MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Spirit wrote:Nie, ten inny to w przypływie desperacji się mówiłam po telefonie bo się bohe że jak jutro się zacznę umawiać do tego swojego to wszyscy którym odwołali, już zaklępia termin i się nie zagramy z pracą męża a ba usg musi być, no musi
Gratuluję toska i strwaberry, ze od razu zostawiłyście papierosy! Brawostrawberry juice, toska_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja rzucalam od kilku miesiecy ale nie wychodzilo. Chcialam rzucic zanim zajde, ale sie nie udalo, a druga kreska na tescie byla baaaardzo motywujaca
A i nigdy nie bylam dumna z tego ze pale, w sumie z glupoty zaczelam a potem nie moglam przestac i bylo mi wstyd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 17:07
marie_marie22 lubi tę wiadomość
-
Dziewuszki dzis wrociłam do domu ze szpitala ,po zabiegu.Fizycznie czuje sie ok..
Toska dziekuje Ci ze tak ładnie napisałas -czytałam :*
mam zakaz pukania na miesiac ,za 2 miesiace mozna zachodzic ..ale najpierw porobie badania.a jest ich troche.
A Wy wszystkie widze ładnie rosniecie razem z maluszkami:*toska_88, Kleopatra, Nieśmiała, Demsik, WreszcieMama, Espera, bezimienna, Maniuś, Camilia, Uszczesliwiona, Rudzik, Madu1611 lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualnystokrotka25 wrote:Hej dziewczyny,
pierwszy raz piszę na majowym wątku, mam termin na 1 maja, ale od 2 tygodni kompletnie żadnych objawów ciąży... Ma tak któraś z Was?
Hej, ja od samego poczatku mam niewiele objawow. A od prawie tygodnia poza przeziebieniem cisza. Lekarz mi mowil ze mam sie cieszyc.stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypromyczek 39 wrote:Dziewuszki dzis wrociłam do domu ze szpitala ,po zabiegu.Fizycznie czuje sie ok..
mam zakaz pukania na miesiac ,za 2 miesiace mozna zachodzic ..ale najpierw porobie badania.a jest ich troche.
A Wy wszystkie widze ładnie rosniecie razem z maluszkami:*
Promyczku bede trzymac za Ciebie kciuki zebys w końcu doczekała sie swojego maluszka !promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:Dziewuszki dzis wrociłam do domu ze szpitala ,po zabiegu.Fizycznie czuje sie ok..
A Wy wszystkie widze ładnie rosniecie razem z maluszkami:*promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
stokrotka25 wrote:Hej dziewczyny,
pierwszy raz piszę na majowym wątku, mam termin na 1 maja, ale od 2 tygodni kompletnie żadnych objawów ciąży... Ma tak któraś z Was?
Ja nie miałam z 5 dni objawów.przedwczoraj wróciły, wczoraj mnie muliło a dzisiaj tylko troszeczkę.Raz są a raz ich nie ma
Tez swiruje, ale nam nadzieję, że wszystko jest ok.
W sumie zbliża się II trymestr i chyba objawy trochę się uspokoja.Tak mi się wydajeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 17:56
-
Qasha wrote:A mój dzień zaczął się od przeczytania maila od pracodawcy - wg niego w dniu końca umowy będę dopiero w 13t3d, więc nie będę miała skończonego 13tc, więc nie ma obowiązku przedłużania mi umowy. Podparte oczywiście jakimś tam prawniczym bełkotem. O nie, nie ze mną te numery. Chce się tak bawić? Ok, to ja jednak wolę liczyć ciążę standardowo, czyli nie wg owulacji, tylko wg ostatniej miesiączki, czyli będę wtedy w 14t3d, więc szach mat frajerzy.
Qasha, a jak to jest z przedłużeniem umowy? Który tydzień musi być?? -
Chyba jest tak, że jak jesteś już w 12 lub 13 tyg to muszą przedłużyć umowę. Wiem, że mnie umowa wygaśnie, ponieważ powiedziałam w 6 tyg. no cóż, trudno.
Ja ostatnio tez jakby mam mniejsze bóle i mdłości, ale wczoraj wieczorem zwymiotowałam i .... to mnie uspokoiło i nawet ucieszyło -
Cześć, ja dziś jestem jakaś niezywa, maż mnie i młodą obudził o 6, ona marudna, ja niewsypana. Spalyśmy razem potem prawie 3h i jestem jakaś zamulona dziś. W dodatku wszystko mnie boli, brzuch, plecy... zdecydowanie przegięłam wczoraj ze sprzątaniem...
Qasha nie daj się pracodawcy!
Spirit mi też sie wydaje ze HIV to obowiązkowe badanie. Lipa z tym lekarzem
marta ja liczę od owu, wg OM mam tydzień więcej więc się tym nie sugeruję
breezee, moinka pięknie u mnie pappa w klinice tam gdzie będę robić premnatalne, dopytaj jak to wygląda, ja nie muszę dawac tam osobnego skierowania na pappę
Uska lubię za dzidzię. dlaczego przetaczanie krwi?
Nieśmiała potem przerzuc się na kompeks witamin ale nie wrzucaj kwasu tylko sokojnie dokończ opakowanie a potem witaminy
promyczku ściskam, jak się czujesz?
rosół uwielbiam, zawsze robię gar w niedzielę a dziś moczę fasolę. Jutro fasolka - PO BRETOŃSKU nei jestem kanibalem
co do pracy ja mam luz i umowę na czas nieokreślony więc spokojnie idę na kolejne l4 i macierzyński, nie powiem duży komfort psychicznyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 18:09
Kleopatra, WreszcieMama lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
marie_marie22 wrote:Chyba jest tak, że jak jesteś już w 12 lub 13 tyg to muszą przedłużyć umowę. Wiem, że mnie umowa wygaśnie, ponieważ powiedziałam w 6 tyg. no cóż, trudno.
Ja ostatnio tez jakby mam mniejsze bóle i mdłości, ale wczoraj wieczorem zwymiotowałam i .... to mnie uspokoiło i nawet ucieszyło
Mnie to w sumie nawet cycki mało bolą, ale tak mam od początku.Trochę się powiekszyly Brzuch mnie też nie boli, no może ze 3 razy mnie zabolał delikatnie.Teraz mnie trochę bardziej zaczyna mulic, ale przeważnie wieczorem mi się nasilaly mdłości. -
Witam.
To i my dołączamy z terminem na 15.05.2017
To nasza druga ciąża.(jestem już lipcowa mama:P ) Lekkie komplikacje i krwawienia w 4-5tygodniu, pobyt w szpitalu i wielka niewiadoma.
Wszystko puki co skonczylo się dobrze i dziecię dzielnie walczyli , serduszko bije więc trzeba być dobrej myśli
Pozdrawiamy !Kleopatra, strawberry juice, monika_89, Nieśmiała, Demsik, mon!ta^, WreszcieMama, sylwucha89, Hope_, toska_88, Mabelle, bezimienna, Maniuś, gonia13, Camilia, Karotka, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
strawberry juice wrote:
Pracodawca nie ma obowiazku przedluzac Ci umowy jesli konczy sie ona przed przejsciem na wychowawczy czyli w trakcie macierzynskiego.