MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po obchodzie. Luteine zmienili mi na dupka bo możliwe ze przez nią rzygałam jak kot.
Próbowałam się czegoś dowiedzieć. Skąd krwawienie? Uwaga - z macicy. Groźne? Każde w ciąży jest groźne. Jest krwiak i albo się wchłonie albo oczyścić. Na tym etapie dużo ciąż się roni, widocznie natura ma jakiś powód. Także tego, zajebisty ordynator. Jutro badania ale nid wiem jakie, licze na usg. Mój maz skwitowal ze tyle to i on wie i w takim razie może zostać lekarzem.
Plamie lekko ba brązowo a tochyba dobry znak13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Tak się zastanawiam czy krwiak może się odnowić? Miałam krwiaka który był widoczny w 5 tyg a w 6 już co nie było. Całkowicie się wchłonoł. A teraz jakoś zaczęłam się martwić
Boże samą sobie wymyslam problemy i się nakrecam.
Mam córkę 10 letnia i wczoraj mi się śniło ze urodzie synka a córce ze będzie miała siostrę i w dnie była podobna do niej. Hmmm ciekawa jestem która z nas ma rację -
nick nieaktualnymonika_89 wrote:Jestem po obchodzie. Luteine zmienili mi na dupka bo możliwe ze przez nią rzygałam jak kot.
Próbowałam się czegoś dowiedzieć. Skąd krwawienie? Uwaga - z macicy. Groźne? Każde w ciąży jest groźne. Jest krwiak i albo się wchłonie albo oczyścić. Na tym etapie dużo ciąż się roni, widocznie natura ma jakiś powód. Także tego, zajebisty ordynator. Jutro badania ale nid wiem jakie, licze na usg. Mój maz skwitowal ze tyle to i on wie i w takim razie może zostać lekarzem.
Plamie lekko ba brązowo a tochyba dobry znak -
Kuwa. Jak można mówić kobiecie, która martwi się o swoje dziecko,,na tym etapie dużo ciąż się roni''. Osoby z takim podejściem nie powinny być medykami. Monika, tak jak Toska napisała za chwilę II trymestr i tego się trzymaj.
Odpoczywaj spokojnie, trzymamy kciuki:* -
AG ja wiem ze takie są realia bo mam za sobą 1 poronienie ale chcialabhmm poznać szczegoly. Jak duży ten krwiak, gdzie umiejscowiony. Mam nadzieje ze jutro USG nie będzie robić ten sam lekarz co wczoraj w nocy to wypytam co i jak
ag194 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:Jestem po obchodzie. Luteine zmienili mi na dupka bo możliwe ze przez nią rzygałam jak kot.
Plamie lekko ba brązowo a tochyba dobry znak
Ehhh, też tak miałamNic nie mówili, zero informacji. Gdybym nie dorwała mojej gin na oddziale to g bym wiedziała.
Plamienie na brązowo, szczególnie słabsze to u mnie już był po prostu taki brud po krwawieniu, trwało to ok 2-3 dniWięc myślę, że to dobry znak. Mi powiedzieli, że poronienia nie da się zatrzymać, ale jeśli krwawienie ustaje to znaczy, że miało inne przyczyny, chociaż oczywiście trzeba być mega ostrożnym
Będzie dobrze kochana
monika_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykuwa co za konowały , jak można tak mówić do ciężarnej pacjentki nie wyobrazam sobie
A ja po wizycie u dentysty , ząbek zrobił tak by nie bolał , dał specjalny lek w zęba i za tydzień kolejna wizyta . Potrfel szczuplejszy o 120 zł ale podejście do pacjenta i delikatność lekarza oraz przemiła asystentka wszystko 10/10Moniqaaa lubi tę wiadomość
-
hej!!
melduje się do waszej grupy , termin na 17 maj, dziś byłam na pierwszej wizycie , widziałam całe 2cm szczęsciapozdrawiam:)
Camilia, strawberry juice, julita, marie_marie22, Mabelle, Maniuś, Demsik, mon!ta^, Madu1611, GoNia1979, sylwucha89, Breezee, Millciaa, Karotka, Hope_, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny