą Ci powiedzieć, to Twoje prawo.
Ja dziś nie przespalam nocy, migrena nie dała mi spokoju. Nawet w śnie miałam migrene. Wykańcza mnie to. Mam w planach dziś zrobić szarlotke, a później wizyta u Gina.
Nieśmiała wrote:Dzień dobry
U mnie przerywany sen co chwilę, kilka różnych dziwnych snów.
Właśnie zjadłam śniadanie. Świeża bułeczka, masełko i żółty ser - to jest to!! To mój smak na dziś
No dobra, przywitałam się pochwaliłam śniadaniem i biorę się za naukę, bo jutro obronaechhh....
Monia, proszę mi tam zdrowieć i bez dyskusji!trzymam kciuki
Trzymam kciuki za obronę! I narobiłas mi smaka na śniadania. Pędze do lidlaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 09:37
Nieśmiała lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonika współczuję wiem co czujesz ale napewno będzie dobrze. Tu już są weterani w kwestiach krwiaka więc spokojnie można myslec pozytywnie mimo tych obaw .
Najgorzej właśnie z młodszym dzieckiem jak będziesz zmuszona lezec:-( ja nadal przykuta do łóżka. Znowu noc z bólu nie przespana ( udało się spać 2 godziny z przerwami) dziś mama odjeżdża a ja nadal nie jestem w stanie zająć się dzieckiem więc muszę kogoś najac do opieki od jutra . -
Cześć Wszystkim, witam tez nowe Majóweczki,ale nam tu grupa rośnie w siłę!
Nie odzywałam się, bo mnie jesienna deprecha złapała,a wczoraj wieczorem wszystko nadrobiłam, tylko już siły brakło,żeby się udzielić. Też Was tak wk...wia ten brak słońca? Do mnie bez noża nie podchodź...grrrr.
Przede wszystkim, Monika trzymam kciuki żebyś szybko opuściła ten szpital. Dzidzia żywa i to najważniejsze. wszystko MUSI być dobrze! Przesyłam pozytywną energię!
-
witam się - dzisiaj mój Nikoś ma 2 latka, ale ten czas leci - całą noc nie spałam bo przypominałam sobie jak to było - młody urodził się 0:10
oj ciężki poród był - bardzo ciężki ale na końcu było chlup i wyszedł malutki człowieczek- piękne uczucietoska_88, Nieśmiała, Moniqaaa, strawberry juice, sylwucha89, Maniuś, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
Monika trzymam kciuki. Moze idź do swojego lekarza, ten ci powie dokładnie co i jak. To jest niestety minus małej różnicy wieku. Ja tak sobie zawsze myślałam jakbym szybko zaszła w ciąże i musiała leżeć to jak to ogarnąć
Współczuje. Ale trudno najważniejsze żeby z dzidzią było wszystko ok
Ja oczywiście w pracy, byłam już dzisiaj w terenie bo żłobek budujemyCieszę się bo wreszcie będę miała co zrobić po macierzyńskim ;p
Nieśmiała trzymam kciuki.
A na 14.40 mam wizytęNieśmiała lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czasem brak wiadomości to dobra wiadomość. Wiem jak ciężko zostawić dziecko w domu i leżeć w szpitalu - przerabialam to ostatnio- ale trzeba wytrzymać bo i to Dzieciątko jest wazne. A w szpitalu zareagują szybciej jak by coś się działo.
Co do lekarza. Starsznie nietaktowyny i niemiły koleś. Teksty o tłuszczu mógł sobie darować burak.toska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonika_89 kochana dużo siły i odpoczynku , będzie dobrze napewno
Witam w 10 tygodniu ! A z nim przywitałam dwa duże pryszcze no masakra
dzisiaj o 17:30 mam dentyste, wkońcu przestaną mnie boleć ząbki juhuu .
Zostało 5 dni do Usg ♡strawberry juice, Breezee, Nieśmiała, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Cześć
Byłam dziś na badaniach (TSH, morfologia, ft4, traby, glukoza, toksoplazmoza Ig M, Ig G). W kolejce czekałam ok godziny. Myslałam, że zwariuję z głodu. Juz miałam dwa razy momenty, że chciałam wyjść z kolejki. Tak mnie głód przycisnął. Potem jak już weszłam na badanie, to krew nie chciała mi lecieć, a były trzy duże próbki. Ale jakoś się udało. Szczęśliwa wyszłam z sali, szybko wzięłam Euthyrox i zaczęłam odliczać 30 min żeby zjeść. Ooooocchhhi teraz zjadłam. Czuję się jak w niebie
W ogóle mam znowu huśtawki nastrojów, brzydkie myśli, aż się poryczałam
Monika, trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwo. MUSI być dobrze, nie ma nawet innej opcji :*toska_88 lubi tę wiadomość
-
jeden dzien tu nie zagladalam...i prosze tyle stron...ale nie nadrobie Was,niema czasu,moja mala od tego tygodnia do zlobka chodzi tylko dwa dni w tygodniu,jak jestem na zwolnieniu,to niestety nie stac nas,tu bardzo drogi zlobek(70% mojej wyplaty normalnej,jak pracuje),bedzie mi ciezej z nia teraz,ale dam rade.Monika trzymaj sie,jest ciezko z maluszkiem w domu,ja tez niemoge lezec niestety,ograniczam obowizki domowe do minimum,tylko obiad i zajac sie mala,niestety nie mozemy sobie pozwolic zeby moj byl w domy,pracuje nawet w weekendy po kilka godzin,a potem pomaga ogarnac chalupe po calym tygodniu i zakupy na caly nastepny tydzien.trzeba sobie jakos radziec,ja wciaz mam plamienie,pomimo brania duphastonu i luteiny,to juz 4ty tydien,bylo tylko kilka dni bez,ale tlumacze sobie ze to ten krwiak schodzi,boli zadnych niemam a plamienie naprawde male,wiec mam nadzieje ze jak pojde 25tego na usg to juz sladu po nim nie bedzie
,u mnie od kilku dni niema zadnych objawow,wszystko ustapilo i naprawde swietnie sie czuje
pozdrawiam
toska_88 lubi tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Monika trzymam kciuki. Moze idź do swojego lekarza, ten ci powie dokładnie co i jak. To jest niestety minus małej różnicy wieku. Ja tak sobie zawsze myślałam jakbym szybko zaszła w ciąże i musiała leżeć to jak to ogarnąć
Współczuje. Ale trudno najważniejsze żeby z dzidzią było wszystko ok
Ja oczywiście w pracy, byłam już dzisiaj w terenie bo żłobek budujemyCieszę się bo wreszcie będę miała co zrobić po macierzyńskim ;p
Nieśmiała trzymam kciuki.
A na 14.40 mam wizytę -
A ja wstałam o 7 na tabletki i znowu zasnęłam i wstałam o 11:30 xD Przynajmniej się wyspałam
Śniło mi się dzisiaj, że karmię synka piersią i to było cudowne. Caly sen zepsuł się, gdy zorientowałam się, że synek wygląda jak jeden z... Mroczków z M jak MiłośćMoniqaaa, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Monika_89 będzie dobrze kochana, na bank! Fasolinka jest silna
Mój dzisiajezzy sen nawet mnie zaskoczył, bo nie pijam alkoholu , a tymbardziej w ciąży. Snilo mi się, że wydoiłam butelkę czerwonego wina i dopiero jak ktoś zwrócił mi uwagę to się wystraszyłam... -
Witajcie.
Monika wszystko będzie dobrze. Trzeba w to wierzyć
Ja wczoraj byłam na badaniach z krwi. W innym szpitalu niż zawsze chodzę i miałam duże zaskoczenie bo wszystko szybko poszło. Bez kolejek, wszystko na bieżącą. Teraz czekamy do wizyty na omówienie badań o podglądanie maluszka.
Przez to jesienną pogodę nie mam na nic siły. Wchodzę tu rzadko i za każdym razem mam tyle do nadrobienia.
Widziałam że są nowe majówki. Witam w naszym gronie
Dziewczyny powiedzcie mi czy jest się czym martwić jak w 8tc nie mam żadnych objawów typu mdłości, zawroty głowy. Jestem tylko bardziej senna i piersi mam wrażliwe. To moja 1 ciąża i mam milion myśli i brak odpowiedzi.