MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie panikujcie każda z nas jest inna i ma inną historię niestety pierwszy trymestr jest najtrudniejszy ale już niedługo będą same dobre wieści
jesteśmy tu po to aby się wspierać i wymieniać doświadczeniami mam nadzieję że zostaniecie z nami.
marie_marie22 lubi tę wiadomość
-
blubka wrote:Mam takie same myśli, tym bardziej, że pewniakiem nie jestem niestety...
No właśnie, ja też nie.Tym bardziej jak juz się miało jakieś komplikacje, to się człowiek w każdym objawie doszukuje niepokojacych rzeczy.A ostatnio to szukałam jakie są objawy jak serduszko nie bije ehhhhh......
Brak słów, w głowę można dostać.
Wiem dziewczyny , że jest w Was ogromne wsparcie, ale jak ktoś ma zryty beret to nawet to nie pomoże.
Dobrej nocy i w snach duuuuuuużo pytongów -
AsiaPoli wrote:ja mam juz ksiazke ciazy,mialam jedno spotkanie z polozna,poprzednio w 7mym tyg pobyt dwudniowy w szpitalu,przez krwawienie,mialam wtedy usg i widzialam fasolke i bijace serducho,teraz genetyczne mam 25tego,a krew tez juz mialam pobrana,ale wyniki poznam u lekarza po usg,wtedy tez zobaczymy czy krwiak jeszcze jest.
Na pewno już krwiaka nie ma
Oczyscił się i jedynym lokatorem jest fasolka
Nieśmiała, nie wiem czy jesteś religijna bo ja nie bardzo. Ale pomodlę się zaraz za twojego aniołka i ciebie. Jesteś silna i nie jesteś sama, pamiętaj!!!
Dasz radę
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 00:32
-
Nieśmiała bardzo, bardzo mi przykro. Przezywam to bardzo. Cos mnie w nocy obudzilo i ciagnelo do forum. Naprawde bardzo mi przykro :'(
Nieśmiała lubi tę wiadomość
-
Maniuś pięknie! Duży człowiek!
Nieśmiał ogromnie ogromnie mi przykroja jestem po zabiegu, w razie czego wal na priv.
Pamiętaj ze przysługuje Ci teraz 8tyg macierzyńskego i pochówek gdybyś chciała. Tule z całych sił
U mnie hm... Dalej plemienia dzis znowu różowe z brazem. Mam nadzieje ze to ten krwiak, licze na USG.
Dostalam foto z nurkowania mojego bąbla szkoda ze z tel nie wstawie bo byscoe się uuśmialy z jej minManiuś lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Paradoksalnie u mnie dziś mija okres największego zagrożenia utraty ciąży i od jutra groch awansuje z zarodka na płód. Silny jest da rade.
Boje się dzisiejszego USG
Rudzik, toska_88, Kleopatra, Maniuś lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Qasha wrote:Myślę, że im to dynda
Ja leżałam w Centrum Zdrowia Kobiety i Dziecka w Zabrzu i było tak samo. A jakiś zaściankowy szpital to nie jest
Wszystko zależy od lekarza, czasem szycha jest genialną osobą, a czasem sra wyżej niż jest w stanie spojrzeć.strawberry juice lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Nieśmiała wrote:Wyslalam Ci zaproszenie
Jak coś to ja też jestem po zabiegu, mogę ci napisać co i jak u mnie było, ale to będzie bardziej ta "gorsza wersja" :<
Dziewczyny, obudziłam.się na tabsy i ze stresu nie mogę już zasnąć. Byłam nawet ogolić bożenę^^ a w sumie nogi też by się przydało to lecę. -
Udanych wizyt dziewczyny,meldowac sie o.
Niesmiala jesli pedzisz na obrone to trzymamy kciuki za ciebieDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty!! Musi być dobrze. Limit nieszczęść wyczerpany!
Maniuś ja tam widzę dziewczynkę
Ja dzisiaj wzięłam wolne z pracy i jadę na zakupy, a co ;p
Czekam na info po wizytachManiuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieśmiała to jest straszne! Czemu takie rzeczy spotykają takich ciepłych i serdecznych ludzi?! Przeczytałam o tobie wczoraj ale nie byłam w stanie nic napisać taka przykrość mnie ogarnęła. W nocy nie mogłam spac bo śniły mi się okropne sny OKROPNE! Które wprowadziły jeszcze większy strach o moje dziecko jak ono przetrwało ten mój ciężki tydzień. Do ciebie kochana los się uśmiechnie bo jak mówią karma powraca i los będzie dla ciebie tak życzliwy jak ty tu dla nas trzymaj się kochana choć wiem jak musi Ci być źle :-*
Dziewczyny u was muszą być dobre wieści po wizytach. W ogóle niech się zaczna 2 trymestry i jak najmniej złych wieści bo to jest przerażające!
Monika 89 pewnie cie wypuszcza po 3 dobach skoro się wszystko uspokoiło więc głową do góry jutro już weekend:-)Nieśmiała lubi tę wiadomość
-
Nieśmiała przykro mi, wiem z czym się teraz borykasz. Mnie udało się ominąć zabieg. Nie chciałam go, bo wydłużyłby mi czas do następnych starań, a tak oczyściło się samo i mogłam od razu startować. Jednak to jest indywidualna sprawa, bo ciężko jest przez kilka dni patrzeć jak uchodzi z ciebie życie.
Trzymam jednak kciuki za Ciebie i wierze, że obronisz dyplom i w grudniu wyślesz nam dobrą nowinę
Trzymaj się ciepło.bezimienna lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05