MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Generalnie b. nieprzyjemny. Na USG czekalam wieki bo musiał sobie pogadac z położna, przy USG nic nie chciał powiedzieć, generalnie zamiast mnie uspokoić to zdenerwował. Opieprzyl za szybkie zajście w ciążę, USG tylko dopochwowe bo za dużo tkanki tłuszczowej i nie widać. Mógł darować sobie komentarze13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:Generalnie b. nieprzyjemny. Na USG czekalam wieki bo musiał sobie pogadac z położna, przy USG nic nie chciał powiedzieć, generalnie zamiast mnie uspokoić to zdenerwował. Opieprzyl za szybkie zajście w ciążę, USG tylko dopochwowe bo za dużo tkanki tłuszczowej i nie widać. Mógł darować sobie komentarze
O tak, też trafiłam na podobnego. Nic nie powiedział, tylko nastraszył! A pielęgniarki mnie potem opierdzielały, czemu płaczę, bo przecież ciąża żywa z akcją serduszka, a ja na to wielkie WTF.
Nie martw się, będzie dobrze. Najwyżej dołączysz do zacnego grona leżących i będziesz odpoczywać z nami na zapas :* -
Monika89 glowa do gory.bedzie dobrze.krwiak ujdzie lub sie wchlonie i bedzie git.najwyzej polezysz sobie z nami do kompletu,bo troche nas ma krwiaki i lezy;)melduj co dzis powiedza lekarze.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
monika_89 wrote:Jestem w szpitalu wiec niech ktoś zbiera info (Maniuś?)
Zaczelam plamic na czerwono wiec pojechalam na IP, zostawili mnie. Ciaza żywą, 4,1cm (wiec 1cm od zeszło tygodniowego USG), podobno krwiak. Lekarz taki co nic nie mówi wiec konkretow nie znam. Trzymajcie za nas kciuki. Boje sie -
toska_88 wrote:Kurcze oglądałam teraz film obce niebo widzialyscie go? Prawdziwa historia Polaków w Szwecji których dziecko że złości na matkę skłamało że jest bite w domu i zabrali.. masakra.ok idę już spać do jutra ciężarówki:-)
11 tydzień
Doczytałam. Monika trzymaj się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 08:10
toska_88 lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marie_marie22 wrote:Ag, ja też biorę teraz Euthyrox 50. Przed ciążą miałam 25, mimo zbicia TSH mam teraz 50.
Uska, a nie miałaś przy okazji robionego ft4?
Nie mialam robionego nic takiego. Dzis pojade do poloznej wezme wynik zrobie ksero i napisze Wam jak to dokladnie wyglada:-) a tak wvogole to czesc dziewczynki:-DLeirion lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monika_89 będzie dobrze, tylko niepotrzebny ten cały stres do tego - lekarze w szpitalach nie maja za grosz empatii, tez to przeszłam, ale to długa historia
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina