MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
toska_88 wrote:Forbidden dawaj znać co i jak bo powinnaś spokojna wychodzić od lekarza a nie martwić się. Dobrze zrobiłaś że umówiłas się na randkę z innym ginem:-) będzie dobrze zobaczysz.
Bezimiennna ale duże już dzieciątko! Super! A usg robił już przez brzuch? Cieszę się razem z tobą i już też nie mogę doczekać się wizyty a to jeszcze 20 dni... Kleopatra tobie też gratulacje! To moje pewnie będzie podobnej wielkości:-)
Robił zarówno dowcipnie i pózniej przez brzuch
Forbidden wrote:Monika i Nieśmiała trzymam za Was kciuki, musi być dobrze!
Ja po wizycie, spokojniejszausg zrobione, dzidzia ma całe 2,8cm i widziałam serduszko. Kruszynka sobie spała i pani doktor ją obudziła badaniem, widziałam jak się rusza
wszystko jest w porządku, powiedziała mi też że cytologię i toksoplazmozę można zbadać za jakiś czas i że na pewno dostanę na to skierowanie. Gin bardzo miła ale taka średnio rozmowna, także chyba szukam dalej.
Prenatalne mam umówione na 2.11, czekam z niecierpliwością ale myślę pozytywnie
Super!
Maniuś wrote:Cześć ja tak na szybkowszystko jest ok, dzidzia ma 5,22cm, serduszko bije
wg usg jest to już 11+6 czyli tylko tydzień różnicy między ostatnią @ więc termin porodu jednak 28.04 ale mam nadzieję że mogę z Wami zostać, co?
Następna wizyta 2.11
Monika i Nieśmiała trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
No to super, piękne zdjęcie. U mnie tez mega ruchliwe..
Nieśmiała wrote:Jestem, wróciłam, nie żyję :`(
Serduszko przestalo bic. Mam się zglosic na łyżeczkowanie.
Ale bardzo Wam dziekuje za wsparcie i kciuki. Doceniam.
Mam nadzieje ze mpj aniolek dopilnuje zeby wasze zdrowo rosly.
No wierzyć mi sie nie chce, tulę mocno...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 21:55
Nieśmiała, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dziekuje wam za to ze mnie cieplo przyjelyscie do swojego grona i ze moglam tu z wami byc. Niestety los chcial inaczej.
Mam nadzieje ze wasze sloneczka beda w maju mocno swiecić. Trzymam za was wszystkie kciuki. Wam musi sie udac! Powodzenia dziewczyny. -
nick nieaktualnyNieśmiała wrote:Dziekuje wam za to ze mnie cieplo przyjelyscie do swojego grona i ze moglam tu z wami byc. Niestety los chcial inaczej.
Mam nadzieje ze wasze sloneczka beda w maju mocno swiecić. Trzymam za was wszystkie kciuki. Wam musi sie udac! Powodzenia dziewczyny.
To niesprawiedliwe jest! Dzieki za kciuki. Ja tez za Ciebie trzymam zeby maluszek szybko znow zagoscil. Trzymaj sie kochana, sciskam mocno. Powodzenia na obronie.
Nieśmiała lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieśmiała wrote:Dziekuje wam za to ze mnie cieplo przyjelyscie do swojego grona i ze moglam tu z wami byc. Niestety los chcial inaczej.
Mam nadzieje ze wasze sloneczka beda w maju mocno swiecić. Trzymam za was wszystkie kciuki. Wam musi sie udac! Powodzenia dziewczyny.Nieśmiała lubi tę wiadomość
-
Nieśmiała wrote:Strawberry, cos mam przeczucie nie zdam.. teraz w glowie mam tylko jedno i nie jest to wiedza ze studiów..
-
nick nieaktualnyNieśmiała wrote:Strawberry, cos mam przeczucie nie zdam.. teraz w glowie mam tylko jedno i nie jest to wiedza ze studiów..
Mimo wszystko bede trzymac kciuki. Wierze ze znajdziesz w sobie sile i zdasz. Mam nadzieje ze Twoj malenki aniolek bedzie nad Toba czuwal... Jeszcze raz szczerze wspolczuje stratynie spodziewałam sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:07
-
Boże
Nieśmiała, jest mi tak przykro, ale na pewno nie jestem w stanie zrozumieć jak Tobie musi być teraz trudno:( Przytulam Cię mocno. Wierzę, że Maluszek niedługo u Ciebie się znowu pojawi.
W ogóle ostatnio boję się wchodzić trochę na to forum, bo boję się tych złych wiadomości, są okropnie dobijające. Nie wiem czy sobie przerwy nie zrobię.
PS. Nieśmiała, życzę Ci powodzenia na obronie. Bądź silna :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:13
Nieśmiała, toska_88 lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieje ze mpj aniolek dopilnuje zeby wasze zdrowo rosly.
strasznie mi przykro:( trzymaj sie.Nieśmiała lubi tę wiadomość
Marta 267 -
Mam nadzieje ze mpj aniolek dopilnuje zeby wasze zdrowo rosly.Nieśmiała lubi tę wiadomość